Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın ikili tarama testinin sonucunu almaya gideceğiz sonrada özelden randevu aldım 14+6 olacağız cinsiyeti öğrenebilecekmiyiz merak ediyorum
Merhabalar tarama testini nerede yaptırdınız acaba hastane mi yoksa dışarıda özelde mi. Ben de bakıyorum da şu anda hangi hastanelerde yapılıyor vs bir de Perinatolojiden mi yoksa kendi doktorumuzdan randevu almamız gerekiyor

Bana 10. haftaya kadar kullanacaksın dedi canım haftaya 10+2 de kontrolüm var o zaman netleşecek

Kızlar yarın ikili tarama testinin sonucunu almaya gideceğiz sonrada özelden randevu aldım 14+6 olacağız cinsiyeti öğrenebilecekmiyiz merak ediyorum

Bebeğin pozisyonu uygunsa cinsiyeti öğrenirsiniz canım
Tahmin için 16. hafta uygun diyor doktorlar ama pozisyonuna göre 14. haftadan itibaren görebiliyorlar
Benim de pazartesi günü tam 14 hafta oluyor
Randevum var
Heyecanlıyım

Merhabalar bana estrofemi 8.hafta digerleri icin 12.hafta dediler

Merhaba
Sorduğunuz arkadaşı bilmiyorum ama ben tam 11 haftalıkken doktorumun olduğu özel hastanede yaptırdım
11+4 te sonuç çıktı
Doktorum önce muayene etti
Bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı
Başının tepesinden kalçasının sonuna kadar olan crl ölçüsü de ikili tarama yaptırmak için önemli
Ölçünün belli aralıklarda olması lazım yaptırabilmek için
Sonra form doldurdu
O form ile kan verdim

Ücret olarak ne verdiniz peki, devlette ücretsiz sanırım o yüzden bidaha boşa vermiyim diye düşündüm ama sistem konusunda net birşey öğrenemedim

Kaç gün sürdü sizin benimde 4+5 im öğrendim sevinemeden başladı kahve rengi be kırmızı karışık oluyor ama rahimde kanama alanım yok anlamadım gitti sadece dupbaston kullanıyorum

Bana 10. haftaya kadar kullanacaksın dedi canım haftaya 10+2 de kontrolüm var o zaman netleşecek

Merhabalar bana estrofemi 8.hafta digerleri icin 12.hafta dediler
doktorum renkli doppler ile bakıp plesanta oluşmuş ve kan akışına başlamış dedi, karnında da bir kırmızı bölge gördü kan akışı olan, bu nedenle artık plesantanın dengesini bozmayalım kendi bunları vücudundan ihtiyacı olduğu kadar alacak dedi. Doktorum çok bilinen bu işin gerçekten piri denebilecek doktorlardan ona çok güveniyorum fakat sizinde dediğiniz gibi çoğu kişinin 12. Haftaya kadar kullanması içime şüphe düşürdü, ilaçlar sanki bebekle aramızdaki bir bağ gibi şuan bırakmak beni biraz endişelendirdi… herkesin bebişleri sağ salim doğar inşallah bu kadar zor süreçlerden sonra her bir adım bizim adımıza gerçekten çok kaygılı oluyor.

bursa şehir hastahanesinde perinatoloji bölümünde yaptırdım, onun sonucundan sonra özele başlayacağım. Test için perinatolojiye beni devlette gittiğim doktorum yönlendirdi

Ay benimde pazartesi randevum var 13 oluyorum doktorum cinsiyeti genelde erken görüp söyleyenlerden görürsem söylerim dedi çok heyecanlı :)

Tarama testleri perinatolojide yapılıyor zaten doktorunuz size soyleyecektir

Kızlar son zamanlarda bulantım azalmiş kusmalarim tamamen kesilmişti ama 3 gündür yine kusuyordum bu sabah sadece çubuk kraker yedim onu bile kustum. Bu arada Prilama kesintisiz devam ediyorum ona rağmen böyle oldu. Çok halsiz düştüm acile gittim serum bağladılar. Tahliller yapıldı enfeksiyon varmış biraz. Doktor enfeksiyonun da bulantıyı tetiklemiş olabileceğini söyledi antibiyotik verdi. Bilemedim antibiyotik kullansam tedirgin oldum kullanmasam enfeksiyon da riskli. Kadın doğum doktoruna danişmadan kullanmalı mıyım sizce? Şu an iletişimde olduğum bir doktor yok maalesef sürekli doktor değiştirdiğim için.

Tarama testleri perinatolojide yapılıyor zaten doktorunuz size soyleyecektir
Benim doktorumun özel muayenehanesi var ölçümleri kendi yapıyor ama kan için dışarıda bir laboratuvara yönlendiriyor o yüzden öğrenmek istemiştim, iki gün önce devlete gittim oradaki doktor sadece hangi testi hangi haftalarda yapmam gerektiğini söyledi ben de bu testlerin devlet hastanelerinde de yapıldığını bilmediğim için o zaman doktora sormadım size mi geleceğim vs diye. Bir de benim gittiğim devlet hastanesinde Perinatoloji bölümü yok yani alan açtırıp farklı herhangi bir hastaneden randevu oluşturabilir miydim yoksa Perinatoloji olan bir hastaneye gidip oradan mı alan açtırmam gerekiyor onu da bilmiyorum o yüzden karıştı kafam

Bulunduğunuz yerde tıp fakültesi varsa ordan da alabilirsiniz ,ozeldeki doktorunuz yaptiriyorsa orda yaptirursiniz

Bulunduğunuz yerde tıp fakültesi varsa ordan da alabilirsiniz ,ozeldeki doktorunuz yaptiriyorsa orda yaptirursiniz
Çam ve Sakura’da şansımı deneyeceğim bakalım randevu bulabilirsem yoksa özelde yaptırırım artık zaten belli bir haftada olması lazım malum

Bol su iç. Mide bulantısı için yeni bir şey keşfettim. Çin yağı diye aktarlarda bir yağ var yağ dediğime bakma nane esansı. Kötü koku duyunca midem bulanacak gibi olduğunda burnumun kenarlarına sürüyorum. Wix gibi. Hem nefesim açılıyor hem bulantım kısmen geçiyor. Bir doktorda dinlemiştim. Sevdiğiniz bir kokuyu burnunuzun kanatlarına sürün diyordu. Aklıma direkt Çin yağı geldi. Siz başka kokuları seviyorsanız onu da deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…