Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Kürtaj sonrası kontrole gittim ve doktor hemen tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi Mayıs annesi olamıyorum ama başka aylara inşallah sağlıklı bir gebelik sürecim olur benimde Dualarınızda benide unutmayın lütfen Rabbim tüm hamiş annelere kuzularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrar gebelik isteyenlere de sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Kizlar inanilmazzz basım.agriyor migrenim yoktu varmı yasayan
Nasıl oldunuz bende aynı pazartesiden beri başım ağrıyordu bugün cuma artık katlanılmayacak derecede oldu parol vs işe yaramıyor kendimi acile attım serum verdi parol ağrı kesici gözüm çıkacaktı daha iyiym ağrı tamamen gitmedi ama çok hafif karlanılabilir oldu

Merhaba geçmiş olsun Allahım tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın neden kürtaj oldunuz acaba kaçıncı hafta yaranızı deşmek istemem ama sorun olmayacaksa anlatırmısınız

Benimde sizle aynı ama kızz

Evet bu aralar bende de baş ağrıları başladı. Parol asla işe yaramıyor. Yarın iyi uyanırım inşallah diye yatıyorum her gece

Bu hafta daha iyiyidim sizincok iyi anlıyorum ,hayatı felç ediyor değil mi berbat bir sey

Gözünüz aydın ama bana kalirsa rahim açısından bir kaç ay toparlasa kendini daha iyi benim doktorum öyle demişti 2 tanesi birinin dediği birini tutmuyor demiştik buradan da ama şu bir gerçek ki kurtajda Rahmi bir nevi kaziyorlar ya inceliyor duvar biraz kalinlasip toparlasin diyor kimi doktorlar

Kizlar ateş olceri ben oglumda eczaneden aldım tıbbi bir firmanın hatta acil ve sağlık ocaklarında da aynısı kullanılıyor eve geçince markasına bakarım ama inanın 11 senedir elimizde memnun otesiyiz bu konu tıbbi üretim yapan firmaların konusu eczaneden olabilirsiniz

Allah razı olsun çok sağolun Sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Kesinlikle öyle açıkcası serum işe yaradı evet ama ağrım tamamen kesilmedi ve yavaş yavaş yenide. Geliyor sizinde tek taraflımı mesela ben aerum yemeden çnce sağ gözün sağ şakak vs ağrıyordu sonra serumdan sonra sola geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…