Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bana salça dokunuyor mesela midemi yakıyor salçadan olabildiğince uzak duruyorum. Biraz kendinizi gözlemleyin herkeste farklı yemekler daha kötü etkileyebilir Reflüyü. Hangi yiyecekte daha fazla alevleniyorsa alternatifini bulmaya çalışın Tek önerim daha nötr yiyeceklere yönelin. Haşlanmış patates pirinç sebze gibi. Baharatta fena ediyor. Her sabah yumurtama karabiber pul biber döküyordum hamilelikte bu baharatlarinda etkiledigini fark ettim chatgptcim sağolsun Ben ayrıca mide ve bağırsak hastalıkları üzerine araştırma yapıyorum hamilelikten öncede kendimi denek olarak kullanıp hangi yiyeceklerin bana dokunduğunu bulmaya çalışırdım. Bu alışkanlık hamilelikte işime yarıyor şuan. İlk başlarda mide bulantısı yaşadım kusma hiç olmadı. Nedenlerine yöneldim kendim için şuan fena değilim sadece çok iştahsızım. Yiyebileceğim yemek kalmadı

Az yağlı kaşar ile tost bana iyi geliyordu, leblebi tuzsuz beyaz olan

2 hafta önce kalp sesini duydugumuz bebegimizin bugun yani 9. haftada malesef kalbinin durdugunu öğrendik. Cok acıymıs gercekten. Birazdan kürtaj için randevu alacagız
Çok duygusallaştım, bu saatte uykudan uyandım aklıma geldin. Umarım iyisindir gönlünden geçen, dilediğin her şey en kısa sürede gerçekleşsin sağlıkla olsun inşallah

Karında baktıysa ondandır belki. Bende seninle aynıyım 8.hafta dün duydum kalp atışını ama vajinal muayene ile 10. Haftada öyle bakılacakmış sonra karındandan :/ hiç sevemedim şu alttan muayeneyi
Evet karından baktı

4 kez endoskopi olmuş biri olarak asla yedikten sonra uzanma en az yarımsaat -45 dakika oturarak sindirim bekleyin. Beni hamilelikte en çok muz kurtardı. Tabi varsa gücün yürüyüş vs ile sindirimi destekleyebilirsin.

2 hafta önce kalp sesini duydugumuz bebegimizin bugun yani 9. haftada malesef kalbinin durdugunu öğrendik. Cok acıymıs gercekten. Birazdan kürtaj için randevu alacagız
ilk bebeğimde yasamıstım bu duyguyu. ama sağlıksız bebekler ilk zamanlar düşermiş bnu düşünerek içim ferahlamıstı rabbim herseyin en hayırlısını bilir

yanmaya en iyi gelen şey soğuk sütü yudum yudum iç çok iyi geliyo

ben de bu şekilde ağrı yaşamıştım regl zamanı, şu an 11 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür. her gebelikte süreç farklı olabiliyor sanırım. hayırlı olsun

Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde sordum yapılmıyor
Diğer vitaminlere flan bakarız dediler.Farklı sağlık ocaklarında değişir mi bilemiyorum

Hiçbir zararının olmadığını biliyorum bende canım kızımda da almıştım şükür hiç sorun yaşamadım şuanda da ara ara dinliyorum bir sorun yok şükür ki

Sizde şimdiki belirtiler nasıl ben 10+1 deyim uyku halim var sadece
Benimde öyle ama fırsatım olmuyor işteyim. Başka belirtim yok. Sürekli açlık var. Bende 10+1 , acıkıp hemen yemezsem midem bulanmaya başlıyor birşeyler atıştırıyorum kesiliyor. Demire başladı, birde elenatal 2 yi söyledi doktorum. Maşallah şimdilik iyiler

Kızlar dünden beri benimde kanamam var, doktora gitmek burada pek fayda etmiyor. Progesteron iğne vurdum kendime ve uzanıyorum inşallah bebeğim iyidir.
İğne yap fitilin varsa at. Wc harici kalkma. Bu sıvı tüket. Kanama rengini ve miktarını takip et inşallah sorun yoktur bebeğin senledir

Soran kişiyi bulamadım sizin mesajın altına yazıyım ben dün yaptırdım hiç sorun olmadı hemen yapıldı sağlık ocağında doktorların insiyatifinde herhalde bilemedim

Soran kişiyi bulamadım sizin mesajın altına yazıyım ben dün yaptırdım hiç sorun olmadı hemen yapıldı sağlık ocağında doktorların insiyatifinde herhalde bilemedim
Olabilir bazen doktorlar en basit kanda bile sıkıntı çıkarıyor asm de

Kızlar 11 hafta oldum bugün. Ama geceden beri karnımda ağrı var. Gaz ağrısı mı mide ağrısı mı ya da başka bir ağrı mı bilemedim. Bir de kaburgamın alt tarafı ağrıyo. Sizde de var mı bu tarz ağrılar? Karın genişlediği için olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…