Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mide yanması için gaviscon talcid ve rennie tahin dışında ne yapabilirim sütte içemiyorum. beni mahvetti ya boğazıma kadar yanıyor sabah başlıyor akşama kadar gece 2 prilam içiyorum sabah panto mide koruyucu içsem olur mu daha önce çok zorlanırsan kullan demişti ama prilam kullanmıyordum o zaman hayır devlet doktoru olduğu için ulaşamıyorum da deli oldum

Prilam içmediğin zamanlarda yanma var mıydı? Ben prilam içtiğimde mide yanması yaşadığım için ilacı bırakmıştım. Sonra hiç yanma olmadı

Prilam içmediğin zamanlarda yanma var mıydı? Ben prilam içtiğimde mide yanması yaşadığım için ilacı bırakmıştım. Sonra hiç yanma olmadı
Öncede vardı ama böyle sık olmuyordu arada oluuordu pantoyla idare ediyordum geciyordu ama bugün prilam 3.günümdü ve aralıksız içtiğim günler yanıyor başka bir doktora sordum prilam yapmaz dedi bende prilamdan şüphelenmiştim

Yaaaa canım benim Çok şükür, çok sevindim Ben de şu an dua edip hep güzeli hayırlısı için dua ediyorum. Son ultrasonda bize el sallamıştı o videoyu izliyorum Allah razı olsun, desteğiniz için teşekkür ederim

Kaç gün sürdü sizin benimde 4+5 im öğrendim sevinemeden başladı kahve rengi be kırmızı karışık oluyor ama rahimde kanama alanım yok anlamadım gitti sadece dupbaston kullanıyorum
Canım bende şuan 5+6 yım 2 gün önce 2-3 saat az kanamam oldu sildikçe gelen sonra geçti ultrasonda bir şey çıkmadı kanama alanı vs yok. Ertesi gün ve bugün de ara ara 1-2. Damla kahverengi akıntı. Doktor aktif kanama yoksa duphaston al dedi bana da. Normal yerleşme kanaması bu dedi. Sana ne dedi

Yatmadan once meyve dahil en az 3 saat once birsey yemeyin cok acikirsaniz yogurt

herkese merhaba bugun cinsiyet kesinleşti erkek dedi doktorumuz. birde indirimler basladı kızlar üçüncü bebek ve tecrube olarak emzirme atleti kesinlikle alın ilk başlar için çok iyi. t… isimli alısveriş sitesinde piercardinde indirim var 270 tl ye geldi tanesi üç tane aldm tavsiye ederim. marka ismi yasaksa çok özür dilerim

merhaba daha once iki hamileliğimde de yasadım kesinlikle en iyi gelen yöntem buz gibi sütü doldur bardağa yudum yudum iç yavas yavas cok iyi geliyor
mutlaka soğuk süt olmalı

Tebrik ederim sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun oğlunuzu. Marka ismi yasak değil güzel tavsiyen için teşekkür ederim.

Selam kızlar
Kafama iki şey takıldı. İki gün önce kanama olunca dün doktoruma gittim çok şükür bir problem yok gelişimide çok güzel 3 günde önde çıktı hatta ilk sorum Sata göre bugün 10+6 yım ultrasona göre 11+2 yim hangisini baz almalıyım?
İkincisi Fetal Dna için zamanım geldi.
Doktorum önümüzdeki cumartesiye randevu verdi ultrasonla bakıp sonra fetal dna yaptıracağım öyle konuştuk. Ama kafam bir konuda çok karıştı. Doktorum yurt dışı firmalarını daha güvenli bulduğunu söyledi. Eurofins 400 Euro Naterada 470 Dolar dedi temel pakete. Doktorum tam kapsamlı test yaptırmam konusunda çok kesin konuştu. Kapsamlıyı önerdi. Ve özellikle Eurofins i önerdi. Benim birde arkadaşım var kendisi sağlık sektöründe ve Naterayla çalışıyorlar. Temel pakete 350 Dolar dedi bizede mantıklı ve yeterli geldi. Arkadaşıma da güveniyorum bu sektörde uzun zamandır kendiside hamile olsa temel paketin yeterli olacağını onu yaptıracağını söyledi. Ne yapmalıyım bilmiyorum siz hangi paketi yaptırdınız?

Selam
Ultrasonda doktorun imleci koyduğu yere göre bebek daha ileride çıkabiliyor ama birkaç gün önemli değil dedi doktorum o yüzden son adet tarihini baz alıyorum ben
Bir sonraki gidişinizde de 3 gün önde çıkacak diye bir kesinlik yok yani
Ben ikili tarama yaptırdım o yüzden Fetal Dna firmaları hakkında çok bilgim yok

Bende katılıyorum zaten mayıs başı yaza doğru bol bol atletler giyeriz rahat rahat. Kızlsr ben birde sütyen tavsiyesi istiyorum mideye baskı yapmayacak balensiz yani aşırı bir büyüme söz konusu göğüslerimde asla giydiklerim olmuyor dışarıda çok zorlanıyorum. Rahat bşy lütfen kullanan memnun varsa yazabilir mi ?

Bende en başından beri aynı durumdayım. Sata göre 12+3 olmalıyım ama en son 2 li test ölçümlere göre şuan 13+6 dayım. Muhtemel doğum hangisine göre olur acaba diye düşünüyorum bende Sağlıklı olsunlarda doktorum gelişimi güzel o nedenle oluyor demişti

Muayenede farklı açılardan bakınca bile ölçü değişiyor
Farklı doktorlara gidince de farklı ölçüler söylüyorlar o yüzden bence en doğrusu son adet tarihini baz almak
Doğum zamanını da yaşayıp göreceğiz artık
Sağlıkla gelsin inşallah hepsi

Ben e-bebekten aldığım bütün emzirme sütyenlerinden memnun kaldım. Pamuklu olduğu için çok rahat oluyor. Telsiz olanları kullandım hep. Bir de Penti invisible sütyenler çok rahat. Tabi onlar normal giyim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…