- 18 Kasım 2025
- 34
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.701
Başka resimleri varsa da atabilirsin nub çizgisine bakıyor ben 3 resim attım hep ultrason resmi falan benim böyle 3 boyutlu resmim yok goruncu çok duygulandım şuan kaç haftalik sizin ki ay allahim içimizde böyle canlar var çok şanslıyız ya hamd olsunErkeğe benziyor ama emin değilim dedi
Aynen gerçekten vücudumuzdaki bir organın içinde bir insan büyüyor
Kız olursa sera miray erkek olursa Aziz atlas olcak inşallahHanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Banada birgün erkek ertesi günü sordugumda kiz diyorBence de 10 tane hesap açtım her defasında önceki konuşmaları silip tekrar tekrar resim attım hiç erkek demedi doktor erkek derse lönk diye kalırım artik
Bende hayatım bitmiş gibi hissediyorum artık eski rahatım özgürlüğüm olmayacak diye tuhaf oluyorum,üzülmek degil ama işteArkadaşlar gebelikten kaynaklı kendisini yanlız hisseden varmı ben öyleyim ,neden bilmiyorum
Daha önceden 11.haftayı attım yorum yapmadı. Şuan 13+2Başka resimleri varsa da atabilirsin nub çizgisine bakıyor ben 3 resim attım hep ultrason resmi falan benim böyle 3 boyutlu resmim yok goruncu çok duygulandım şuan kaç haftalik sizin ki ay allahim içimizde böyle canlar var çok şanslıyız ya hamd olsun
Bence değil benim genetik testte %79 kahve rengi gözlü olacak gibi sonuç çıktı ben kahve renkliyim eşim yeşil :)Hamilelikte sürekli renkli gözlü birine bakarsan bebek renkli gözlü olur, bebeğinin benzemesini istediğin bebeğin fotoğrafına sürekli bakarsan bebek ona benzer gibi söylemler sizce doğru mu arkadaşlar
Çevresinde ya da ilk çocuklarında deneyen ve gerçekleşen var mı
Al benden de o kadar benim bir kızım var 10 yaşında. Şimdi erkek olacağını duyan herkes ay çok zor erkek çocuk bizim komşunun oğlu var düz duvara tırmanıyor falan diyorlar bende geriliyorum ya. Duyan geçmiş olsun diyor bana erkek diye.Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Çocuk ailenin aynası ise neden kardeslerin huyları çok çok farklı oluyor hatta ikizlerin ,ucuzlerin her türlü farklı oluyor
HoşbuldumAramıza hoşgeldin canımBana da doktor dönmez dedi.
Canım ben değiştirdim ismi daha doğrusu kızım ben koymak istiyorum dedi Atlas ismine karsr verdiHanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Kız olursa ece yada doğa istiyorduk, erkekte kuzey yada atlas arasındaydım ama yüksek ihtimal atlas olacakHanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Bana hep kız dedi yaa bilemiyorum şimdiBanada birgün erkek ertesi günü sordugumda kiz diyor
Bende şuan 13 oldum canin biseyler cek8yor bu tatlı eksiDaha önceden 11.haftayı attım yorum yapmadı. Şuan 13+2
Ya hepimiz ayni hisleri yaşıyoruz galiba kulaklık takıp müzik dinlemek bile hayal olcak gibiBende hayatım bitmiş gibi hissediyorum artık eski rahatım özgürlüğüm olmayacak diye tuhaf oluyorum,üzülmek degil ama işteÜstüne bide çekilmez bi mide bulantısı olduğu zamanlar, hayatım mahvoldu hislerine kapılıyorum
Çok sevdiğim eniştemin ismiydi hatta adı ve soyadı hemde kulağa hoş geliyor aziz atlas ama bir cinsiyet öğrensem kizim oğlum diye sevcem de belirsizlik sıkıntıKız olursa ece yada doğa istiyorduk, erkekte kuzey yada atlas arasındaydım ama yüksek ihtimal atlas olacakanlaşılan atlaslar bu dönem çoğalacak
Ay benim doktorda 11nci haftada bacak aradı boş gibi kız olabilir dedi ama ben hep erkek hissediyorum bakalım ne çıkcak dün fetal yaptrdık on güne çıkar iki kızım var 7 ve on yaşındalar son hakkımdı zaten süpriz oldu birde oğlum olsa fena olmazdıBana hep kız dedi yaa bilemiyorum şimdi
Ay inşallah rabbim kalbine göre versin inşallah ben de hep kız hissettim bilmiyorum sağlıklı gelsinler de hiç önemli değil ogreniyim yeterAy benim doktorda 11nci haftada bacak aradı boş gibi kız olabilir dedi ama ben hep erkek hissediyorum bakalım ne çıkcak dün fetal yaptrdık on güne çıkar iki kızım var 7 ve on yaşındalar son hakkımdı zaten süpriz oldu birde oğlum olsa fena olmazdı
Bence değil benim genetik testte %79 kahve rengi gözlü olacak gibi sonuç çıktı ben kahve renkliyim eşim yeşil :)
Benim gündüz hiç sevmediğim tiksinerek baktığım hiççç aklıma gelmez domates kursunu canım istedi.Gece gece reçel canim çekti artık normal değilim kızlar hiç değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?