- 9 Nisan 2025
- 769
- 520
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.741
Kızlar ateş ölçer almayı düşünüyorum ama hangisi iyi bunların bilemedim ki, daha önceki çocuklarından tecrübe eden alan memnun kalanlar, kalmayanlar marka model paylaşabilir mi
Braun kulaktan kullanıyorum kalp krizi geçirtecek kadar yüksek ölçüyor ama doğru yine de bir tane daha alacağımBen Braun kulaktan ateş ölçer almayı düşünüyorum
Birkaç modeli var
Araştırınca en çok önerilen Braun canım
Kızlar günaydın bir şey soracağım size saçma gelebilir ama2. trimesterin henüz başındayım ve aşırı halsizim bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum şimdiye kadar 3 kere kanamam oldu. Aşırıda bir mide bulantım vardı yeni yeni geçiyor ama hala hissettiriyor. Mümkün mertebe hiç bir davete katılmıyorum özelliklede çocuklu davetlere. Bi kaç güne eşimin tarafından kalabalık bir davet var henüzde söylemedim hamile olduğumu gribim deyip gitmek istemiyorum ama eşim böyle konularda aşırı takıntılı insanlar bize niye gelmediniz diye sorunca çok geriliyor.
Ama ne varki bunda hastayım desem ne olabilir gitmek zorunda hissetmiyorum içinde bulunduğum durumdan ötürü? Siz gidiyormusunuz her davete?
Braun kulaktan kullanıyorum kalp krizi geçirtecek kadar yüksek ölçüyor ama doğru yine de bir tane daha alacağım
Ne daveti ben bazen tuvalete zor gidiyorumKızlar günaydın bir şey soracağım size saçma gelebilir ama2. trimesterin henüz başındayım ve aşırı halsizim bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum şimdiye kadar 3 kere kanamam oldu. Aşırıda bir mide bulantım vardı yeni yeni geçiyor ama hala hissettiriyor. Mümkün mertebe hiç bir davete katılmıyorum özelliklede çocuklu davetlere. Bi kaç güne eşimin tarafından kalabalık bir davet var henüzde söylemedim hamile olduğumu gribim deyip gitmek istemiyorum ama eşim böyle konularda aşırı takıntılı insanlar bize niye gelmediniz diye sorunca çok geriliyor.
Ama ne varki bunda hastayım desem ne olabilir gitmek zorunda hissetmiyorum içinde bulunduğum durumdan ötürü? Siz gidiyormusunuz her davete?
Günaydın, ben kendimi eve kapatmış durumdayım. Hatta eşimin vir arkadaşının eşini davet etmem gerekiyor ama haftalardır onu bile erteliyorum.Kızlar günaydın bir şey soracağım size saçma gelebilir ama2. trimesterin henüz başındayım ve aşırı halsizim bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum şimdiye kadar 3 kere kanamam oldu. Aşırıda bir mide bulantım vardı yeni yeni geçiyor ama hala hissettiriyor. Mümkün mertebe hiç bir davete katılmıyorum özelliklede çocuklu davetlere. Bi kaç güne eşimin tarafından kalabalık bir davet var henüzde söylemedim hamile olduğumu gribim deyip gitmek istemiyorum ama eşim böyle konularda aşırı takıntılı insanlar bize niye gelmediniz diye sorunca çok geriliyor.
Aha aynı bizBabam yeşil gözlü
Eşim yeşil gözlü
Ben kahverengi gözlüyüm
Oğlum kahverengi doğmuştu :)
Yanlış anlamazsan sinema konusunda bir küçük uyarı yapacağım. Sinemadaki yoğun gürültüden bebek çok etkileniyor. Kızıma hamileyken sinemaya gittiğimde yarıda çıkmak zorunda kaldım, normalde karnımda pek hareket etmeyip hep uyuyan bebek, sinema izlediğim süre boyunca her seste irkilmişti.Ne daveti ben bazen tuvalete zor gidiyorum
Valla bir süredir hiç sosyalleşmedim, çünkü herkes gripti, ben halsizdim. Eve de kimseyi davet etmedik. Anca anca toparlıyorum. 3 ay sonra bu akşam ilk defa sinemaya gideceğiz arkadaşımızla. Benim için de deneme olacak. Hamilelik çok zormuş, herkes söylüyordu da yaşamadan anlamıyorsun. Siz iyi hissedeceksiniz ki bebiş iyi olsun, o yüzden canınız ne istiyorsa onu yapın
Aa bunu hiç düşünmemiştim çok teşekkür ederim. Gideceğimiz film komedi filmi ama baktım rahatsız hissediyorum mutlaka çıkarımYanlış anlamazsan sinema konusunda bir küçük uyarı yapacağım. Sinemadaki yoğun gürültüden bebek çok etkileniyor. Kızıma hamileyken sinemaya gittiğimde yarıda çıkmak zorunda kaldım, normalde karnımda pek hareket etmeyip hep uyuyan bebek, sinema izlediğim süre boyunca her seste irkilmişti.
Haklısınız 14 oldum artık yavaştan söylesem iyi olurGünaydın, ben kendimi eve kapatmış durumdayım. Hatta eşimin vir arkadaşının eşini davet etmem gerekiyor ama haftalardır onu bile erteliyorum.
Halsizim, reflü çekiyorum, tiksindigim bir sürü yemek var ve aşırı gaz sancısı yaşıyorum. Şuan sosyalleşecek mecalim yok açıkçası.
Siz neden hamile olduğunu söylemiyorsunuz? Bayağı hafta olarak ilerisin artık, gerçeği söylerlerek reddetmek eşine de kötü hissettirmez sanırım.
Ay geldim geldim ama bunu yazdığımın ertesi günü yine acillik oldumCanım nerelerdesin cok merak ettim senicinsiyeti öğrenebildinmi
Evet yeşil göz kızlarada çok yakışıyorBen de mavi gözü pek sevmiyorum ama yeşil göz güzel bence
Benimkini doğru bildi canım, farklı haftalarda farklı ultrason görüntüleri attım hepsine kız dedi gerçekten de kızım olacakmışChatcpt danışın nub teorisi ile cinsiyeti dogru çıkan var mi kızlar
Evet gerçekten öyle olacak,tedavilerle çok yıprandım zaten olmadıkça da daha çok istek oluştu sağ salim bi tane olsun diye çok dualar ettik çok şükür rabbim kabul etti inşallah.İşte insanoğlu herşeye bir sıkıntı çıkarıyor kendineHayır sizin ilk bebekleriniz doğsun ,hormonlar öyle bir çalışıyor ki,insan bakarken bile gülümsüyor bebeğine,içgüdüsel bir durum ,tamamlanacak siniz bebeklerle
Sizde bu fırsatla hamile olduğunuzu o davette sürpriz şekilde söylesenizKızlar günaydın bir şey soracağım size saçma gelebilir ama2. trimesterin henüz başındayım ve aşırı halsizim bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum şimdiye kadar 3 kere kanamam oldu. Aşırıda bir mide bulantım vardı yeni yeni geçiyor ama hala hissettiriyor. Mümkün mertebe hiç bir davete katılmıyorum özelliklede çocuklu davetlere. Bi kaç güne eşimin tarafından kalabalık bir davet var henüzde söylemedim hamile olduğumu gribim deyip gitmek istemiyorum ama eşim böyle konularda aşırı takıntılı insanlar bize niye gelmediniz diye sorunca çok geriliyor.
Biz Rüya düşündük kızımızın adınıHanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Kızlarım olacak inşallah. Bilge seneler onceden belliydi ilk bebegimize koyacagiz diye suan yanina Beren yakistirdik bakalimHanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Ya bende dün gittim idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Demekki ondan arttı benim bulantıda. Aşırı bulantıdan dahiliyeye göndermişti doktorAy geldim geldim ama bunu yazdığımın ertesi günü yine acillik oldumbu kez de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o aşırı kusma yapmış. Doktora en son 12. haftada gitmiştim büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin değil canım. Sen öğrendin mi
Evet bana kesin degil ama eglenceli yorum yaparim, kiz dedi iki kiz geliyorChatcpt danışın nub teorisi ile cinsiyeti dogru çıkan var mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?