Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    19
Bende yaşadım içinizi ferah tutun pıhtılı yoğun kanamam vardı. Progestan ilaç ve iğne kullanıyorum ve çoğunlukla yatıyorum. Bugün tam bir ay oldu kanamam yok denecek kadar azaldı şükür

Bana da çevremdeki herkes ama herkes erkek doğuracaksın diyodu ben kız hissetmeme rağmen onlardan etkilenip bende erkek olacağına ikna oldum resmen hatta rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum ama kız çıktı

Hayırlı olsun ikili deki sorun neydi acaba

Kasım indiriminden bebişlere alışverişe başlsyanınız oldu mu ben aldım bir kaç şey kargoda henüz gelmedi
Gelirse foto yükler misiniz,bende hastane çantamı hazırlayacağım çok gecikmeden 30.hafta da ,sonra çok agirlasuyorum,bel bebek ağır olunca suyu kendisi rahim zor taşıyor ,kendi giyeceklerimi bebeginkileri yıkar ütüler kaldırırım tertemiz

Heh ben de aynı durumdayım işte bakalım ne çıkacak

Kan değerimde down sendromu riski yüksek çıkmıştı. Doktorumun önerisiyle yaptırmıştım. Teşekkür ederim
Bu haberleri duydukça sonuç olarak çok seviniyorum,ben de fetal verdim 2 hafta sonra dediler DNA az ben sorunca sonucu sormadan artık ne zaman donerlerdi Allah bilir,tekrar verdim cumartesi zaman da vakitte geçmiyor gebelik dönemi stres ile geçiyor bin bir pişman oldum yaptırdığıma da hayırlısı olsun artik

Bebek bezinden başlayabilirsin ben öyle yaptım bebek arabasınıda aldım bezler pahalı daha da artmadan almak gerekiyor bence
Yalnız bebek bezi, ıslak mendil gibi popoya değecek şeyleri ve formül mamayı stok yapmamanızı tavsiye ediyorum. İsterseniz pamuklu silme bezi stok yapılabilir. Bebekler tahmin ettiğinizden çok hızlı büyüyorlar. Bedenleri birden değişiyor. Elinizde kalır sonra. Islak mendil içeriği yüzünden pişik alerji yapabilir. Özellikle kokulu, aromalı olanlara dikkat edin. Formül mamayı da bebek beğenmeyebilir reddedebilir.

Aynen dediğiniz gibi bunlar catlamamasi için önlem kimi kadın genetik olarak esnek çatlakları olmuyor ama maalesef çoğu kadında çatlak oluyor benimde tabi oldu ben de ilk hamilelegimde oluşan çatlaklar kaldı şansıma diğer hamileliklerimde ekstr çatlak oluşmadı inşallah olanlarla geçiririm fazlası çıkmaz

Bebek bezinden başlayabilirsin ben öyle yaptım bebek arabasınıda aldım bezler pahalı daha da artmadan almak gerekiyor bence

Arkadaşın da dediği gibi bebek bezi stoklamak pek önerilmiyor
Bebeğin hızlı büyümesi dışında en kaliteli en iyi denilen beze bile bebeğin alerjisi olabiliyor o yüzden markaları deneyip bebeğe uygun olanını bulmak daha doğru

Kasım indiriminden bebişlere alışverişe başlsyanınız oldu mu ben aldım bir kaç şey kargoda henüz gelmedi

Bebeği öğrendikten sonra her iki cinsiyete uyabilecek birkaç kıyafet hediye geldi, ben de alt üst önlüklü takım ve tulum pijama aldım
Eylül sonunda Yataş’tan Juno yeni doğan yatağının setini aldım
Reflü yatağı olarak da geçiyor
Setin içinde emzirme yastığı da var
Kasım başında Babybjörn ana kucağı aldım
Yine kasım içerisinde Chicco next2me forever anne yanı beşiğini almayı düşünüyorum
O kadar çok alınacak şey var ki nereden başlayacağını bilemiyor insan
Yavaş yavaş alınacaklar listesi çıkarıyorum
Kasım içerisinde büyük parçaları almayı düşünüyorum

Benim vücudum çatlamaya müsait o yüzden ben çatlayacak diye düşünüyorum
İlk hamileliğim bakalım
İnşallah minik çatlaklarla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…