2026 Mart Anneleri

Zararlı canım şimdiden sol tarafa yatmayı alışkanlık haline getirmeli

Kızlar bana bol elbiselerim hariç hiçbir şey olmuyor beli lastikli pantolonlarım, taylarım hatta pijamalarım çok sıkıyor göbegimi ne yapıcaz u konuda siz ne durumsasınız?

Biz sadece göbeği düşünürken bacak ve aslında kalça da önemli dikkat etmekte fayda var

Canım işte bende farketmiyorum uyanınca hemen dönüyorum.Göbek büyüyünce istesekte dönemeyiz inşallah alışırız şimdiden.

Ayy kuzum öbür sefer bana kimse bacaktan filan bahsetmedi bacaklarım çok kötü çatladı şimdi benden söylemesi her yerinize sürün
Baştan aşağı kremlenelim canım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş

Baştan aşağı kremlenelim canım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş
O konuda lansinoh tan iyisi yok bence hamileliğin sonlarına doğru başlanıyor sürülmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…