Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni yastayiz kasimda 36 olucam, benim de ilk gebeligim 2017ydi, su anki bebegim de 11+6 gunluk nasi denk geldi🤗 testler konusunda ben de kararsizim cuma gorusecegim dr ile bakalim ne diyecek siz deger testlerin hepsimi yaptriacak misiniz
Aaa ne tesadüf ben de 36 olacağım bir aya, 8 yaşında da kızım var😊 ben sadece fetal dna (nipt) testi yaptıracağım bir de detaylı ultrason. Onun haricinde çok fazla testler ile uğraşmayı düşünmüyorum.
Yarın 12+3 de test vereceğim. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Siz hangi testleri yaptıracaksınız?

Kızlar progestanı fitil olarak kullanıyordum bugünkü kanamadan sonra doktorun asistanı ağızdan almamı söyledi. Henüz içemedim emin olamadım aynı progestan acaba hem ağızdan hemde vajinal olarakmı kullanılıyor?

Eklentiler

• IMG_F3EBB27B-A00C-4AF3-ABB9-5546B9439C4D.webp
    IMG_F3EBB27B-A00C-4AF3-ABB9-5546B9439C4D.webp
    134,4 KB · Görüntüleme: 133
Aaa ne tesadüf ben de 36 olacağım bir aya, 8 yaşında da kızım var😊 ben sadece fetal dna (nipt) testi yaptıracağım bir de detaylı ultrason. Onun haricinde çok fazla testler ile uğraşmayı düşünmüyorum.
Yarın 12+3 de test vereceğim. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Siz hangi testleri yaptıracaksınız?
Ben ilk gebelikte sadece 2li ve detayli yaptirdim seker yuklemesi yerine de aclik sekeri baktirmistm, testlerle cok kafami karistirmak istemedim ama simdi yas ilerledi tabi yine istemiyorm ama cuma gunu doktorlar bi konusacagim bakalim.
Insallah hepimizin sonuclar iyi cikar saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Kızlar progestanı fitil olarak kullanıyordum bugünkü kanamadan sonra doktorun asistanı ağızdan almamı söyledi. Henüz içemedim emin olamadım aynı progestan acaba hem ağızdan hemde vajinal olarakmı kullanılıyor?

Evet, aynı ilacı hem içebilirsiniz hem de fitil olarak kullanabilirsiniz
Her gün aynı saatte içmeye dikkat edin

Kızlar ben 14.haftadayım
45-46 kilo zayıf bi gebeyim, doktorum zayıfların bebeği erken hissedeceğimi daha çabuk belli olacağını söylemişti
ara ara bu şekilde göbeğim belli oluyor bebeğin tam olduğu yer burası çok şaşırdım hahaha başına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_9519.webp
    IMG_9519.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar selam bugün 12+3 olduk.👶🏼🥰 11. haftada bulantılarım azalmaya başlamıştı bu hafta neredeyse hiç bulantım olmadı diyebilirim. Yemekleri tiksinmeden yiyebiliyorum artık. Bulantılar azalarak bitti ama hala çok iştahlı sayılmam neyse buna da şükür. Gündüzleri uykum gelirdi o da yok iki hafdadır. O yorgun ve uykusuz halim geçti. Bebişi ultrason da gördüğüm için belirtilerin azalmasına kaygılanmadım. Genel olarak kaygılı bir gebelik geçiriyorum çünkü geçmişte yaşadığım bazı tecrübelerden dolayı. 11+1 de fetal dna için kan verdim heyecanla sonucunu bekliyorum, hergün dualarım da bebeğime sağlıkla kavuşmak var. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır bu süreci kolaylıkla hayırlısıyla tamamlarız. 🙏🏻🤍

Aa onu ben bilmiyordum arastirayim bende cok zorda kaldikca kullandim artik bisi olmamistr o kadardan diye dusunuyorum yuz temizleme jeli bioderma kullaniyorum haftada bi kac kere de glikolik asit kullandim tonik olarak, bi kac kere de yves rocher kil maskesi zaten cok yogun makyaj yapmiyorum, sac boyamiyorum oje dahi kullanmadim bu kadardan da bisi olmaz herhalde🙄
Ben de sanmıyorum o kadarcıktan bişey olmaz 🙏☺️ her şeye fazla bile dikkat ediyoruz 🌸 ben de hamileliğin başında bilmediğim için sivilce kremi kullanıyordum, eminim bizim gibi çok kadın vardır. testler vs yapılamadığı için yüzde yüz emin olunamayan şeylerin hepsine risk teşkil ediyor diyorlar

Kızlar ben 14.haftadayım
45-46 kilo zayıf bi gebeyim, doktorum zayıfların bebeği erken hissedeceğimi daha çabuk belli olacağını söylemişti
ara ara bu şekilde göbeğim belli oluyor bebeğin tam olduğu yer burası çok şaşırdım hahaha başına gelen var mı?
Yaa bu benim çok hoşuma gitti 🤣 resmen ben burdayım diyor çok tatlı 🧿

Selam kızlarr cinsiyeti kesin olarak netleşenler 9-10 haftalık görüntülerini paylaşabilirler miii malum şu yuvarlak kese fasulye kese olayı maksat merak gidermek 😅 Bir de belirtilerini paylaşırsalar kız erkek için aynı mı bakalım 🙊🙊

Arkadaşlar benim de gözüm kararıyor arada ama bildiğiniz kararıyor bu durumu yaşayan var mı ,bugün normalde çarşıya gitmem gerekti ihtiyaçlar var ama gidemeyecegim

Selamlar ben yaşıyorum ara ara çarpıntım oluyor geçen gün dikkatimi çekti benim de. Neden olabilir acaba
ben benim sorunumun psikolojik olduğunu düşünüyorum. ritim holter takıldı bana ve nabzım uykuda bile en düşük 70, günlük hayatta ise 170 çıktı. çok fazla 🥲 kardiyolog ve kadın doğum uzmanımın önerisiyle dideral kullanmaya başladım.. bence siz de kontrole gidin çünkü çarpıntı çok yorucu

Kızlar ben 14.haftadayım
Piercingin altında bi çıkıntı var onu mu diyorsun.zayıfsın derin ince oyüzden öyle galiba 😂😂 benim bu şekilde değil 57 kgyim

Ya kızlar bugün biraz kanamam oldu benim böyle reglin öncesi gibi olur ya. Acile gittim hemen keseye baktılar bi sıkıntı yok dediler dün 7.30 du şimdi 8.00 olmuş yolksac dün görünmemişti bugün göründü. Kanama alanı da yok. Ama bu lekelenme neden oldu sizce çok panik oldum. Doktor progestan alabilirsin dedi. Kendi doktorum da duphaston yazmıştı dün sordum bakalım hangisini alayım diye. Aranızda böyle lekelenmesi olan var mı ya? Açık kırmızıydı bu arada
canım benimde 5 haftadan 8 e kadar ara ara kanamalarım oldu progestan kullandım sabah akşam 100 mg içiyordum. doktor kese alanında kanama görmüyordu ama yinede tedbir amaçlı kullan demişti. Rahimde görüş alanı dışında kist yada vajinal çatlaklardan kaynaklanabilir dedi. Sonra geçti.

Amin inşallah canım benim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Nasıl minnacık haliyle hareket ediyordur şimdi minik prenses. Nasıl da güzel kokar bebeklerimiz Allah'm onları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ki kokularını uzun uzun içimize çekelim. İsmi ne olacak kızınızın nasipse?
Ela ya da İpek düşünüyorum canım :) Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum Rabb'im hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🩷🧿

Ela ya da İpek düşünüyorum canım :) Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum Rabb'im hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🩷🧿
Çok güzel isimler ikisi de canım benim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Amin güzel dileklerin için sağol canım. ❤️🙏

Kızlar yarın ikili tarama testinin sonucunu almaya gideceğiz sonrada özelden randevu aldım 14+6 olacağız cinsiyeti öğrenebilecekmiyiz merak ediyorum

Çok güzel isimler ikisi de canım benim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Amin güzel dileklerin için sağol canım. ❤️🙏
Ela biraz aklımı karıştırıyor hem göz rengi hem de zarafet güzellik anlamları var, ama ya çocuğumun göz rengi mavi ya da yeşil olursa diyorum 😄 Çünkü kendim sapsarı ve yeşil gözlüyüm babamızda ela gözlü, hiç riske girmeyip İpek koyasım var ama Ela daha ağir basıyor 🙈🩷

Arkadaşlar merhaba, tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçları hangi hafta bıraktınız? Doktorum estrofemi 8. Hafta, progestan iğneyi 9. Hafta, progestan fitili de 10. Hafta bıraktırdı. Birde kır testimde nk hücre aktivitem yüksek olduğu için deltacortril içiyordum günde 10 mg, onu da 9. Hafta itibariyle bıraktırdı. Açıkçası burada okuduğum kadarıyla 12. Haftaya kadar kullanmış bazıları fakat konuyla ilgili çok da yazı bulamadım, benim durumumda olanlar paylaşabilir mi ilaç bırakma süreçlerini :)

Ben fetal DNA firmasından kendim öğrendim cinsiyeti, eşim şimdiye kadar her şeyi benimle birlikte öğrendiği için ona özel bir sürpriz yapmak istedim ve iki kişilik çok sade bir organizasyon yaptık öncesinde malzemeleri vs ayarladım her şeyi birlikte hazırladık pastasını birlikte aldık vs sadece boya rengini ben biliyordum ve birbirimizin gözlerini bağlayıp hep kendimize anı kalacak bir boyama yaptık eşimin ilk gördüğündeki şaşkınlığı ve mutluluğu şahaneydi bana çocuğumun cinsiyetini başka birisinin söyleyerek sürpriz yapmasını pek mantıklı bulmuyorum iki kişiye özel olması daha kıymetli geliyor, cinsiyet ile ilgili organizasyon yapmak isteyenlere fikir olsun hep size anı kalacak tişörtleriniz olabilir 🙏🏼🩷 Hepsini videoya aldık ve ailelerimize biz öğrendikten sonra izlettik.

Eklentiler

• IMG-20251030-WA0009.webp
    IMG-20251030-WA0009.webp
    37 KB · Görüntüleme: 63
Back
X