Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Kızlar ateş ölçer almayı düşünüyorum ama hangisi iyi bunların bilemedim ki, daha önceki çocuklarından tecrübe eden alan memnun kalanlar, kalmayanlar marka model paylaşabilir mi

Ben Braun kulaktan ateş ölçer almayı düşünüyorum
Birkaç modeli var
Araştırınca en çok önerilen Braun canım

Günaydın
Hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç gizlemedik
Bayadır çevremdeki herkes biliyor
Geçen haftalarda benim ve eşimin doğum günü vardı onlar kalabalık davetlerdi onun dışında da akşamları insanlarla görüşüyoruz ama çok kalabalık bir davet denk gelmedi henüz
Geçen hafta olacaktı onda da biz bir yere gitmeden önce ya hasta mısınız diye soruyoruz herkes bildiği için ya da hasta biri varsa direkt kendisi söylüyor o yüzden mesela ona katılmadık biri hasta diye
Akşamları arkadaşlarımızla çıkacaksak da ya eşim soruyor ya da kendileri direkt söylüyor hastayız sonra görüşelim diye
Herkes bildiği için rahat oluyor

Braun kulaktan kullanıyorum kalp krizi geçirtecek kadar yüksek ölçüyor ama doğru yine de bir tane daha alacağım

Nasıl yani canım anlamadım
Birçok modeli var ve hiç kötü yorum yapan görmedim
Hep doğru ölçtüğünü söylüyorlar sen de öyle söylüyorsun ama yüksek ölçüyor diyorsun
Yanlış mı yani çıkan sonuç

Ne daveti ben bazen tuvalete zor gidiyorum
Valla bir süredir hiç sosyalleşmedim, çünkü herkes gripti, ben halsizdim. Eve de kimseyi davet etmedik. Anca anca toparlıyorum. 3 ay sonra bu akşam ilk defa sinemaya gideceğiz arkadaşımızla. Benim için de deneme olacak. Hamilelik çok zormuş, herkes söylüyordu da yaşamadan anlamıyorsun. Siz iyi hissedeceksiniz ki bebiş iyi olsun, o yüzden canınız ne istiyorsa onu yapın

Günaydın, ben kendimi eve kapatmış durumdayım. Hatta eşimin vir arkadaşının eşini davet etmem gerekiyor ama haftalardır onu bile erteliyorum.
Halsizim, reflü çekiyorum, tiksindigim bir sürü yemek var ve aşırı gaz sancısı yaşıyorum. Şuan sosyalleşecek mecalim yok açıkçası.
Siz neden hamile olduğunu söylemiyorsunuz? Bayağı hafta olarak ilerisin artık, gerçeği söylerlerek reddetmek eşine de kötü hissettirmez sanırım.

Yanlış anlamazsan sinema konusunda bir küçük uyarı yapacağım. Sinemadaki yoğun gürültüden bebek çok etkileniyor. Kızıma hamileyken sinemaya gittiğimde yarıda çıkmak zorunda kaldım, normalde karnımda pek hareket etmeyip hep uyuyan bebek, sinema izlediğim süre boyunca her seste irkilmişti.

Aa bunu hiç düşünmemiştim çok teşekkür ederim. Gideceğimiz film komedi filmi ama baktım rahatsız hissediyorum mutlaka çıkarım

Haklısınız 14 oldum artık yavaştan söylesem iyi olur Annem 6. 7. aylarda söylemiş hep psikolojimi bozdu daha erken diye. 3.5 oldum artık söylemem lazım

Panaromaya fetal dna için kan vermiştim 11 gün önce çok şükür sonuç geldi sonuçlar temiz çıktı inanılmaz rahatladım şükürler olsun Cinsiyette belli olmuş ama arkadaşlarım sürpriz yapacak o yüzden henüz bilmiyorum ama çok heyecanlıyım. Cildimin bozulmasından ve bulantılardan ötürü kız hissediyorum. Ama çin takviminde erkek çıktı. Bakalım ne olacak

Canım nerelerdesin cok merak ettim seni cinsiyeti öğrenebildinmi
Ay geldim geldim ama bunu yazdığımın ertesi günü yine acillik oldum bu kez de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o aşırı kusma yapmış. Doktora en son 12. haftada gitmiştim büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin değil canım. Sen öğrendin mi

Hayır sizin ilk bebekleriniz doğsun ,hormonlar öyle bir çalışıyor ki,insan bakarken bile gülümsüyor bebeğine,içgüdüsel bir durum ,tamamlanacak siniz bebeklerle
Evet gerçekten öyle olacak,tedavilerle çok yıprandım zaten olmadıkça da daha çok istek oluştu sağ salim bi tane olsun diye çok dualar ettik çok şükür rabbim kabul etti inşallah.İşte insanoğlu herşeye bir sıkıntı çıkarıyor kendine

Sizde bu fırsatla hamile olduğunuzu o davette sürpriz şekilde söyleseniz hep birlikte sizi rahat ettirmeye özen gösterirler

Hanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Kızlarım olacak inşallah. Bilge seneler onceden belliydi ilk bebegimize koyacagiz diye suan yanina Beren yakistirdik bakalim bebekler erkek olsaydi Bilge&Barış olacaktı şuan Bilge&Beren inşallah

Ya bende dün gittim idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Demekki ondan arttı benim bulantıda. Aşırı bulantıdan dahiliyeye göndermişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…