- 9 Nisan 2025
- 756
- 515
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.661
Gen faktörü ağlıyor derimHamilelikte sürekli renkli gözlü birine bakarsan bebek renkli gözlü olur, bebeğinin benzemesini istediğin bebeğin fotoğrafına sürekli bakarsan bebek ona benzer gibi söylemler sizce doğru mu arkadaşlar
Çevresinde ya da ilk çocuklarında deneyen ve gerçekleşen var mı
Benim bu ilk çocuğum olacak tecrübem yok siz erkek çocuğu olanlara sormuşsunuz ama bence kiz çocuğu olanlara da sorun bakalim çok mu kolaymiş? Nasıl kolay olabilir ki Allah aşkına bir insan yetiştireceğiz. Hamilelik bile zor. Şurda birkac hafta hamilelikten kendime evime bakamadım bitkilerim bile nazlaniyor soluyor yaprak döküyor. Bitki bile emek istiyor değil ki çocuk. Kız olunca emeksiz mi büyüyor? Kız da olsa erkek de olsa zorlansak da değecek inşallah. Kimsenin dediğini kafanıza takmayın .Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Gen faktörü ağlıyor derim
Hahah o zaman sizde ihtimal varEşim yeşil gözlü, ben kahverengi gözlüyüm
Belki işe yarar diye dün gece telefonumun ekranına renkli gözlü kız bebek fotoğrafı koydum
Eşim şakasına bebek renkli gözlü olmazsa sebebi sensin diyor hep
Hahah o zaman sizde ihtimal var
Benim yaşları yakın bir kız ve bir erkek evladım var ,bu dönemde bugün öğretmeniyle.konustuk.hatta besinlerdeki ilaçlardan gıdalardaki katkılardan hatta ekmekdeki ,çocuklar kesinlikle dikkat sorunu ve hiperaktif ,erkek çocuk fıtratı gereği,daha hareketli,güçlü zor evet ama kızlarda şimdi çok fena ,baskın cazgir,benim kızımda gayet hareketli hatta yazın parkda bir kadın yanına geldi dedi ki ,bayan çocuğun yüksek kayirakda kaydiragin iki kenarında ayakta duruyor baksana çocuğuna,ki çocuk.saniyeler içinde file kısmından oraya fırlamış,Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Hamilelikte sürekli renkli gözlü birine bakarsan bebek renkli gözlü olur, bebeğinin benzemesini istediğin bebeğin fotoğrafına sürekli bakarsan bebek ona benzer gibi söylemler sizce doğru mu arkadaşlar
Çevresinde ya da ilk çocuklarında deneyen ve gerçekleşen var mı
Allah hayırlısını versin ikisinin de hayırlısı anayı babayı üzengi aynıBenim bu ilk çocuğum olacak tecrübem yok siz erkek çocuğu olanlara sormuşsunuz ama bence kiz çocuğu olanlara da sorun bakalim çok mu kolaymiş? Nasıl kolay olabilir ki Allah aşkına bir insan yetiştireceğiz. Hamilelik bile zor. Şurda birkac hafta hamilelikten kendime evime bakamadım bitkilerim bile nazlaniyor soluyor yaprak döküyor. Bitki bile emek istiyor değil ki çocuk. Kız olunca emeksiz mi büyüyor? Kız da olsa erkek de olsa zorlansak da değecek inşallah. Kimsenin dediğini kafanıza takmayın .
Erkek çocuğu olup sessiz bi çocuk olanda var benim gibi 3 kızkardeşi olupta yaramaz erkek çocuğuna sahip olanlarda vardır illaki ailemde erkek çocugu olmadığı için bana zor gelmişti anneye düşkün olur derler bizimkisi babaya düşkün ama iyiki hamdolsun oğlum olmuş erkek annesi olmakta çok güzel bi duygu Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip estin inşallahKızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Doğduktan 6 ay sonra anlarsın onu ancak%50 ihtimal varmış kahverengi göz ile yeşil göz eşleştiğinde
Sağlıklı olsun tabii önce ama merak ediyorum gözleri renkli olacak mı
Genetik ve yaradılıs ne olacak siyahi insanlar ya da Çinliler Japonlar bunu hiç denenmemiş demek
Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Kesinlikle genetik ama ilk çocuk diye herhalde insanın deneyesi geliyor
Benimki doğduğunda hemşire direkt eşine çok mu baktın dediDoğduktan 6 ay sonra anlarsın onu ancak
Aramıza hoşgeldin canımKız bebek isterken 12+3 le süslü kıyafetlere veda ediyorum arkadaşlarDoktor burdan dönmez dedi Hayırla sağlıkla gelsin inşallah Eki Görüntüle 3676329
Benim de ilk bebeğim olacak. O yüzden anne olarak bir yorum yapamayacağım. Ama 11.yılını çalışan bir okul öncesi öğretmeni olarak şunu diyebilirim, çocuk ailenin aynası resmen. Yani siz nasıl bir tavırdaysanız çocuğunuzda öyle oluyor. Yeri geldi sınıfımda en hareketli öğrencim kız oldu yeri geldi erkek. Başkalarının sözlerini dinleyip üzülmenize sinir olmanıza hiç gerek yok. Birileri erkek çocuk annesi olarak bu konuda başarılı olamadıysa o onların sorunu. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
6.aydan sonra göz rengi değişeni çok duydum da ondan öyle dedim.Benimki doğduğunda hemşire direkt eşine çok mu baktın dedidoğduğu gün belliydi renkli olduğu . Zamanla daha da açıldı rengi . Bizde de hem benim annem hem eşim tarafı sarışın renkli gözlü .bakalım bu esmer mi olur ben de merakla onu bekliyorum
Bu arada Tuncay hocaya randevu alacaksan bir an önce iletişime geç çok dolu çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?