- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.281
Ben de az önce genoks a kan verdim, doktorum eurofin veya genoks önerdiği işin, şimdi heyecanla bekliyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı sonuçlwr alırız :)Nevagen intergen genoks firmalarına yaptıran var mı ? Yada kesin şuraya yaptır dediğiniz ?
Acaba kaçıncı haftanızda vermiştiniz merak ettim :)21inde verdim 30unda cıktı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin çok sükür benim sonuçlarım temiz çıktı firma cinsiyeti doktorumuza iletti onuda bugün doktora uğrayıp öğrenicez insallah
Yaa maşallahAşırı hareketli aşırı yaramaz ama hamileyken belliydi karnımda dahi durmazdı halada aynı çok konuşkan insanlarla çok çabuk kaynaşır çok kolay iletişim kurar buyuk kuçuk herkesle konuşur..
12. HaftadaydıkAcaba kaçıncı haftanızda vermiştiniz merak ettim :)
Amin inşallah yazarım tabikiÖğrenince yazıcam mutlaka sende öğrendiğinde yazarsin allah gönlümüze göre versin insallah
Biz de öyle bir şey düşünüyoruz. İkili taramaya gittiğimde doktora bize söylemeyin kağıda yazın aile arasında minik bir kutlama yapacağız diyeceğim :))Evet kağıda yazıp vermesini istedik kucuk bir kutlama yapicaz aramizda :)
Ben çok sabırsızım 11 de verdim ve sonucu çok merak ediyorum, siz sabırlısınız :))12. Haftadaydık
2 gün geçmişti adetim betam 2800 çıkmıştı :) 2 gün sonra usg yaptırmıştım 2 keseyi de görmüştümmerhabalar mayıs anneleri, Allah izin verirse ben de haziran annesiyim. doktor beta artışıma göre ikiz olabilir dedi. ilk keseyi gördük 2.sini haftaya gorebiliriz tekrar gel dedi. sizlerin beta artışlarınız nasıldı kıyaslayabilmem için yazabilir misiniz acaba
benimde ikiz gebelik benim doktroum perinatolog gerek yok yaptırmamıza dogru sonuç vermeye bilir dedi. direk kendisi her muayenesinde taramasını yapıyor zaten ben ikili test yaptıracagımAradılar yarın sabah kan almaya gelicekler
Bana da yaşımdan dolayı yaş riski var dedi hastanedeki dr.amniyosentez ya da fetal dedi.ben ikili yaptırdığını pişmanım başka bişey yaptirmiycam dedim. Ozeldeki kendi doktorum detaylı kontrollerimi incelemelerimi yapıyor ona gönderdim sonucu gayet güzel hicbirsey yaptirmana gerek yok dedi.hastane doktorları sorumluluk almamak adına bastansaviyorlar senin yasayacagin stresi dusunmedenGünaydın arkadaşlar bana acil bir bilgi lazım. Doktorum 2 li test sonucumu pek beğenmedi emin olmal için fetal dna vericem. Çoğu kişi yaptırdı biliyorum . Bana genoks u önerdi ama yaptıranlar nereye yaptırayım bana bi acil döner misiniz lütfenn
Ayyy adıyla yaşasın paşamız
Erkek bebiş sayısı arttı grupta :) listenin tamamı tamamlanınca son durum ne olacak merak ediyorum :)
Çok teşekkür ederim canım aminnAyyy adıyla yaşasın paşamızbende erkek olursa Mustafa Kemal diyorum ama aklım ara sıra başka isme kayıyor
Siz yazınca sevindimGözünüz Aydın
Hadi hayırlısı olsun :) Erkek bebiş sayısı arttı derken bir kız bebek atağa geçtiSelam kızlar
Biz bugün tam 14 haftalık olduk
Birkaç haftadır doktorlar erkek gibi düşünüyordu, çıkıntı gözüküyordu
Bu sabah kontrolüm vardı
Doktor %90 kız dedi
2 hafta sonra tekrar bakacak ama değişeceğini zannetmiyorum dedi
Çin Takvimi ve kafaya tuz dökme hurafesi erkekti
Nub teorisi kız demişti tutmadı.cin takvimi tuttu.baskada test yapmadık hiç ama aşırı ekşi asermistim.hic bulantım kusmam sivilcem falan olmadıCinsiyet öğrenen hanımlar hurafeleri uyguladınız mı doğru çıkan oldu mubende yüzük testi erkek çıkıyor
Tam olarak anlattığınız gibi.. Kombine değerimde risk düşük çıktı 2 li taramada sadece 2li test diye bi noktada yüksek doktorum bebeğin sağlıklu olduğunu düşünüyor burun kemiği ense kalınlığı çok güzel ama yinede aklımız kalmasın diyor. Nereye yaptıracağıma karar veremedim artık popiler bir test olunca ticarete dökmüşler belli fiyatlar enteresan ..Bana da yaşımdan dolayı yaş riski var dedi hastanedeki dr.amniyosentez ya da fetal dedi.ben ikili yaptırdığını pişmanım başka bişey yaptirmiycam dedim. Ozeldeki kendi doktorum detaylı kontrollerimi incelemelerimi yapıyor ona gönderdim sonucu gayet güzel hicbirsey yaptirmana gerek yok dedi.hastane doktorları sorumluluk almamak adına bastansaviyorlar senin yasayacagin stresi dusunmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?