- 22 Eylül 2025
- 181
- 218
- 18
- 43
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.521
Kesinlikle kadın dogumcular bir anlatıyor 25 ten sonra ileri yas diye geçiyor tıp fakültelerinde hocalar kuzenim tıpta okuyordu o demistiBana hemşire 29 yaş üstü riskli çıkar her kişide dedi. O yüzden çok takılmadım
Yok canım geçen Aynur hanıma gittiğimde de 12+2 filandı sanırım o da %80 kız demişti. Dün de Hümanın arkasında Kartal iş merkezinde bir Prof var ona gittim serklaj için o kız dedi.Yaa ne çabuk öğrendin :) detaylıya mı gtitin
15 de doğurcaz heraldeKesinlikle kadın dogumcular bir anlatıyor 25 ten sonra ileri yas diye geçiyor tıp fakültelerinde hocalar kuzenim tıpta okuyordu o demisti
Galiba senin serklaj olduğuna ben detaylıya gidicem ismi neydiYok canım geçen Aynur hanıma gittiğimde de 12+2 filandı sanırım o da %80 kız demişti. Dün de Hümanın arkasında Kartal iş merkezinde bir Prof var ona gittim serklaj için o kız dedi.
Yumurtalık ve rahim durumuna göre zaten 25 den sonra biliyorsunuz metobolizma artık düşüşe geçiyor hücrelerde yaşlılık ölmesi oluyor ve gelişim artık aşağılara inmeye başlıyor evet evet kitap regl 13 -15 ya o yaşlarda başlanan lazım diyor15 de doğurcaz heralde
Serklajı da cuma olacağımGaliba senin serklaj olduğuna ben detaylıya gidicem ismi neydi
Neyse biz bildiğimiz yoldan devam :)Yumurtalık ve rahim durumuna göre zaten 25 den sonra biliyorsunuz metobolizma artık düşüşe geçiyor hücrelerde yaşlılık ölmesi oluyor ve gelişim artık aşağılara inmeye başlıyor evet evet kitap regl 13 -15 ya o yaşlarda başlanan lazım diyor
Aa evet mahmut tuncay. Yine ona giderim yüksek ihtimalle. Sen normalde kayseride mi yaşıyorsun ankarada mıSerklajı da cuma olacağımMahmut Tuncay özgün . 6.500 şu an detaylı muayenesi. Ben geçen hafta Ankara etlik şehir hastahanesinde ikili test yaptırırken ayrıntılı randevusu verdiler . Alabilirsem ayrıntılı ultrason için randevuyu burdan şehir hastahanesinden alacağım . Ay sonlarında açılıyormuş istem bilgin olsun sen de orda yaptırmak istersen
Bende bunu düşünüyorum ama yok ya benimki%90aynı herşey. Bir kızım oldu bir oğlum. Bu bebişin cinsiyeti henüz bilmiyorum güya kıyas yapayım diyorum ama farklılık belli bişey bulamadım :)Kızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu.umarım sorum açıklayıcı olmuştur
EvetMerhaba raporlu mu yaptırdınız
Niye özel olsun ki en rahat kilo aldığımızı söylediğimiz zaman olmalı benceKızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimmtabi her vücut bünye farklıdır
Amin inşallahM morganlafaye inşallah feraha çıkarsınız biran önce . Sonuçlarda umarım yanılmışlardır .
Ben de asla yaptırmam dedim ama fatal sıkıntılı gelince mecbur yaptırdım.100 de 1 risk varmış evet.ama engelli de olsa doğuracağım diyorsanız fatale bile gerek yok zatrn.ama sonlandırma düşünüyorsanız amniyosentezi zorunlu kılıyorlar yoksa yasal olarak yasak aldırmak.hayırlı sonuçlar gelsin inşallahAnladım çok teşekkür ederim Aminosentez riskli dediler bebeğe zarar veriyormuş ondan korktum yoksa mantıklı aslında
Allah razı olsunSizin için çok dua edeceğim, inşallah haberlerin en hayırlısı en ferahı gelsin
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum.rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah benimkini deAllah’ın mucizesi bitmez sizin için dualarımda yer vereceğim,gerçekten bulunduğunuz duruma yaşadığınız üzüntüyü anlıyorum.Rabbim hakkınızda en güzel şekilde sizi yormayacak şekilde sonuçlandırsın inşallah
16+3 olduk ve 52yle hamile kaldım 55 olmuşumKızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimmtabi her vücut bünye farklıdır
Evet o yüzden attım gruba bu haftalarda böyle görünüyorlar bende ilk kez renkli ultrason ile gördüm çok tatlışlarMaşallah minnoşademek benim bebişimde böyle şuan hiç renkli ultrasonla bakılmadı bize :)
Canım ben 58 ile hamile kaldım 61 im şuanKızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimmtabi her vücut bünye farklıdır
13+4’deyim kusmaktan kilo alamadım kiKızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimmtabi her vücut bünye farklıdır
Canım benim doktorum maske tak çok solumadan boyatabilirsin dedi ben boyattım açıkçası kızımda da boyatmıştım şükür birşey yok arkadaşlarımda boyattı. Sıkıntı yaşayan olmadı.Saç boyasıyla ilgili fikri olan var mı ilk 3 ay boyamayın diyorlar ama sonrası için bir bilgi bulamadim doktora sormayida unuttum insan muayene odasina girmeden 50 tane soru düsünüyor ultrasonda bebesini gorunce herseyi unutup tesekkur edip cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?