- Konu Sahibi perfectbaby
-
İyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız ? Her şey yolundadır inşallahşeker yüklemesi yaptıran oldu mu nasıl geçti ? Haftaya 24 oluyorum doktor haftaya çağırdı beni
Ben de iyiyim çok şükür canım.İyiyim canım sen nasılsın
Ben yarın gidiyorum gerginim biraz
İnşallah bu da olumlu geçer
Selam canım ben biraz rahatsızım son günlerde, geceleri belim ağrıyor, biraz da ödem yaptı vücudum ayak bileklerim şişiyor birazKızlar nasılsınız ? Her şey yolundadır inşallahşeker yüklemesi yaptıran oldu mu nasıl geçti ? Haftaya 24 oluyorum doktor haftaya çağırdı beni
Bazen o patlayacakmış hissini ben de yaşıyorum. Bir de sizde de oluyor mu gece uyurken göbeğinizin üstüne doğru dönüyor musunuz? Bilmeden tabiki uyandığımda kendime sinir oluyorum bunun için ne yapabilirim bilmiyorum.Selam canım ben biraz rahatsızım son günlerde, geceleri belim ağrıyor, biraz da ödem yaptı vücudum ayak bileklerim şişiyor birazBazen çok daha şiş hissediyorum kendimi nefes alacak yerim yokmuş gibi karnım geriliyor, konforsuz şu ara. Şeker yüklemesine benim var daha ama biraz endişeliyim bişey çıkar mı diye hayırlısı bakalım
Canım kendini alıştırmaya ve kontrol etmeye çalış derim biliyorum hiç kolay değil uyku halindeyken ama yavaş yavaş yan yatma pozisyonları bizim için en ideali sanırım. Ben de çok konforlu uyuyamıyorum bu yüzden ama işte her şey bebeklerimiz için...Bazen o patlayacakmış hissini ben de yaşıyorum. Bir de sizde de oluyor mu gece uyurken göbeğinizin üstüne doğru dönüyor musunuz? Bilmeden tabiki uyandığımda kendime sinir oluyorum bunun için ne yapabilirim bilmiyorum.
Bende de oluyor bazen çok geriliyor karnım ve sanki diyorum son aylardayımSelam canım ben biraz rahatsızım son günlerde, geceleri belim ağrıyor, biraz da ödem yaptı vücudum ayak bileklerim şişiyor birazBazen çok daha şiş hissediyorum kendimi nefes alacak yerim yokmuş gibi karnım geriliyor, konforsuz şu ara. Şeker yüklemesine benim var daha ama biraz endişeliyim bişey çıkar mı diye hayırlısı bakalım
Bende de herşey mide yanması yapıyorBende de oluyor bazen çok geriliyor karnım ve sanki diyorum son aylardayımeskisi kadar çok yemek de yiyemiyorum çünkü hemen şişkinlik veya reflü yapıyor.
İyiyiz canım sen nasılsın benim de haftaya 24oluyor ya haftaya ya da bir sonraki hafta yaptırırım ben deKızlar nasılsınız ? Her şey yolundadır inşallahşeker yüklemesi yaptıran oldu mu nasıl geçti ? Haftaya 24 oluyorum doktor haftaya çağırdı beni
23haftada 6kilo da benden canımKızlar ya kilo alım durumlarınız ne ben çok mu aldım acaba? 22 hafta bugün 7 kg almışım
Ayy akşamları bir de dimi yaBende de herşey mide yanması yapıyor
Evet yaa şu anda da içim yanıyor bildiğin hiçbir şey de fayda etmiyor böyle yaşayıp gidiyorumAyy akşamları bir de dimi ya
Çok da yediğimi düşünmüyorum aslında zaten herşey midemi şişirmiş gibi hissediyorum hemen ama oluyor işte yine de kilo alıyorum23haftada 6kilo da benden canım
Ayy ben de zorlanıyorum canım diyorum daha çok var karnımız şiştikçe nolcksaEvet yaa şu anda da içim yanıyor bildiğin hiçbir şey de fayda etmiyor böyle yaşayıp gidiyorum
Ben de kendimi şöyle teselli ediyorum bebek önden gidiyor ondanÇok da yediğimi düşünmüyorum aslında zaten herşey midemi şişirmiş gibi hissediyorum hemen ama oluyor işte yine de kilo alıyorum
Kızlar ya kilo alım durumlarınız ne ben çok mu aldım acaba? 22 hafta bugün 7 kg almışım
23. Hafta +6 kg da benden ama bence çok değil ya çok mu? Bir 6 kiloda son 3 ay alsan 12 kilo sen sağ ben selamet kötü değil sanki.23haftada 6kilo da benden canım
Yani ben de normal yiyorum bence de öyle olur sanki23. Hafta +6 kg da benden ama bence çok değil ya çok mu? Bir 6 kiloda son 3 ay alsan 12 kilo sen sağ ben selamet kötü değil sanki.
23+2 den 8 kilo ile selamlıyorumKızlar ya kilo alım durumlarınız ne ben çok mu aldım acaba? 22 hafta bugün 7 kg almışım
Valla benim ki normal diyor her seferinde koskoca profesör ben ikna oldumBenim doktor çok diyor yaaa bir de tartılırken gelip kendi de bakıyor öyle bakışıyoruz rakamlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?