- 16 Ekim 2024
- 1.997
- 1.287
- 53
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Ayy çok geçmiş olsun boğazını doğal elma sirkesi varsa gargara da yapabilirsin bana iyi gelmişti ben de öyle sabah açlığıma uyanıyorumElhamdülillah canım sinuzitle uğraşıyorum bende tıkanık geniz burun hafif öksürük 1 haftadır drum sprey ve nazal yıkama verdi onları da kullanarak biraz açıldım şükür.. Sorma o sabah açlığı fena birşey ya ben ki uyanınca 1 saat geçmeden kahvaltı sevmeyen insan mutfağa koşar oldum
Benim de geçen gün öyle oldu canım ayakta duramadım arada kasıklarım da ağrıyorBenim de belim çok ağrısı bugün yaaa.
Benim boğazımdaki reflü hissi genelde oluyorKızlar midem cayır cayır
Olmaz mı ? Devamlı hem deBenim boğazımdaki reflü hissi genelde oluyorhazımsızlık da oluyor mu bugün çorba içtim hafifim yoksa çok fena oluyor
Olmaz mı ? Devamlı hem de
Selam cnm çok şükür diyelim. Uykuya düştüm ben bu aralar bir de “ay sanki bayadır oynamadı oglum” ile başlayan endişe ataklarım dışında iyiyim sen nasılsın?Selam kızlar herkes iyi mi
Selam canım idare ediyorum, ben alışverişe yeni başladım onlarla uğraşıyorum. Sende iyisindir umarımSelam kızlar herkes iyi mi
Ayy o telaş hepimizde var inan bende öyleyimSelam cnm çok şükür diyelim. Uykuya düştüm ben bu aralar bir de “ay sanki bayadır oynamadı oglum” ile başlayan endişe ataklarım dışında iyiyim sen nasılsın?
Selam cnm çok şükür diyelim. Uykuya düştüm ben bu aralar bir de “ay sanki bayadır oynamadı oglum” ile başlayan endişe ataklarım dışında iyiyim sen nasılsın?
Ben de iyiyim şükür kontrol vardı bugün maşallah yolunda gidiyorSelam canım idare ediyorum, ben alışverişe yeni başladım onlarla uğraşıyorum. Sende iyisindir umarım
Evet canım ben her öğünümde acı biber yememe rağmen kabızlık oluyor.Şişkinlik, kabızlık sizde de online mı?Bu beni çok zorluyor...
Selam canım vitaminleri yerine getirmekle meşgulüm ben deSelam kızlar herkes iyi mi
Ya bir günüm bir günüme uymuyor canım. Hem hormonlardan dolayı bir kabızlık hâli var hem de zaten Demir ilacı da yapıyor biraz. Vallahi zor yaEvet canım ben her öğünümde acı biber yememe rağmen kabızlık oluyor.
Canım onun için açken sabah bir bardak su iç kayısı ye açken inanılmaz iyi geliyor gün içinde de kayısı kurusu aklına estikçe yemeni tavsiye ediyorumYa bir günüm bir günüme uymuyor canım. Hem hormonlardan dolayı bir kabızlık hâli var hem de zaten Demir ilacı da yapıyor biraz. Vallahi zor ya
Artık bebişler iyice belli ediyor kendini, sanki karnım da son 10 günde epey büyüdü gibi geliyor banaValla ben de kuru kayısı, erik pestili falan yiyorum ama bazen işe yaramıyor duphalac içiyorum o zaman da zaten içimizde yer yok bir de kabızlık olunca artık hiç çekilmiyor
Ne kadar su içebiliyorsun pekiValla ben de kuru kayısı, erik pestili falan yiyorum ama bazen işe yaramıyor duphalac içiyorum o zaman da zaten içimizde yer yok bir de kabızlık olunca artık hiç çekilmiyor
Valla içiyorum içmesine de hemen tuvaleteNe kadar su içebiliyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?