Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çiçek ıhlamur sanırım en garanti olanı.

Kızlar Lekelenmeler bi gün var bi gün yok kahverengiydi. Bugün hafif açık pembe oldu lekelenme olduğunda da genelde daha çok ağrım oluyo kasık ve bel.. miktarlar genelde hep az. hep bi kalbim ağzımda ya ne zor bi süreçmiş bu böyle progestan yazmıstı doktor ama artarsa yada kırmızıya dönerse kullan demişti bugün yazdım bakalım cevap bekliyorum ona göre baslıcam sanırım kontrole mi gitmeli miyim yada kafan karmasık valla

beeen geceleri tuvalette geçiriyorum ve aynı dediğiniz gibi bir daha dalmak sorun

Benim eşimde çok anlayislai ilgili sevgiyle aşkla yaklaşıyor ama ev işlerine mutfağa desteği sıfır.ha istesem yapıyor ama ben biraz titizin istedigin gibi yapsın istiyorum o yüzden ona söyleyene kadar kendi işimi kendim görüyorum muhtemelen onunda işine geliyor.kayinvalidem de hep diyor bana bırak dağınık da olsa yapsın alışsın diyor ama rahat edemiyorum .yaptığım yanlış ama gittiği yere kadar gitsin bakalım sonra mecbur yapacak belki o zaman benimkide söylenmeye başlar erkek geni sonuçta

Canım haftasonu e bebekte tesadüfen bulantıyı önleyici bilek banti buldum ve sanki işte yarafi.yikanavilir bir bant 80 liraya aldim siyah kalın lastik toka gibi bişey bileğe baskı yapıyor bulantıyı durduyruyor bir deneyin isterseniz

Evde kendi demlediğim ıhlamuru içmiştim ondan sıkıntı olmaz sanırım. Gerçekten hastalık geldi mi ilaçsız atlatmak çok zor oluyor.
İnternet yiyeceğiniz içeceğiniz şeyin hamilelikte güvenli olup olmadığını sorarak ilerleyebilirsiniz. Sağlıklı diye düşündüğünüz birşey hamilelikte iyi gelmeyebiliyor.
Mesela dün bi sebze yemeği yapmıstım. Eşim dedi içine maydanoz atmıssın sen yeme. Dedim o maydanoz değil sebzenin kendi yeşilliği. İstersen bir bak dedi. Arastırdık. Rahim kasılmasını teteiklediği için sebzenin kendisinide yeşilliğinide yemeyi önermiyorlar. Sonra gittik baska birşey hazırladık. O yemekte eşime kaldı komple

Kereviz galiba bahsettiğiniz şey.

Kızlar konu hakkında Forum da açtım ama yazan olmamış bana yardımcı olabilir mısınız geçen hafta salı beta 121 çıkmıştı iki gün sonra yine verdim 276 oldu bu gün tekrar beta verdim 2079 8 Eylül'de aşılama olmuştum doktor kese için baktı 3 mm kese var ama içini göremedi daha çok küçük dedi sizce betaya göre normal mi düşünceniz nedir sizlerin

merhabaa, aynıyız tebrikler benimde son reglim 23 ağustostu ve 22.09 da öğrendim,
çarşamba kontrolüm var :)
Çok tebrik ederimm, ben de cumartesi günü kontrole gitmeyi düsünüyorum, dün kan vermistim 1462 cıktı
Cumartesi gidersem belki kese ve kalp atısı alırım diye biraz durmak istedim.
Sen lütfen beni yarın bilgilendirir misin insallah saglıkla güzel haberler alırsın

Benim de aynı şekilde. Keşke üç öğün yemek olmasa diyorum bugünü pas geçsek yemesek diyorum ama mecbur mide bulantısından yemek zorundayım

Kaç haftalıkken 3 mm çıktı canım

Benim eşim işten çok yorgun geliyor kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum komple ev işini bıraktım gittiği yere kadar zaten aşırı titiz değilim kendime daha çok değer veriyorum ev dağılır pislenir modunda biriyim. Yani kendi sağlığımdan önemli değil

Tabii ki bende cumartesi gidecektim ama dayanamadım valla

Aslında çok bulantı olmaması hayatı olumsuz etkilememesi büyük şans ama kayıplar olunca insan ekstra kaygılı oluyor sanki bulantı olunca her şey yolundaymış bebek iyiymiş hissi veriyor insana malesef

Aslında çok bulantı olmaması hayatı olumsuz etkilememesi büyük şans ama kayıplar olunca insan ekstra kaygılı oluyor sanki bulantı olunca her şey yolundaymış bebek iyiymiş hissi veriyor insana malesef
Gerçekten çok güzel yazmışsınız. Bende şuan midem bulansın istemiyorum ama bulansa da varlığını bilsem de istiyorum çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…