Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım bana da izin çıkar çok sıkıldım hareketsizlikten Plasenta durumları oldukça önemliymiş mutlaka doktorların tavsiyelerini takip etme taraftarıyım
Mutlaka doktora danışacağım teşekkür ederim Yüzmeyle ilgili bir şey duydunuz mu peki? Havuzda enfeksiyon riskinden dolayı çekiniyorum ama yurtdışında özellikle öneriliyor hem ağrılar duruş hem de doğumu kolaylaştırmak için tabi eğer yüzme geçmişi varsa.
Benim yoga geçmişim yok ve yogayı çok merak ettim buraya yazılınca

Yüzme olayı şöyle havuz aslında çok önerilmiyor enfeksiyon riskinden kaynaklı. Ben yazın tüp bebek tedavisinde doktorum denize izin vermişti ama havuza vermemişti. Hatta aramızda ben gebelerimide havuz için çok sıcak bakmıyorum tarzı bir konuşma geçmişti. Ama bu bahsettiği otel havuzları genel kullanımı yoğun olan havuzlar. Yine doktorunuzla konuşun sporucuların kullandığı temizliği daha sık yapılan havuzlara bir ihtimal izin verilebilir diye düşünüyorum ama tabi risk almaya değmeyebilirde. Doktorunuza kesinlikle danışın

Merhaba 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katılıyorum istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba ?

Evet evet ama benim söylediklerim hamile pilatesi için doktor onu önermiyor, normal pilatesi hiç konuşmadık bile
Benim önceki gebelikten kalan bel ağrılarım var maalesef. Üstelik fazla kilolarım var. Yoga ve pilates hareketlerini seçerek yapıyorum. Mesela karnımı sıkıştıran hareketleri yapmıyorum. Açma germe ya da basit hareketleri tercih ediyorum. Bacak kaslarını çalıştırıyorum. Sırtımı ve belimi rahatlatmaya çalışıyorum. Pilatese alışkın değilim ama bazı hamile pilatesi egzersizleri ileri düzey sanki

Aaa ben de dr danisacagim zaten pilates hocasi 3.aydan sonra drdan onay kagidi getirirseninz oyle baslariz demisti. olmadi son 3 ayi beklerizama dedigim gibi ben kronik sirt agrim icin gitmek istiyorum

Sabahları değil ama her gün en az bir kere tansiyonum düşüyor aşırı baş dönmesi ve sersemlikle hissediyorum düştüğünü. Ben progestan da kullanıyorum o ilacın yan etkisi de olabilir

merhabalar 10+5 teyim doktor cinsiyet için erken dedi ama bir çıkıntı mı oluşuyor emin olamadım dedi böyle olan var mı erkek diyebilir miyiz kesin

Eklentiler

• IMG_0544.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 31
merhabalar 10+5 teyim doktor cinsiyet için erken dedi ama bir çıkıntı mı oluşuyor emin olamadım dedi böyle olan var mı erkek diyebilir miyiz kesin
Ben de tam 10+5 te gittim doktor cinsiyet için yorum dahi yapmadı daha çok erken ama ben chat cbtye Nub teoresine göre yorumla dedim kız dedi erkek hissediyorum ama :) arkadaşa da yorum yapmıştı doğru çıkmıştı bilemiyorum

ChatGPT ye atın görseli, nub teorisine göre yorumluyor. Ben 10+6 daki ultrason görüntüsünü attım kız dedi ve sonra fetal dna ile öğrendik ki kızmış :)

Ankarada görüntü kalitesi iyi cihazı olan bir doktor önerir misiniz? 12.haftada güzel bir fotoğrafının olmasını istiyoruz

Allahım hepimizin bebeğini sağlıklı olarak versin bize kızlar tam da mevsimiyken ayva yeyin ayva bebeğe güzellik veriyormuş yanakta da gamze yaparsan gamzeli oluyormuş inşallah
Ben bir haftadır ayva yiyorum midemede iyi geliyor yanagimada bastırdım bakalım hurafeler gamzeli olacakmi

Kızlar 14. haftada karnınız bir anda belirginleşiyor. Sabah akşam aynı oluyor artık. Benim sabah kalktığımda göbeğim gidiyordu şimdi artık hamile karnım oluştu. Çok tatlı ya.
Benimde 15 haftalık zaten kusmaktan vermiştim versdiklerimizi geri alıyoruz yavaş yavaş ama çok az çıkmış yemek yiyince illaki karın sisiyor ama pantolonlar tam göbeği sikiyor rahat artık ben 5.aydan sonra şişmeye başlıyorum

Aaa ben de dr danisacagim zaten pilates hocasi 3.aydan sonra drdan onay kagidi getirirseninz oyle baslariz demisti. olmadi son 3 ayi beklerizama dedigim gibi ben kronik sirt agrim icin gitmek istiyorum
Eveet bence gebeden gebeye durum da değişiyor, belki sizin için risk oluşturmuyordur bana da 16. Haftada tekrar konuşalım dedi

Merhaba 11 haftalık hamileyim aranıza yeni katılıyorum istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba ?
İlçe olarak tercihiniz var mı bilmiyorum ama ataşehire yakınsanız özge kaymaz yılmazı önerebilirim. Ben de doktorumdan memnun değildin, özge hanıma geçiş yaptım; arkadaşımın doktoruydu

ChatGPT ye atın görseli, nub teorisine göre yorumluyor. Ben 10+6 daki ultrason görüntüsünü attım kız dedi ve sonra fetal dna ile öğrendik ki kızmış :)
Ben de chatgptye 5-6 tane görüntü attım ama hiçbirini beğenmedi, yok açısı kötü dedi yok bişey dedi, yorum yapmadı. En son 14. Hafta gibi ultrasonda belli olur, o görüntüyü paylaş dedi. Benimkileri beğenmedi

Diş eti hassasiyeti olan var mı? Benim 3-4 gün fırçalarken acıyor sonra geçiyor ama sürekli tekrar ediyor bu durum. Bazen dişim acıyor fırçalarken. Hamile olmadan önce hiç böyle olmamıştı. Düzenli fırçalarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…