- 2 Eylül 2025
- 222
- 251
- 18
- 33
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.961
Bende yaşadım içinizi ferah tutun pıhtılı yoğun kanamam vardı. Progestan ilaç ve iğne kullanıyorum ve çoğunlukla yatıyorum. Bugün tam bir ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı şükürKızların 11 + 3 Haftadayim 11. Haftaya girdiğimizde şiddetli bir kanama oldu bende düşük yapıyorum diye apar topar acile gittik kese çevresinde 1 mm kanama alanı vardi şuan Protestan kullanıyorum kanama azaldı ama pıhtı düşüyor yaşayan var mı sizce neden oldu dikkat etmem gereken şey ne çoğunlukla yatan biroydim ağır bile kaldirmiyordum
Bana da çevremdeki herkes ama herkes erkek doğuracaksın diyodu ben kız hissetmeme rağmen onlardan etkilenip bende erkek olacağına ikna oldum resmenBana en başta hep kız gibi geliyordu ama o kadar çok erkek diyen oldu ki... Hatta 2 kişi beni rüyasinda kucağimda mavi kundaklı bebekle gördüğünü söyledi. Eşim de kız gibi hissediyordu ama sen kesin erkek doğurursun diyor artıko yüzden ben iç sesimi duyamaz oldum ne çıkarsa bahtima artık
Ben 11. haftada fetal dna vermiştim , yaklaşık on gün sonra belli olduSiz kaçıncı haftada öğrendiniz acaba benim de her şey erkek gösteriyor rüyamda da erkek görüyorum
Hayırlı olsun ikili deki sorun neydi acabaKızlar bu sabah fetal dna sonucum çıktı. Ben 2 li tes sonucum sıkıntılı olduğu için yaptırmıştım. Çok şükür temiz çıktı çok mutlu oldumm. Darısı hepinizin başına inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.Bu süreç çok yıpratıcı gerçekten ama çok kısa sürede geldi sonuçlarım. Bir oğlum vardı şimdi birde kızım oluyor hayırlısıyla inşallah
Gelirse foto yükler misiniz,bende hastane çantamı hazırlayacağım çok gecikmeden 30.hafta da ,sonra çok agirlasuyorum,bel bebek ağır olunca suyu kendisi rahim zor taşıyor ,kendi giyeceklerimi bebeginkileri yıkar ütüler kaldırırım tertemizKasım indiriminden bebişlere alışverişe başlsyanınız oldu mu ben aldım bir kaç şey kargoda henüz gelmedi
Kan değerimde down sendromu riski yüksek çıkmıştı. Doktorumun önerisiyle yaptırmıştım. Teşekkür ederim
Hayırlı olsun ikili deki sorun neydi acaba
Heh ben de aynı durumdayım işte bakalım ne çıkacakBana da çevremdeki herkes ama herkes erkek doğuracaksın diyodu ben kız hissetmeme rağmen onlardan etkilenip bende erkek olacağına ikna oldum resmenhatta rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum ama kız çıktı
Bu haberleri duydukça sonuç olarak çok seviniyorum,ben de fetal verdim 2 hafta sonra dediler DNA az ben sorunca sonucu sormadan artık ne zaman donerlerdi Allah bilir,tekrar verdim cumartesi zaman da vakitte geçmiyor gebelik dönemi stres ile geçiyor bin bir pişman oldum yaptırdığıma da hayırlısı olsun artikKan değerimde down sendromu riski yüksek çıkmıştı. Doktorumun önerisiyle yaptırmıştım. Teşekkür ederim
Cinsiyetini öğrensem ben de alacağım ama elim kolum bağlanıyorKasım indiriminden bebişlere alışverişe başlsyanınız oldu mu ben aldım bir kaç şey kargoda henüz gelmedi
Hangi marka aldınızBebek bezinden başlayabilirsin ben öyle yaptım bebek arabasınıda aldım bezler pahalı daha da artmadan almak gerekiyor bence
Yalnız bebek bezi, ıslak mendil gibi popoya değecek şeyleri ve formül mamayı stok yapmamanızı tavsiye ediyorum. İsterseniz pamuklu silme bezi stok yapılabilir. Bebekler tahmin ettiğinizden çok hızlı büyüyorlar. Bedenleri birden değişiyor. Elinizde kalır sonra. Islak mendil içeriği yüzünden pişik alerji yapabilir. Özellikle kokulu, aromalı olanlara dikkat edin. Formül mamayı da bebek beğenmeyebilir reddedebilir.Bebek bezinden başlayabilirsin ben öyle yaptım bebek arabasınıda aldım bezler pahalı daha da artmadan almak gerekiyor bence
Aynen dediğiniz gibi bunlar catlamamasi için önlem kimi kadın genetik olarak esnek çatlakları olmuyor ama maalesef çoğu kadında çatlak oluyor benimde tabi oldu ben de ilk hamilelegimde oluşan çatlaklar kaldı şansıma diğer hamileliklerimde ekstr çatlak oluşmadı inşallah olanlarla geçiririm fazlası çıkmazDoktorlar çatlak kremi önerirken krem kullanınca hiç çatlak oluşmayacak anlamına gelmediğini belirtiyor
Hormonal değişikliklerden dolayı cildimiz esnekliğini kaybediyor
Karın, göğüs, basen gibi bölgeler büyüyünce genetik yatkınlık varsa, cilt kuruysa esnekliğini de kaybettiği için çatlıyor
Kremler bunun %100 çözümü değil ama cilt nemlenince esnekliği artıyor, güçleniyor o yüzden çatlaklar daha az miktarda oluşuyor ve derinliği daha az oluyor
Kremleri düzenli kullanmak dışında bol su içmek de çok önemli
Bebek bezinden başlayabilirsin ben öyle yaptım bebek arabasınıda aldım bezler pahalı daha da artmadan almak gerekiyor bence
Kasım indiriminden bebişlere alışverişe başlsyanınız oldu mu ben aldım bir kaç şey kargoda henüz gelmedi
Aynen dediğiniz gibi bunlar catlamamasi için önlem kimi kadın genetik olarak esnek çatlakları olmuyor ama maalesef çoğu kadında çatlak oluyor benimde tabi oldu ben de ilk hamilelegimde oluşan çatlaklar kaldı şansıma diğer hamileliklerimde ekstr çatlak oluşmadı inşallah olanlarla geçiririm fazlası çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?