- 10 Kasım 2024
- 3.673
- 21.407
- 223
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.801
Hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz.Ben de maalesef ki direndim ama bugün ayaklanamayacağımı hissedince başladım, Allah’a emanet artık, umarım herhangi bir problem yaşamam ve bi an önce toparlanırım, siz de herhangi bir sorun olusturmus muydu?
Benimki kafasına göre takılıyorbir de tuvalete çıkınca azalıyor benim bulantım herkesin böyle mi
Benimde sadece yemek yerken bulanmıyot. Sürekli ağzında bişey olması gerekiyor. Yoksa o acımsı demir paramsı tat mahvediyorBenimki kafasına göre takılıyorgenelde acıkınca ve yemek yedikten bir süre sonra bulanıyor. Bir de yemek kokusuna maruz kalırsam çok bulaniyor
çok ağrılar çekiyorum migrenim yok ama nane yağı ile başı ovmayı deneyeceğim bugünKızlar migren ağrısı olanlar var mı aranızda?
Merhaba açıkçası ben de herkesten 10. Hafta dolunca yaptırılabildiğini duydum ama doktorum 12. Hafta yapalım dedi, o yüzden 2 hafta sonra yaptıracağım. Bir bilgim olduğundan değil, doktor öyle söylediği için yani. Hatta şöyle dedi, normalde 34 yaş altına fetal dna zorunlu tutmuyoruz, sen tam sınırdasın 35 yaşındasın. 12. Haftaya perinatolog randevusu al, fetal tarama yapılsın ultrasonda ve ordan çıkıp bana gel, onun sonucuna göre kapsamlı fetal mi yaptıralım yoksa temel olanlar da yeterli mi bakar karar veririz dedi. 4-5 çeşidi varmış acıbademde, fetal tarama ultrason sonucuna göre hangisi gerekli ben yorumlayacağım dedi. Doktorumu da yeni değiştirdim, diğer doktor hiç böyle açıklama yapmıyordu, genetik biriminin numarasını bir kağıda yazıp onlarla görüş diyordu. Şimdi bu doktor tek tek açıklayınca güven duydumMerhaba bu hafta neden yaptırmıyorsunuz ben yarın kan vermeyi düşünüyorum
Evet canım doktor bana kabızlık için iki ilaç verdi, tuvalete çıkınca 1 kilo verdimbir de tuvalete çıkınca azalıyor benim bulantım herkesin böyle mi
Evet evet o tat bende de var sürekli ve çok rahatsız ediciBenimde sadece yemek yerken bulanmıyot. Sürekli ağzında bişey olması gerekiyor. Yoksa o acımsı demir paramsı tat mahvediyor
Parol işe yaramıyor değil mi? Ne yapacağımı şaşırdım. Herkes susuzluktan diyor bana ama değil biliyorum. Sanki hormonlar beynimin içinde geziyorçok ağrılar çekiyorum migrenim yok ama nane yağı ile başı ovmayı deneyeceğim bugün
parol hiç içmedim su magnezyum sade sodaParol işe yaramıyor değil mi? Ne yapacağımı şaşırdım. Herkes susuzluktan diyor bana ama değil biliyorum. Sanki hormonlar beynimin içinde geziyor
şeklinde devam ediyorum bazen kafamı kopartmak geliyor içimdenparol hiç içmedim su magnezyum sade soda
Anladım. Az ilaç içen biriyseniz aslında parol işinize yarayabilir. Migren çok zor geçen bir hastalık maalesefparol hiç içmedim su magnezyum sade soda
Doğru söylüyorsunuz migren bunun kaç katıdır, mümkün olduğunca hiç ilaç içmemeye çalışıyorum mide bulantısı da içmedim canıma çektim :))Anladım. Az ilaç içen biriyseniz aslında parol işinize yarayabilir. Migren çok zor geçen bir hastalık maalesef
nasil bir ilac verdi acaba:) benim de kabizlik problemim var malesef. surekli sis hissediyorum kendimi.Evet canım doktor bana kabızlık için iki ilaç verdi, tuvalete çıkınca 1 kilo verdimöyle bir durumdaymışım ve sen söyleyince farkettim sonra bulantım azaldı
Benim migren ağrım başladı bu hafta bir buçuk gün sürdü. Normalde hiç başım ağrımazdıKızlar migren ağrısı olanlar var mı aranızda?
Valla eski doktorum asla hiçbir şey vermedi. Bu yeni doktor, 4-5 gün tuvalete çıkmıyorum diyince öyle olmaz ama dedi. Bir tane prebiyotik takviyesi verdi toz şeklinde suya karıştırılıp içiliyor. Bir de bir şurup verdi sabah akşam içiliyor. İsimlerini bilerek yazmıyorum, doktora sormadan kimse almasın, belki kişiden kişiye değişen şeyler vardırnasil bir ilac verdi acaba:) benim de kabizlik problemim var malesef. surekli sis hissediyorum kendimi.
Rabbim gönlünüze göre versin önce sağlıklı olsun, eşim de ben de erkek bebek düşkünü iki bireyizMaşallah yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Hayırlısı olsun da kız erkek farketmez. Ama tabi ben böyle söylesem de babamız kız bebekleri çok seviyor. Tam bir kız babası olacak eğer nasipse inşallah.
Benim kayınvalidem öyle çok fena bir kadın değildir ama işte eşim son zamanlarda çok huysuz, kadının yanında tartışma çıkartıyor. Ben de hiç alttan alabilecek durumda değilim, çok duygusalim. Kayınvalidemin de annelik damarları kabarıyor biz tartışınca, hep oğlunu kayiracak şekilde konuşuyor.Sizinkisi yine gelmiş ve size kızım diyor,benim kisi bebeği öğrendi aramadi her gebeliği burnumdan getirdi tencere tava vura vura ya da kalmadı aniden bastı gitti,ben kendimi kötü hissedeyik.diye bildiğin kıskanıyor ,kendisi iki kere evlenmiş ilk kocasi bırakmış 2.kocasi kayinbabam ondan da hiic değer görmemiş,eşim bana çok düşkün gozumun içine bakar,çocuklarımıza çok düşkün bildiğin rahatsız oluyor,size tavsiye verecek durumda değilim bende bu ilişkide iyi sayılmam tek diyeceğim,kaynana geçip gidecek hiiiic umursamayin,koca da normal değilse onu da sallamayın ,kasık ağrım var diyip geçip uzanın hiç diyaloğa girmeyin tripte atmayın onunda arkası uzar gider,kendi halinize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?