- 26 Mayıs 2022
- 79
- 88
- 38
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.981
Bana salça dokunuyor mesela midemi yakıyor salçadan olabildiğince uzak duruyorum. Biraz kendinizi gözlemleyin herkeste farklı yemekler daha kötü etkileyebilir Reflüyü. Hangi yiyecekte daha fazla alevleniyorsa alternatifini bulmaya çalışınKurban olayım 8+4 haftalık ne yesem midem yanıyor sonra yandığı için bulanıyor bulaninca kusuyorum şuan gece vakti dik bir şekilde oturmuş uyumaya çalışıyorum yok bu bana öneriniz ne yiyeyim normalde Reflü baslangicim var ama dikkat ettiğim için etkileniyorum ama şimdi midem cayır cayır oluyor
Az yağlı kaşar ile tost bana iyi geliyordu, leblebi tuzsuz beyaz olanKurban olayım 8+4 haftalık ne yesem midem yanıyor sonra yandığı için bulanıyor bulaninca kusuyorum şuan gece vakti dik bir şekilde oturmuş uyumaya çalışıyorum yok bu bana öneriniz ne yiyeyim normalde Reflü baslangicim var ama dikkat ettiğim için etkileniyorum ama şimdi midem cayır cayır oluyor
Çok duygusallaştım, bu saatte uykudan uyandım aklıma geldin. Umarım iyisindir2 hafta önce kalp sesini duydugumuz bebegimizin bugun yani 9. haftada malesef kalbinin durdugunu öğrendik. Cok acıymıs gercekten. Birazdan kürtaj için randevu alacagız
Evet karından baktıKarında baktıysa ondandır belki. Bende seninle aynıyım 8.hafta dün duydum kalp atışını ama vajinal muayene ile 10. Haftada öyle bakılacakmış sonra karındandan :/ hiç sevemedim şu alttan muayeneyi
4 kez endoskopi olmuş biri olarak asla yedikten sonra uzanma en az yarımsaat -45 dakika oturarak sindirim bekleyin. Beni hamilelikte en çok muz kurtardı. Tabi varsa gücün yürüyüş vs ile sindirimi destekleyebilirsin.Kurban olayım 8+4 haftalık ne yesem midem yanıyor sonra yandığı için bulanıyor bulaninca kusuyorum şuan gece vakti dik bir şekilde oturmuş uyumaya çalışıyorum yok bu bana öneriniz ne yiyeyim normalde Reflü baslangicim var ama dikkat ettiğim için etkileniyorum ama şimdi midem cayır cayır oluyor
ilk bebeğimde yasamıstım bu duyguyu. ama sağlıksız bebekler ilk zamanlar düşermiş bnu düşünerek içim ferahlamıstı rabbim herseyin en hayırlısını bilir2 hafta önce kalp sesini duydugumuz bebegimizin bugun yani 9. haftada malesef kalbinin durdugunu öğrendik. Cok acıymıs gercekten. Birazdan kürtaj için randevu alacagız
yanmaya en iyi gelen şey soğuk sütü yudum yudum iç çok iyi geliyoKurban olayım 8+4 haftalık ne yesem midem yanıyor sonra yandığı için bulanıyor bulaninca kusuyorum şuan gece vakti dik bir şekilde oturmuş uyumaya çalışıyorum yok bu bana öneriniz ne yiyeyim normalde Reflü baslangicim var ama dikkat ettiğim için etkileniyorum ama şimdi midem cayır cayır oluyor
Bebek için zararlı olduğunu söylüyorlardı o yüzden güvenip alamadım, daha önce kaybım olduğu için biraz anksiyetik bir süreçten geçiyorum almayı çok istiyorum siz bir sıkıntı yaşamadınız değil mi?Acura fetal doppler dinleme cihazı canım trendyoldan aldım :)
ben de bu şekilde ağrı yaşamıştım regl zamanı, şu an 11 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür. her gebelikte süreç farklı olabiliyor sanırım. hayırlı olsunKızlar benım sat 11eylül baya adet agrılarım var sancım var test yapmadım o yuzden bı kaç gundur bugun neden agrı var regl gelmıyor dıye test yaptım pozıtıf ılk sanıyeden ıkı hamılelık gecırdım hıc agrım olmadı ne oluyor kızlar bana adetmı olucam
Sizde şimdiki belirtiler nasıl ben 10+1 deyim uyku halim var sadeceAy biz aynıyız.yaş ikiz sat aynı tdt de aynı
Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde sordum yapılmıyorBiri toxoplazma sormuştu. Sağlık ocağı yapıyor mu diye.
Hastanede ilk kan alımında ona da bakılmış. Doktor isterdsek bu testleri sağlık ocağında da verebileveğimizi söyledi. Demekki orda da bakılıyor toxoplazma ya
Hiçbir zararının olmadığını biliyorum bende canım kızımda da almıştım şükür hiç sorun yaşamadım şuanda da ara ara dinliyorum bir sorun yok şükür kiBebek için zararlı olduğunu söylüyorlardı o yüzden güvenip alamadım, daha önce kaybım olduğu için biraz anksiyetik bir süreçten geçiyorum almayı çok istiyorum siz bir sıkıntı yaşamadınız değil mi?
Benimde öyle ama fırsatım olmuyor işteyim. Başka belirtim yok. Sürekli açlık var. Bende 10+1 , acıkıp hemen yemezsem midem bulanmaya başlıyor birşeyler atıştırıyorum kesiliyor. Demire başladı, birde elenatal 2 yi söyledi doktorum. MaşallahSizde şimdiki belirtiler nasıl ben 10+1 deyim uyku halim var sadece
İğne yap fitilin varsa at. Wc harici kalkma. Bu sıvı tüket. Kanama rengini ve miktarını takip et inşallah sorun yokturKızlar dünden beri benimde kanamam var, doktora gitmek burada pek fayda etmiyor. Progesteron iğne vurdum kendime ve uzanıyorum inşallah bebeğim iyidir.
Soran kişiyi bulamadım sizin mesajın altına yazıyım ben dün yaptırdım hiç sorun olmadı hemen yapıldı sağlık ocağında doktorların insiyatifinde herhalde bilemedimBiri toxoplazma sormuştu. Sağlık ocağı yapıyor mu diye.
Hastanede ilk kan alımında ona da bakılmış. Doktor isterdsek bu testleri sağlık ocağında da verebileveğimizi söyledi. Demekki orda da bakılıyor toxoplazma ya
Olabilir bazen doktorlar en basit kanda bile sıkıntı çıkarıyor asm deSoran kişiyi bulamadım sizin mesajın altına yazıyım ben dün yaptırdım hiç sorun olmadı hemen yapıldı sağlık ocağında doktorların insiyatifinde herhalde bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?