Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimde lekelenmelerim devam ediyor ya çok yoğun değil ama her gün 1-2 sefer mutlaka kahverengi geliyor, bebekte gayet iyi doktora da ne zaman yazsam kahverengi ise sıkıntı yok ilaçlarını içiyorsun zaten diyor ama benim çok moralim bozuluyor

Karindan mi baktı acaba bence gayet normal bir ölçü endişe etmeden bekleyin hergun 1mm üzerinde büyüme oluyor neredeyse

Bizim şirket bu ay işten çıkarma yapıyor, o yüzden benim için en sağlıklısı bir süre daha saklamak maalesef
canım şirkete bildirdiğin an hamileleri işten çıkartamıyorlar bildirim yaptıkran sonra iş kanunu devreye giriyor. Aslında bende biraz haklarımı savunabilmek için bildireceğim. Hamilelik süreci bitene kadar çıkartamazlar.

Evet çok can sıkıcı ara ara benden de geliyor her seferinde soruyorum doktora korkmana gerek yok kahverengi beklemiş kan kırmızı olmadığı sürece dikkate alma onemseme diyor ama gördükçe de can sıkıyor

sonra neden söylemedin diye daha fazla bir mobing olmasın canım
Söylesem de yasa gereği hakkım olan çalışma saatlerini uygulamayacaklardır bunu bildiğimden biraz daha geç söylemek istiyorum. Şirketin tavrını çok net tahmin ettiğim için çekiniyorum

Evet bunu ben de duymuştum ama bir arkadaşım da dedi ki şirket küçülmeye gittiğini kanıtlarsa çıkarabilir. Emin olamadım ekim ayında da çıkarmalar bitecekmiş, en azından 1 ay daha bekleyeyim dedim o yüzden

Söylesem de yasa gereği hakkım olan çalışma saatlerini uygulamayacaklardır bunu bildiğimden biraz daha geç söylemek istiyorum. Şirketin tavrını çok net tahmin ettiğim için çekiniyorum
Benzer durumdayız seni çok iyi anlıyorum. iş yüküm azalacağına artabilir diye korkuyorum

Evet yasa gereği çıkaramıyorlar ama özel şirketler çıkarmak istedikten sonra bir sebep buluyor. Tazminatını verip gönderebiliyorlar. Çook kişiden duydum hamile olduğunu söyledikten sonra çıkarılan maalesef devlette değilseniz herşeyi de yaparlar. Bir de hamilelik sürecimizde mahkemelerle uğraşır dururuz sonra

Evet özel şirketteyim o yüzden ben de en azından hem riskli dönemi atlatayım hem de belli olmaya yakın söyleyeyim dedim. şirket yapamaz dediğim o kadar çok şeyi yaptı ki bugüne kadar güvenmiyorum

Evet özel şirketteyim o yüzden ben de en azından hem riskli dönemi atlatayım hem de belli olmaya yakın söyleyeyim dedim. şirket yapamaz dediğim o kadar çok şeyi yaptı ki bugüne kadar güvenmiyorum
Aynı durumdayız artık bu şirkette olan hiçbirşeye şaşırmıyorum Allah yardımcımız olsun . Şaka bir yana hamilelik ve çalışmak aynı anda çok zormuş serviste gelen bulantılar, gün ortasında aniden gelen halsizlik..

Evet ben de bu kadar etkilediğini tahmin etmemiştim hiç. Günlerdir uykusuz hastaymışım gibi bitik dolanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu da geçiyor aklımdan Gerçekten psikolojik baskılarından korkuyorum. Bu sefer de geç bildirdin demezler inşallah
Düşük riski vardı gebelik netlesmeden söylemek istemedim dersiniz

Ne şirketi ne mesleğiniz Allah yardımcınız olsun kadına şiddetin bir türü bu da işte

Kereviz galiba bahsettiğiniz şey.
Hahahahah evet birinin canı çekmesin diye bahsetmemiştim. aslında baska sebzelerde var yeşilliği olan demek çok ipucu vermişim hemen anlasıldı. ama eşimin maydanoz sanma detayı önemliydi
maalesef işte mesela o da zararlıymış şimdiye kadar bi yerde okumamıstım oysa.

Bizim şirket bu ay işten çıkarma yapıyor, o yüzden benim için en sağlıklısı bir süre daha saklamak maalesef
bence haber ver de yanlıslıkla senı cıkarmayı düşünürlerse vazgeçerler çünkü hamile birinin işten cıkarılması yasak diye biliyorum istersen bir araştır.

canım canım canım :) benim arkadasımın ilk 3 ay yogun kanaması vardı 3.ay artık o kadar cok oldu ki düşük yapıyor sandı. özeldeki dr'una gitti devlette takip edilmen gerekiyor diye şehir hastanesine yönlendirdi. doguma haftalar kala şekerden dolayı hastaneye yatısı verildi. o zamanda kanaması oldu. ama bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. yani şakır şakır kanaması olanların bile olmayınca olmuyor işte. sen tedbirini almışsın gönlünü ferah tut. yine dr'una danışmayı ihmal etme birşey olursa.

bence 5 aya kadarda söylemezsen neden söylemedin diye kimsenin hesap sormaya hakkı yok. sorana da çevremde olumsuz deneyimler vardı bütün riskler ortadan kalkınca paylasmak istedim dersin. bu senin en dogal hakkın. neden 5.ay detaylı ultrasyon haftası oldugu için 16.haftadan sonra genelde 20.haftada detaylı randevusu vermeye baslıyorlar. 24. haftaya kadar sarkabiliyor istenmesede.

Canım teşekkür ederim valla akşamüstü yine yazdım. Canım sıkıntı yok merak etme kontrolüm altında kahverengi ise sıkıntı yapmıyoruz,ağrında yok ilaçlarını almaya devam et endişelenme yazmış :)) kadın artık bıktı benden. Bu arada doktoruma da çok güvenirim Mersin’in en iyi doktorlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…