2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım bir şey çıkmadı çok şükür. Sadece mantar başlangıcı olmuş ben de bebeğe zarar vermezmiş hamilelikte sık görülür dedi fitil ve krem verdi.

Kizlarr nasilsiniz uzun zaman oldu bakamadim buraya , tup bebekten sonra kan sulandirici vermismiydi doktorlariniz ? Ben aspirin seklinde kullaniyorum .

Evet ya o mantar cok yaygin olabiliyor benim kizimda olmustu bu sefer henuz daha olmadi

Bende de seker testi yapilmadi canim Yasadigim ulkede de yaklasim o sekilde kilo alimi, bebegin suyu ve kilosu ve ailede seker hastaligi oykusu bakiliyor oncelikli olarak onlar normalse yapilmiyor bende yaptirmadim oyuzden

Ayyy hadi geçti gittiii tedirgin oluyordun
Yaa benimde hafif kaşıntı var bi korkuyorum artarsa gidicem doktora mecbur
Ben bugün şükür 26. Haftaya girdim kızlar ya beraber yolu yarıladık şaka gibi

Mantarı nasıl gördü vajinal ultrasonda mı baktı canım geçmiş olsun Şeker için sevindim darısı bize

Bende de seker testi yapilmadi canim Yasadigim ulkede de yaklasim o sekilde kilo alimi, bebegin suyu ve kilosu ve ailede seker hastaligi oykusu bakiliyor oncelikli olarak onlar normalse yapilmiyor bende yaptirmadim oyuzden
Ailesinde şeker olmayan kendisinde de önceki gebeliğinde dahil şeker olmayan normal kilo alan arkadaşımda ikinci gebeliğinde gebelik şekeri çıktı lütfen ihmal etmeyin kızlar nolur nolmaz ona göre diyete çok dikkat etti sağlıklıca doğurdu

Ayyy hadi geçti gittiii tedirgin oluyordun
Yaa benimde hafif kaşıntı var bi korkuyorum artarsa gidicem doktora mecbur
Ben bugün şükür 26. Haftaya girdim kızlar ya beraber yolu yarıladık şaka gibi
Sağ ol bebegim git canım ihmal etme. Evet ya çok şükür senin son adet tarihin nedir sanki biz birdik çünkü senle ama ben daha yeni 24 e girdim

İhmal etme mutlaka görün Canım senin transfer tarihin kaçtı
Canım ben zaten çok çok hafif kaşınıyordum iki gündür ama çok azdı heralde hormonal akıntı değişikliklerinden diyordum. Şeker testine gidince idrar tahlili veririm dedim ki zaten yapıyorlarmış idrarda gözüktü kültür istedi onuda yaptım ama 2 günde çıkıyor. Bir tane fitil verdi ketoral temizliği verdi travazol krem verdi mantarın bebeğe hiçbir zararı yoktur ama tabiki istemeyiz mutlaka başında tedavisi gerçekleşmeli dedi. Öyle yani canım bunada şükür.

Kuzu bebiş önden gittiği için doktorum tarihi değiştirdi doğum tarihimiz net olsun diye tarihle bebiş eş gitsin diye
O sebeple haftamız tutmayabilir
Ne güzel ya, ben de ultrasonda 26 gözüküyorum doktorum bunu baz alamayız dedi bana bu sadece bebeğin sağlıklı olduğunu gösteren iyi bir şey ama önemli olan son adet tarihidir dedi değişmedi ve 26 değilsin dedi doğumu ona göre hesaplamıycaz dedi. niye böyle benim doktorum acaba

Aaa bilmiyorum ki
Doktorum ilk muayenede ultrasondan sonra karar verdi buna. son adete göre hesapladı ve değiştirdi bizi şaşırtmasın dedi
Kuzum senin doktorununda vardır bi bildiği elbet
Hepsinin tarzı cidden farklı

Ayy iyi bari kuzum onunla geçmiş olsun dün Benden de idrar istedi de bi şey çıkmadı çok şükür ben uzun zaman önce geçirmiştim mantar da çok zor gerçekten başında tedavi olmak gerekiyor iç çamaşırını sık değiştir ve mutlaka ütüle

Evet benimki de bir hafta kadar önde görünüyor ultrasonda ama bebekte adet tarihi baz alınıyor dedi bana da doğum ona göre hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…