2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Ayy çok geçmiş olsun boğazını doğal elma sirkesi varsa gargara da yapabilirsin bana iyi gelmişti ben de öyle sabah açlığıma uyanıyorum

Selam cnm çok şükür diyelim. Uykuya düştüm ben bu aralar bir de “ay sanki bayadır oynamadı oglum” ile başlayan endişe ataklarım dışında iyiyim sen nasılsın?
Selam canım idare ediyorum, ben alışverişe yeni başladım onlarla uğraşıyorum. Sende iyisindir umarım
Ben de iyiyim şükür kontrol vardı bugün maşallah yolunda gidiyor Hareketler iyi oluyor insan biliyor işler yolunda içerde diye, uzun süre olmayınca uzanıyorum ben sakinleyince kıpırdanıyor. Bazı şeyler eksik bizde de hala bakalım daha zaman da var yavaş yavaş hallolur herhalde

Selam kızlar herkes iyi mi
Selam canım vitaminleri yerine getirmekle meşgulüm ben de onunla uğraşıyorum doktorum damardan kan serumu önerdi korkumdan yaptırmadım alerji oluşuyor filan dediler Demir ilacını günde ikiye çıkardım bakalım inşallah işe yarar da gerek kalmaz kahveyi tamamen hayatımdan çıkardım çayla zaten aram yok o şekilde ben de

Ya bir günüm bir günüme uymuyor canım. Hem hormonlardan dolayı bir kabızlık hâli var hem de zaten Demir ilacı da yapıyor biraz. Vallahi zor ya
Canım onun için açken sabah bir bardak su iç kayısı ye açken inanılmaz iyi geliyor gün içinde de kayısı kurusu aklına estikçe yemeni tavsiye ediyorum

Valla ben de kuru kayısı, erik pestili falan yiyorum ama bazen işe yaramıyor duphalac içiyorum o zaman da zaten içimizde yer yok bir de kabızlık olunca artık hiç çekilmiyor

Valla ben de kuru kayısı, erik pestili falan yiyorum ama bazen işe yaramıyor duphalac içiyorum o zaman da zaten içimizde yer yok bir de kabızlık olunca artık hiç çekilmiyor
Artık bebişler iyice belli ediyor kendini, sanki karnım da son 10 günde epey büyüdü gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…