Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ameliyat oldum ağustos sonunda yenilemesinden çok korkuyorum gebelikle çikolata kistlerinin büyümesi duruyormuş ya da küçülüp yok olduğu bile oluyormuş inşallah öyle olur
Benimki çok büyüktü 15 cm falandı gebe kalman çok zor demişlerdi ameliyatta da her yerde yapışıklık olduğu ortaya çıktı benim için zorunlu bir durumdu ameliyat maalesef inşallah tekrarlamaz bi daha
Benimki çok büyüktü 15 cm falandı gebe kalman çok zor demişlerdi ameliyatta da her yerde yapışıklık olduğu ortaya çıktı benim için zorunlu bir durumdu ameliyat maalesef inşallah tekrarlamaz bi daha
Benimde kistlerim yumurtaliklarimi yılan gibi sarmış dedi doktor yapışmış birbirine incir kürü yap hic bir yumurtlamani kaçırma ben çikolata kisti ile 3 kere gebe kaldim ilk kimyasal sonra dış gebelik şimdi tekrar kaldim ama bu meçhul daha netleşmedi Sende çok rahat kalabilirsin
Benimde kistlerim yumurtaliklarimi yılan gibi sarmış dedi doktor yapışmış birbirine incir kürü yap hic bir yumurtlamani kaçırma ben çikolata kisti ile 3 kere gebe kaldim ilk kimyasal sonra dış gebelik şimdi tekrar kaldim ama bu meçhul daha netleşmedi Sende çok rahat kalabilirsin
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder kendimi strese sokmamak için kan bile vermedim ben pazartesi günü kontrole gidicem ilk defa bakalım neyle karşılaşacağım