Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç ilaç kullanmadım da bir anda azalması panikletti beni de bakalım yarın sabah öğrenicem inşallah her şey yolundadır da ben boşuna telaşlanmışımdır
Prilam bile kullanna ihtiyacı duymayacak bir bulantınız olduysa bence hafifliyor olması normaldir endişelenmeyin :)

Birciftmavi evet doktorum da progestan yüzünden olduğunu söyledi ama ben biraz fazla inceliyorum çok fazla okudum bi sürü şey, hemen kafamda saçma sapan şeyler türedi, ondan rahat değilim. İlacı hem fitil olarak hem de iğne olarak alıyorum fitil günde üç, iğne günde iki tane.

Benim azaldı artık ama mutlaka her gün yokluyor. Yani bitmedi maalesef
Hiç takılma. Ben de böyle bulantım birden bitti diye evham yaptım. Gruplarda benim gibi olan var mı diye sordum. İçim rahat etmedi doktora gittim ve ultrasonda bebek duruyordu. Zaten 2 gün olmadı sonra tekrar geldi mide bulantısı. Rahat olun arada gidip geliyor.

Ben yeni farkettiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Progestanı fitil olarak kullanıyorsanız elinizi ıslatırsanız daha rahat oluyor. Benim artık son 1 haftam kaldı bu ilaç için. Geç oldu biraz olsun

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi yarın sabah güzel haberler alırız hastanede

Kızlar birşey soracağım burada okuduğum kadarıyla herkes progestanı fitil olarak alıyor bana doktorum ağızdan günde 3 kere dedi. Acilde başka bir doktorda kanama geçene kadar ağızdan kanama durunca fitil olarak alırsın dedi. Ama kendi doktorum detay vermedi. Benim gibi günde 3 kere ağızdan kullanan var mı?

Bende aynı hislerle randevumu bekleyemeden bugün doktorda aldım soluğu anlayabiliyorum sizi ama içiniz aktif kanama olmadığı sürece rahat olsun ben böyle düşünüyorum artık boşuna strese girmişim. Olumsuzu düşünmek ve seçmek daha kolay geliyor insana ama inancımızı bakış açımızı olmumlu şeylerle yer değiştirmektw bizim elimizde. Kafanız bulandığında kitap okuyun çok iyi geliyor sevgiler

Bende ağızdan alıyordun günde 1 tane benim. Yorulduğumda kasılmalarım oluyor diye verdi doktorum. Kullanım şeklini bana bırakmıştı ama bugün farklı bir doktor kesinlikle vajinal yoldan daha etkilidir dedi. Araştırdım gerçektende öyle. Fitil olarak devam ediyorum

Benim de göğüs hassasiyetim azaldı 9+5 teyim ve bulantım yok belirtilerim az şuanda bende gerginim pazartesi kontrolum var gün sayıyorum

Ben hiç ilaç kullanmadım da bir anda azalması panikletti beni de bakalım yarın sabah öğrenicem inşallah her şey yolundadır da ben boşuna telaşlanmışımdır

Benim 5. haftadan beri bulantım var
Bugün (cuma) 11+4 olduk son adet tarihine göre
Ultrasonda doktorun imleci koyduğu yere göre bebek daha ileride çıkabiliyor ama birkaç gün önemli değil dedi doktor o yüzden son adet tarihini baz alıyorum hep
İki farklı doktora gidiyorum biri Prilam biri de Prifemyn önerdi ama ikisini de hiç kullanmadım
Bulantılar hala devam ediyor
Doktorun söylediği birden keserse endişelenme çok normal bir durum

Panaroma, eurofins ve ataşehir genetik,
İlk ikisi biri abd biri Fransa’ya yolluyormuş, diğeri Türkiye’de yapılıyormuş.
Siz yaptıracak mısınız. Firma seçtiniz mi
Selam canım yeni görüyorum, bana konuştuğum firmalar artık yurt dışına gönderilmediğini uçakla giderken sorunlar çıktığı için şirketlerin kendisini geri çektiğini anlattı. Yurt dışında yapan yer varsa ruhsatı yoktur ya da sonuçlarınızı inceleyen genetik bilim uzmanı bile değildir dedi bilgin olsun :)

Ben Progestan’ı yumurtalar çatladığından beri kullanıyorum, 2 ay oldu
Hamilelikten önce de kullanıyordum yani
Başından beri sabah 11 akşam 11 ağızdan alıyorum
3 farklı doktora gittim, üçü de fitil olarak ya da ağızdan istediğin gibi kullan dedi ama ben o saatlerde dışarıda olabildiğim için hep ağızdan aldım
Söylendiği gibi baş dönmesi de yapmadı

Yalnız sizin tüp bebekse öncesinden bunların hepsine bakılması gerekiyordu zaten. Benimde tüp bebek ve tedavi öncesi hepsine baktılar o zaman bende öğrenmiştim tokspplazmaya bağışıklığım yokmuş bide kızamıkçık bağışıklığım yokmuş bunun içinde aşı olmadan başlatmadılar tedaviye hatta

Ben fetal’i 10.haftada yaptıracağım

Ben ağızdan günde 3 kere aldım ve leke bitti

Bakmadilar hic birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…