Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni yastayiz kasimda 36 olucam, benim de ilk gebeligim 2017ydi, su anki bebegim de 11+6 gunluk nasi denk geldi testler konusunda ben de kararsizim cuma gorusecegim dr ile bakalim ne diyecek siz deger testlerin hepsimi yaptriacak misiniz
Aaa ne tesadüf ben de 36 olacağım bir aya, 8 yaşında da kızım var ben sadece fetal dna (nipt) testi yaptıracağım bir de detaylı ultrason. Onun haricinde çok fazla testler ile uğraşmayı düşünmüyorum.
Yarın 12+3 de test vereceğim. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Siz hangi testleri yaptıracaksınız?

Kızlar progestanı fitil olarak kullanıyordum bugünkü kanamadan sonra doktorun asistanı ağızdan almamı söyledi. Henüz içemedim emin olamadım aynı progestan acaba hem ağızdan hemde vajinal olarakmı kullanılıyor?

Eklentiler

• IMG_F3EBB27B-A00C-4AF3-ABB9-5546B9439C4D.webp
    134,4 KB · Görüntüleme: 41
Ben ilk gebelikte sadece 2li ve detayli yaptirdim seker yuklemesi yerine de aclik sekeri baktirmistm, testlerle cok kafami karistirmak istemedim ama simdi yas ilerledi tabi yine istemiyorm ama cuma gunu doktorlar bi konusacagim bakalim.
Insallah hepimizin sonuclar iyi cikar saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Evet, aynı ilacı hem içebilirsiniz hem de fitil olarak kullanabilirsiniz
Her gün aynı saatte içmeye dikkat edin

Kızlar ben 14.haftadayım
45-46 kilo zayıf bi gebeyim, doktorum zayıfların bebeği erken hissedeceğimi daha çabuk belli olacağını söylemişti
ara ara bu şekilde göbeğim belli oluyor bebeğin tam olduğu yer burası çok şaşırdım hahaha başına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_9519.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar selam bugün 12+3 olduk. 11. haftada bulantılarım azalmaya başlamıştı bu hafta neredeyse hiç bulantım olmadı diyebilirim. Yemekleri tiksinmeden yiyebiliyorum artık. Bulantılar azalarak bitti ama hala çok iştahlı sayılmam neyse buna da şükür. Gündüzleri uykum gelirdi o da yok iki hafdadır. O yorgun ve uykusuz halim geçti. Bebişi ultrason da gördüğüm için belirtilerin azalmasına kaygılanmadım. Genel olarak kaygılı bir gebelik geçiriyorum çünkü geçmişte yaşadığım bazı tecrübelerden dolayı. 11+1 de fetal dna için kan verdim heyecanla sonucunu bekliyorum, hergün dualarım da bebeğime sağlıkla kavuşmak var. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır bu süreci kolaylıkla hayırlısıyla tamamlarız.

Ben de sanmıyorum o kadarcıktan bişey olmaz her şeye fazla bile dikkat ediyoruz ben de hamileliğin başında bilmediğim için sivilce kremi kullanıyordum, eminim bizim gibi çok kadın vardır. testler vs yapılamadığı için yüzde yüz emin olunamayan şeylerin hepsine risk teşkil ediyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…