Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kalp atışını duyduk 8+2 güncellermisiniz

Benim karnimda oyle olma yolunda gidiyor. Bir çözümü yok o zaman bununbir de sertleşme hissediyorum içeriden ama . Günde 3 iğnem var maalesef ve henüz başındayız çok
Günde 3 iğne hepsi kan sulandırıcı mı farklı iğnelerde var mı?
Çözümü var. Kan sulandırıcı için söylüyorum. kol bacak ve göbek dönüşümlü vurmak. Vurduğun yere ertesi gün vurmamak. Sertleşme olan yerlere asla vurmamak. Cünkü orda hassasiyet olusmus demektir.
Ben tüm gebelikte ve gebelikten sonrada 2 ay boyunca kullanacakmışım, yolun uzun o yüzden dönüşümlü vur dedi doktor. Şuan sadece kol ve göbekten yapıyorum. Bi morarma ve sertleşme yaşamadım iğneyi 2 aydır kullanmama rahmen

Bugün 8+5 te çamaşırımda kahverengi çok minik parmak ucu kadar lekelenme gördüm maalesef bu zamana kadar da olmamıştı hem devlette hem özelde takipliydim doktoruma gittim ikisi de kanama alanı görmediler bebek iyi dediler ama özeldeki doktorum kan uyuşmazlığımız olduğu için her ihtimale karşı iğne yaptır dedi başına böyle bi şey gelen bilgisi olan var mı

Biri kan sulandirici ikisi progestan. Donusumlu yapiyorum zaten de gunde 3 tane olunca mecbur gobekte yer kalmiyor size de cok gecmis olsum

Biri kan sulandirici ikisi progestan. Donusumlu yapiyorum zaten de gunde 3 tane olunca mecbur gobekte yer kalmiyor size de cok gecmis olsum
Evet cokmus 3 iğne. Geçmiş olsun. Progestanın baska nerelere vuruldugunu bilmiyorum. Onuda isterseniz sorun. Ama kan sulandırıcı için diğer bölgeleri deneyebilirsiniz. 3 iğne cok zorlayıcı olur sadece göbek için.
Eczanem ısrarla bacagı dene diyor ama cesaret edemedim henüz oraya. Önceden sadece kol yapıyorduk. 4 ay sadece kollarımdan vurulmustum. Eczacıma gittim göbekten yapmayı öğretir misiniz dedim öğretti. Simdi kol ve göbek devam ediyoruz. Herhalde bacaktanda bir gün ona gidip bana bacaktan vurar mısınız diyerek cesaret gelecek

Bizde de kan uyuşmazlığı var ve ilk gebelikte 27.haftada sanırsam birde doğumda diye hatırlıyorum iğne yapmışlardı
Bu kezde 27.haftada unutturma iğne yapılacak diye uyardı yine doktor ..

Koldan nasil peki aciyor mu ve aşı yapilan yerler ust tarafa mi yapiyorsunuz? Yarin hemşireme sormayi dusunuyorum bende .

Benim bugün T+18. Dün betam 9700 geldi. Bugün 11 gibi idrar sonrası peçeteye pembe, kahve lekelenme geldi.
Ardından şiddetli rahim çizgisinde ve belde ağrı, yürümeye çalışırken sancı başladı. 3 defa daha peçeteye daha kahvemsi lekelenme geldi. Zaten iğne vurulacaktım. 1 adet değil 2 adet 50 mg progestan vurdurdum. 3 saattir yatıyorum. Ağrı çok Hafifledi. Lekelenme bitti gibi.
Kan sulandırıcıyı kullanmadım bugün. Dr. İstirahat dedi. Yerleşme kanaması diyor.
Bu şekilde ağrılı lekelenme yaşadınız mı?
Benim mayıs ayında böyle aynı T+16.günü başlayan 2 gün süren şiddetli ağrı sonrasında, kanamam başladı. Sonrada 7.haftada düşük yapmıştım çok korkuyorum

P Paradisee
Omuzunun yarısından bi cizgi geçiyormus gibi hayal et kol boyunca o cizginin arkadında kalan kaba etine yapıyorsun. Omuz ve dirseğine 4 parmak fark olacak sekilde . Youtubedada drların cektiği videolar vardı baya acıklayıcı

Burda bölge olarak kalçadanda bahsediyor ama kan sulandırıcı icin hic duymadım kalçadan vurulup vurulmadıgını. Bana sadece kol bacak ve göbeği söylediler. Bu videodada bölgelsri cok net anlatmıs

Son düzenleme:
Koldan nasil peki aciyor mu ve aşı yapilan yerler ust tarafa mi yapiyorsunuz? Yarin hemşireme sormayi dusunuyorum bende .
Yapılma şekline göre değişiyor galiba. Bazen cok acıyor bazen hic acımıyor. Göbeğimde öyle, mesela göbeğimin sağ tarafı aşırı acıyor koldan bile cok acıdığı oluyor. yani eşim bayagı sağ göbeğimi çok denedi hic enjekte edemeden baska yere gecmek zorunda kaldı. Bazen az bi enjekte edip dayanayıp lütfen baska yere gec diyorum. Artık sağ göbeği prk tercih etmeyerek dönüşümlü vuruyoruz sağ-sol kollar ve sol göbek olarak

Benimde başlarda acımıyordu artık acıyor. Herhalde icerisi hassaslasti diye dusunuyorum bir de ilac da yakiyor zaten

Ebe olan bir arkadaşım prilam ı içmeden dene içmende bi sakınca yok ama dayanabiliyosan içme dedi içmeden yattım dün bugün çok kötüyüm
Prilam bende uyku yapmak dışında işe yaramıyor. Kusucaksam illa ki kusuyorum yani

Kızlar doktor kız dediği halde rüyamda ismiyle erkek gördüğüm için asla tam güvenemiyorum.
Anlayan eden biri baksın, doktordan çok size güveniyorum
Rüyaya inanıp bilime inanmamak da...

Eklentiler

• 1000127307.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar doktor kız dediği halde rüyamda ismiyle erkek gördüğüm için asla tam güvenemiyorum.
Anlayan eden biri baksın, doktordan çok size güveniyorum
Rüyaya inanıp bilime inanmamak da...
Detaylı ultrasonda daha da belli olur
Bu ara bende erkek görüyorum rüyamda bakalım ne olacak

Sizi çok iyi anlıyorum, çok dalgalı bir süreç. Ne çok ümit edebiliyorsun ne de ümidini kesebiliyorsun Aaamin, Rabbim bekleyen herkese sağlıkşa kavuşmayı nasip etsin Zaten sürecimiz gereği sağlıklı besleniyoruz, sağlıklı beslenmeye devam ettim. Bol yeşillik, yumurta, avokado, havuç, çip badem fındık ceviz bildiğin şeyler, balık tükettim. Bunlar da vesile olmuştur elbet ama bol dua, tevekkül ve motivasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…