Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel açıklamışsın canım, çok teşekkürler. Biraz baktım ben de. İnşallah öyle bir şeydir. Doktor istirahat et dedi ama benim her sabah kızımı okula bırakıp almam gerekli şuan. Çocuğun beslenmesi falan derken aralarda dinlenmeye çalışıyorum. 12. Haftayı sağlıkla çıkartalım şuan başka birşey istemiyorum.

Benim de hafta sonu hep regl olacak gibi ağrım oldu 7+6 ve 8+0 da. Sanırım rahim genişliyor o yüzden. Senin iki tane ise daha da fazla olur büyük ihtimalle

İçinizi ferah tutun, hiçbir sorun olmayacak inşallah

Ben de öyle kanama olmayınca içim rahatlıyor biraz coraspini kestim sadece oksapar yapıyorum ben ama yine de her an her şey olabilir insan hep kaygılı ve sanırım 9ay sürecek bu kaygılar
corasprini kanama kesilince kullan dedi doktor tekrar sanırım ilki yerleşme kanamasaydı ama her an midemin bulanmaması beni üzüyor gerçi her gün bir yeni belirti ortaya çıkıyor bir de ağır bir şey yiyince bulanıyor sürekli diyet besleniyorum ondan yoğun hissetmiyor olabilirim :)) herkeste de çok bulanacak diye bir şey yokmuş zaten

corasprini bir sorun isterseniz oksaparla aynı değil görevleri dedi bana

Canım öncelikle çok üzüldüm ve durumunu anlayabiliyorum. Bende hamilelikten beri eşimden çok şey bekliyorum çamaşırdan o sorumlu kedi kumundan o sorumlu ve bana karşı artık daha hassas olmasını istiyorum. Geçen gün herkesin içinde yeter artık anladık hamilesin tarzında bişey söyledi o boğazıma oturdu yani bu süreçte çoğumuz bunları yaşıyoruz o gün ona çok kızmıştım ama sonra geçti unuttum. En azından yalnız değilsin diye anlatıyorum

Kesinlikle aç kalınca mide bulantısı oluyor ama ben yemeklerden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor
Ben de aynı durumdayım şu an, normal bi yemekten bile tiksiniyorum mutfağa geçip şunu yapayım kendime düşüncesi bile tiksindiriyor, sabahları mide bulantısı ile uyanıyorum günün her saatinde hatta uyuyana kadar böyle devam ediyor yok mu bunun bir çözümü ya hayattan soğudum resmen

canım daha kalp atısı için doktora gitmedim cumartesi günü kontrolüm var inşallah duyarsak eğer pazartesi söylemeyi düşünüyorum kritik bir haftadayım
Hayırlısı inşallah duyarsınız ben en az bir ay daha beklemeyi düşünüyorum. Malum şirketler kadınlara psikolojik baskı uyguluyor evlenene çocuk doğurana işten çıkacak gözüyle bakılıyor

Yediğimiz her gıdanın da içinde ilaç var bunu düşünmenin bir sonu yok ki ne yesek ya genetiği değişmiş ya ilaçlı nasıl ayırıcaz

Yediğimiz her gıdanın da içinde ilaç var bunu düşünmenin bir sonu yok ki ne yesek ya genetiği değişmiş ya ilaçlı nasıl ayırıcaz
Yok aslında doktorun bahsettiği o değil. Siz ıhlamur diye alıyorsunuz aktardan ama içine az da olsa adaçayı karışıyor anlamıyorsunuz ve adaçayı asla tüketmemeniz gerekiyor dedi. Yani o kimyasaldan falan bahsetmiyor, onu düşünürsek işin içinden çıkamayız evet

Ben de gece çok uyanıyorum, sabahları da erken kalkıyorum normalde alarmla kalkardım. Ancak gün içinde aniden halsiz düşüyorum uykum geliyor. Çalıştığım için dinlenme şansım da olmuyor biraz zorluyor beni

Hayırlısı inşallah duyarsınız ben en az bir ay daha beklemeyi düşünüyorum. Malum şirketler kadınlara psikolojik baskı uyguluyor evlenene çocuk doğurana işten çıkacak gözüyle bakılıyor
sonra neden söylemedin diye daha fazla bir mobing olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…