- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.561
Evet ama doktor normal dedi. Kendini zorlama dedi. Bebeğin rahme tutunması için vücudun salgıladığı bir hormon varmış ve kasılmaları önlüyormuş. Aynı hormon bağırsak hareketlerini de yavaşlatıyormuş. Özellikle ilk 3 ay dedi. Valla yalan olmasın 4-5 güne bir ancak tuvalete çıkıyorum, çok şişim rahatsız da ediyor ama kendi haline bıraktım. Doktor ilaç ya da magnezyum vs önermedi, bol su iç ve yürüyüş yap dedi. Ama çalışıyorum yürüyüşe halim kalmıyor, olan enerjimi de kusmaya harcıyorum şu angüzeller bir sorum var, acaba sizler de kabizlik yaşıyor musunuz?
Zorlama bebege mi zarar verir ? Ben baya zorluyordum kendimi, şüphelendim şimdi ya. Teşekkür ederim tecrübeni paylaşman iyi oldu :)Evet ama doktor normal dedi. Kendini zorlama dedi. Bebeğin rahme tutunması için vücudun salgıladığı bir hormon varmış ve kasılmaları önlüyormuş. Aynı hormon bağırsak hareketlerini de yavaşlatıyormuş. Özellikle ilk 3 ay dedi. Valla yalan olmasın 4-5 güne bir ancak tuvalete çıkıyorum, çok şişim rahatsız da ediyor ama kendi haline bıraktım. Doktor ilaç ya da magnezyum vs önermedi, bol su iç ve yürüyüş yap dedi. Ama çalışıyorum yürüyüşe halim kalmıyor, olan enerjimi de kusmaya harcıyorum şu an
Bende unicron uterus var canım yani rahmimin sağ tarafı ve sağ tüpüm doğuştan yok. O yüzden belki doktor Protestan falan başlayabilir diye düşündüm. Yarın soracağım bakalım gel derse gidicemTebrik ederim
Sağlıkla gelsin inşallah
Yarın doktora giderseniz ultrasonda hiçbir şey göremez ve sizden sağlıklı gebelik mi diye beta ister
Bekleyebiliyorsanız cuma günü aynı hastanede aynı saatlerde tekrar kan verip artış var mı diye bakıp cumartesi ya da pazartesi doktora gidebilirsiniz ama dayanamıyorum diyorsanız yarın gidin
Muhtemelen yarın gitmeniz bir işe yaramayacak tabii
Kese genelde beta 1500lere geldiğinde görülüyor iki günde bir takip edip öyle gidebilirsiniz393 çıktı testim canım ben diyorum ki direk yarın gitsem mi doktora?
Bende unicron uterus var canım yani rahmimin sağ tarafı ve sağ tüpüm doğuştan yok. O yüzden belki doktor Protestan falan başlayabilir diye düşündüm. Yarın soracağım bakalım gel derse gidicembenim durumda en büyük risk dış gebelik ve kesenin doğru yerleşmesi inş sağlıkla devam eder.. inanamıyorum 3 ay önce tüp bebek negatifti…
Bol bol su için en işe yarayacak şey o yaramazsa doktorunuza danışın ama tamemen bunyesel oluyor pek çok seyBenim sürekli oluyor, acaba kayısı gibi şeylerle desteklemek mi gerekir bilemedim.
Ben de dün çok iyiydim bu sabah bulantıyla başladımBenim de dün ve önceki gün üst üste kasık ağrılarım oldu dün de ilginç bir şekilde gün boyu bulantım yoktu çok da iyi yedim şaşırdım ama bugün tekrar başladı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadir
Helal olsun valla ben eşime şimdiden başka doğurmam haberin olsun dedim önünü kestim.Evet 4. Olacak.2 kızım 1 oğlum var.bu da erkek olursa başka düşünmüyorum olmazsa bi dene daha doğururum
O kadar haklısınız ki 5 yıldan sonra ilk gebelik ve tüp bebek elimde değil aklım çıkıyor
Evde kalp dinleme cihazı aldık artık korkudan.
Allah büyük inşallah bu günleri güzel atlatırız
İnsallah canım senin de sonucun çok güzel gelsinAy süper maşallahgüzel sonucun darısı bizlere inşallah Yaa yerim o minik kızı sağlıkla gelsin inşallah. Bende intergen firmasına yaptırmaya karar verdim. Kaçıncı haftanızda kan verdiniz?
Çok teşekkür ederizTebrik ederim sağlıklı büyüsün inşallah
Cinsiyet için çok erken geliyor canım bana genellikle 12. hafta civarı doktorlar tahmin ediyor hatta kesinlik payı olması için 16. haftayı beklemek isteyen de oluyor. Kim ne kadar tahmin etse yanılma payı çok yüksekMerhaba hanımlar bugün itibariyle 9+4 olduk cinsiyetini az çok anlayan tahmin eden olur mu acaba
Bence hemoroid için zorlama diyorlar hamilelerde çok sık oluyor hemoroidZorlama bebege mi zarar verir ? Ben baya zorluyordum kendimi, şüphelendim şimdi ya. Teşekkür ederim tecrübeni paylaşman iyi oldu :)
Benim bu sabah bulantı ve koku hasssasiyetim bitti bi anda 9.haftama girdim biraz da lekelenmem olmuştu doktora gittim tam kontrol günümdü bir sorun yok bebekte dedi şükürMide bulantısı kesilen oldu mu
Hamileliğin 5.haftasından beri kabızım en büyük belirtim bu hatta ve bayağı ciddi kabızımgüzeller bir sorum var, acaba sizler de kabizlik yaşıyor musunuz?
Merhaba. Bende çok işe yarıyor 2 haftadır kullanıyorum bugün kullanmayayım dedim çünkü kullandığım halde iştahım yok içmeyince kafamı kaldıramadım öyle söyleyeyim. Gece 2 sabah 1 tane içiyorum.Kızlar merhaba. Son günlerde bulantılarım ve kusmalarım çok şiddetlendi. Yemek yiyemez hale geldim. Acillik oldum sonunda. Doktor prizin verdi ilaç olarak. İşe yarıyor mu acaba bulantıları kesiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?