- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.421
Su da etkiliyor. Muhtemelen o da etkiliyor seni. Hiç serum taktırdın mı? Susuz kalmanda kötü bir şey. Benim doktorum ilk trimesterda hep söylüyordu gel serum takalım vücudun susuz kalmasın diyeHala doğru düzgün su içemiyorum maalesef. Kusmalarım bitmedi. Onun da etkisi var sanırım
Dun gece sirt ustu yatinca benim de cok akinti oldu ben de dogru duzgun uyuyamadim bogazim cok agriyor benim de bir an evvel iyilesiriz insallahYok şükür boğazım ağrımıyor benim ama genzim çok dolu ve akıyor oda +bulantı yapıyor. Size de çok geçmiş olsun. Buna da şükür diyorum ama gözümde de büyüyor bunca zaman böyle bulantı ile nasıl gröecrk diye
Ben 16 haftaligim biraz erken ama hissetmeye başladım benim ilk gebeliğim değil, 4.gebeligim kilolu biride değilim ilkdefa bu gebeligimde bu kadar erken hissediyorum artık derimi inceliyor bilmiyorumDemek ki erken dahabir kaç yerde bu haftalarda hissedilmeye başlayabilceği yazıyordu da merak ettim
İnşallah ya Rabbim hepimize şifa versinDun gece sirt ustu yatinca benim de cok akinti oldu ben de dogru duzgun uyuyamadim bogazim cok agriyor benim de bir an evvel iyilesiriz insallah
Yalnız değilmişim :)Ben 16 haftaligim biraz erken ama hissetmeye başladım benim ilk gebeliğim değil, 4.gebeligim kilolu biride değilim ilkdefa bu gebeligimde bu kadar erken hissediyorum artık derimi inceliyor bilmiyorum
Evet bide bizim toplumda erkekler erken hareket eder kızlar tembeldir geç hissedilir diye bı algı var genelde benim hepsi kız ama bu kızım biraz erken belli ettirdi kendiniYalnız değilmişim :)
Az önce kadın acilden geldim ultrasona baktı sorun yoktu baş ağrısına biz bir şey yapamayız normal acile gidin dedi yolladı.Doktora sordunuzmu ben sormuştum geçen ay normal dedi geçti
Bana bugün acilde 2 litre su az dendi. Kaç litre içelim 10 litre mi içelim anlamadım kiBende aynı durumdayım bugün çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum burada birkaç kişiyi de görünce demekki normal diye düşündüm
Aynen ya baştan saviyorlar ya da umursamıyor kar bile,onlara göre baş agirisi ,karın kaşık vs katlanilmasi gereken bir şey gebeler çok nazlı kendini çok dinliyor(genelleyemem tabi )ama benim gördüklerim gittiklerim hep böyle,can insana can,empati yeteneği olamayan sağlık çalışanları da aynısını yaşasın görsün diyorumAz önce kadın acilden geldim ultrasona baktı sorun yoktu baş ağrısına biz bir şey yapamayız normal acile gidin dedi yolladı.
2-3 gayet ideal bir insan için kendileri içebilir mi o kadar su yok bir damacana bitirelim her günBana bugün acilde 2 litre su az dendi. Kaç litre içelim 10 litre mi içelim anlamadım ki
Ağrılar,mide bulantılari,baş dönmesi,göz kararması,uyku uyuyamama her pozisyonda duramama nesinden keyif alcam bu hislerin ,narsist miyim influencer miyimİsyan etmek değil bu ama hamileliğimden hiç keyif alamıyorum. Allah güzel günlere çıkarsın inşallah.
Demekki ilk hamileliklerde gerçekten geç hiisediliyor:) bende kilolu değilim belki erken hissederim dedim ama daha var belli ki hissetmeme :)Ben 16 haftaligim biraz erken ama hissetmeye başladım benim ilk gebeliğim değil, 4.gebeligim kilolu biride değilim ilkdefa bu gebeligimde bu kadar erken hissediyorum artık derimi inceliyor bilmiyorum
3 hafta önce çok kötü olmuştum o zaman taktılar. Bir daha gerek duymadım çok şükür. Yataktan çıkamayacak durumda değilim. Kusuyorum ama hayatıma devam ediyorumSu da etkiliyor. Muhtemelen o da etkiliyor seni. Hiç serum taktırdın mı? Susuz kalmanda kötü bir şey. Benim doktorum ilk trimesterda hep söylüyordu gel serum takalım vücudun susuz kalmasın diye
MaşallahEvet bide bizim toplumda erkekler erken hareket eder kızlar tembeldir geç hissedilir diye bı algı var genelde benim hepsi kız ama bu kızım biraz erken belli ettirdi kendiniinşallah hepimiz en guzel duygularla hissederiz kucağımıza aliriz
Ahahahhaha şişmiş memelerden aşırı gıcık olmuş durumdayımAğrılar,mide bulantılari,baş dönmesi,göz kararması,uyku uyuyamama her pozisyonda duramama nesinden keyif alcam bu hislerin ,narsist miyim influencer miyimtabiki de keyifsiz bir dönem haaa şişmiş memeler sızlayan memeler, filmlerde ponçik gebeler de olur bu sanırsam ,
Sizin gerçekten ağır geçiyor3 hafta önce çok kötü olmuştum o zaman taktılar. Bir daha gerek duymadım çok şükür. Yataktan çıkamayacak durumda değilim. Kusuyorum ama hayatıma devam ediyorumAma bu sefer her şey üst üste geldi herhalde. Su içemeyeli 1 ay oluyor. Midemi bulandırıyor hemen
Bana hem kendi doktorum hemde sağlık ocağındaki hemşire günde 4 litre içmelisin bol su diyorBana bugün acilde 2 litre su az dendi. Kaç litre içelim 10 litre mi içelim anlamadım ki
Merhaba 14+6 dayım 2 haftadan fazladır burun tıkanıklığı sorunum var , yüksek yastıkta uyuyorum ve buhar yapıyorum burnum açılıyor. Sürekli oluyor ama bu durum maalesef rahatstz edicison birkaç gündür çok burun tukanıklığı yaşıyorum 12+3 deyim. Akşamları çok rahatsız ediyor horlama yapıyor.. ne yapsam bilemedimbaşka bunu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?