- 29 Mayıs 2013
- 3.104
- 5.375
- 358
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.981
Çiçek ıhlamur sanırım en garanti olanı.Yok aslında doktorun bahsettiği o değil. Siz ıhlamur diye alıyorsunuz aktardan ama içine az da olsa adaçayı karışıyor anlamıyorsunuz ve adaçayı asla tüketmemeniz gerekiyor dedi. Yani o kimyasaldan falan bahsetmiyor, onu düşünürsek işin içinden çıkamayız evet
beeen geceleri tuvalette geçiriyorum ve aynı dediğiniz gibi bir daha dalmak sorunKızlar uyku durumlarınız nasıl? Ben en fazla 4 saat uyuyabiliyorum kesintisiz. Gece yarısı kalkıp tuvaletti atıştırmalıktı su içmesiydi derken uykum açılıyor 2 saat sonra anca uyuyabiliyorum. İkinci uykumda 1.5 saat anca oluyorUykusuzluk çeken var mı benim gibi?
Ay benim bilgim yok ama ilk kez ikiz ultrason gördüm ne güzel gözüküyor masallahArkadaşlar bilginiz var mı ya kaç tane video izledim çözemedim bu Usg görüntüsüne göre ikizler tek yumurta mı iki yumurtadan mı olmuş.
Benim eşimde çok anlayislai ilgili sevgiyle aşkla yaklaşıyor ama ev işlerine mutfağa desteği sıfır.ha istesem yapıyor ama ben biraz titizin istedigin gibi yapsın istiyorum o yüzden ona söyleyene kadar kendi işimi kendim görüyorum muhtemelen onunda işine geliyor.kayinvalidem de hep diyor bana bırak dağınık da olsa yapsın alışsın diyor ama rahat edemiyorum .yaptığım yanlış ama gittiği yere kadar gitsin bakalım sonra mecbur yapacak belki o zaman benimkide söylenmeye başlar erkek geni sonuçtaCanım öncelikle çok üzüldüm ve durumunu anlayabiliyorum. Bende hamilelikten beri eşimden çok şey bekliyorum çamaşırdan o sorumlu kedi kumundan o sorumlu ve bana karşı artık daha hassas olmasını istiyorum. Geçen gün herkesin içinde yeter artık anladık hamilesin tarzında bişey söyledi o boğazıma oturdu yani bu süreçte çoğumuz bunları yaşıyoruz o gün ona çok kızmıştım ama sonra geçti unuttum. En azından yalnız değilsin diye anlatıyorum
Canım haftasonu e bebekte tesadüfen bulantıyı önleyici bilek banti buldum ve sanki işte yarafi.yikanavilir bir bant 80 liraya aldim siyah kalın lastik toka gibi bişey bileğe baskı yapıyor bulantıyı durduyruyor bir deneyin istersenizBen de aynı durumdayım şu an, normal bi yemekten bile tiksiniyorum mutfağa geçip şunu yapayım kendime düşüncesi bile tiksindiriyor, sabahları mide bulantısı ile uyanıyorum günün her saatinde hatta uyuyana kadar böyle devam ediyor yok mu bunun bir çözümü ya hayattan soğudum resmen
İnternet yiyeceğiniz içeceğiniz şeyin hamilelikte güvenli olup olmadığını sorarak ilerleyebilirsiniz. Sağlıklı diye düşündüğünüz birşey hamilelikte iyi gelmeyebiliyor.Evde kendi demlediğim ıhlamuru içmiştim ondan sıkıntı olmaz sanırım. Gerçekten hastalık geldi mi ilaçsız atlatmak çok zor oluyor.
Kereviz galiba bahsettiğiniz şey.İnternet yiyeceğiniz içeceğiniz şeyin hamilelikte güvenli olup olmadığını sorarak ilerleyebilirsiniz. Sağlıklı diye düşündüğünüz birşey hamilelikte iyi gelmeyebiliyor.
Mesela dün bi sebze yemeği yapmıstım. Eşim dedi içine maydanoz atmıssın sen yeme. Dedim o maydanoz değil sebzenin kendi yeşilliği. İstersen bir bak dedi. Arastırdık. Rahim kasılmasını teteiklediği için sebzenin kendisinide yeşilliğinide yemeyi önermiyorlar. Sonra gittik baska birşey hazırladık. O yemekte eşime kaldı komple
Çok tebrik ederimm, ben de cumartesi günü kontrole gitmeyi düsünüyorum, dün kan vermistim 1462 cıktımerhabaa, aynıyız tebrikler benimde son reglim 23 ağustostu ve 22.09 da öğrendim,
çarşamba kontrolüm var :)
Benim de aynı şekilde. Keşke üç öğün yemek olmasa diyorumBen de aynı durumdayım şu an, normal bi yemekten bile tiksiniyorum mutfağa geçip şunu yapayım kendime düşüncesi bile tiksindiriyor, sabahları mide bulantısı ile uyanıyorum günün her saatinde hatta uyuyana kadar böyle devam ediyor yok mu bunun bir çözümü ya hayattan soğudum resmen
Bende aynını düşünüyorum. Az iş versinler yormasınlar iyi davransınlar özenli davransınlarkızlar yaa ona göre davransınlar daha hassas olsunlar diye ben söylicem nazlanmak istiyorumneden söylemiyosnuz ya
Kaç haftalıkken 3 mm çıktı canımKızlar konu hakkında Forum da açtım ama yazan olmamış bana yardımcı olabilir mısınız geçen hafta salı beta 121 çıkmıştı iki gün sonra yine verdim 276 oldu bu gün tekrar beta verdim 2079 8 Eylül'de aşılama olmuştum doktor kese için baktı 3 mm kese var ama içini göremedi daha çok küçük dedi sizce betaya göre normal mi düşünceniz nedir sizlerin
Benim eşim işten çok yorgun geliyor kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum komple ev işini bıraktım gittiği yere kadarBenim eşimde çok anlayislai ilgili sevgiyle aşkla yaklaşıyor ama ev işlerine mutfağa desteği sıfır.ha istesem yapıyor ama ben biraz titizin istedigin gibi yapsın istiyorum o yüzden ona söyleyene kadar kendi işimi kendim görüyorum muhtemelen onunda işine geliyor.kayinvalidem de hep diyor bana bırak dağınık da olsa yapsın alışsın diyor ama rahat edemiyorum .yaptığım yanlış ama gittiği yere kadar gitsin bakalım sonra mecbur yapacak belki o zaman benimkide söylenmeye başlar erkek geni sonuçta
Yani 8 Eylül de aşılama yapıldı son adet takvimine göre alınırsa 4 hafta ama 8 Eylül aşılama haftasını sayarsak 2 buçuk hafta oluyorKaç haftalıkken 3 mm çıktı canım
Tabii ki bende cumartesi gidecektim ama dayanamadım vallaÇok tebrik ederimm, ben de cumartesi günü kontrole gitmeyi düsünüyorum, dün kan vermistim 1462 cıktı
Cumartesi gidersem belki kese ve kalp atısı alırım diye biraz durmak istedim.
Sen lütfen beni yarın bilgilendirir misininsallah saglıkla güzel haberler alırsın
Aslında çok bulantı olmaması hayatı olumsuz etkilememesi büyük şans ama kayıplar olunca insan ekstra kaygılı oluyor sanki bulantı olunca her şey yolundaymış bebek iyiymiş hissi veriyor insana malesefcorasprini kanama kesilince kullan dedi doktor tekrar sanırım ilki yerleşme kanamasaydı ama her an midemin bulanmaması beni üzüyor gerçi her gün bir yeni belirti ortaya çıkıyor bir de ağır bir şey yiyince bulanıyor sürekli diyet besleniyorum ondan yoğun hissetmiyor olabilirim :)) herkeste de çok bulanacak diye bir şey yokmuş zaten
Gerçekten çok güzel yazmışsınız. Bende şuan midem bulansın istemiyorum ama bulansa da varlığını bilsem de istiyorum çok garipAslında çok bulantı olmaması hayatı olumsuz etkilememesi büyük şans ama kayıplar olunca insan ekstra kaygılı oluyor sanki bulantı olunca her şey yolundaymış bebek iyiymiş hissi veriyor insana malesef
Bizim şirket bu ay işten çıkarma yapıyor, o yüzden benim için en sağlıklısı bir süre daha saklamak maalesefkızlar yaa ona göre davransınlar daha hassas olsunlar diye ben söylicem nazlanmak istiyorumneden söylemiyosnuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?