- 10 Eylül 2018
- 1.005
- 2.522
- 133
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.921
Ben bulantı için Prilam kullanıyorum zaten ona rağmen bu şekilde maalesefAşkım bende sevmiyorum yalan diyemicem ama mide bulantısı için doktor ilaç verdi bana bak o çok iyi geldi sende doktoruna de istersen sadece bende uyku yapıyor
Bende prilam kullanıyorum geceye doğru bulantı başlıyor alıştım artıkBen bulantı için Prilam kullanıyorum zaten ona rağmen bu şekilde maalesef
Benim kızımın adı Masal ve tam da yazdığın gibi çok hayalci ve duygusal.Diğer çocuklarınızın adı ne ,onlar mi koydu ismini Rüya güzel ama rüyalar,masallar,kumsallar bana narin çok duygusal ,hayalci gibi geliyor hep
Ben de öyleyim ve artık bu bulantıların psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Dışarda maşallahım var eve gelince kusmuk üzerine kusmuk. Acaba kendimi çok mu dinliyorum kendi kendime midemi mi bulandırıyorum diyorum. Tabi apartmanın iğrenç kokularını saymazsakBen davet edilen yere koşarak gidiyorum çünkü evde bulantidan yiyemediklerimi başka yerlerde yiyebiliyorum. E hazır yemek daha ne olsunGeçen gece acillik oldum üstüste kustum mide asidim yemek borumu boğazımı tahriş etti yutkunmakta bile zorlanıyordum serum iğne yedim sabah hâlâ kötüydüm akşama önceden ayarlanmış arkadaşlarla yemek planım vardı kalktım gittim. Evden uzaklaşmak iyi geliyor bana. Ama sizin sevmediigniz bir ortamsa gitmeyebilirsiniz tabi eşiniz çok takacaksa o gitsin
Kızlar ben ilk bebeğimde yurt dışındaydım Amerika’da ,Fiyatları dışında şekilleri çok kaba ve çirkin geliyor bana.Tek bebek arabalarında çok fazla model seçenek var bizimkilerin hepsi aynı sanki
kızlar ben ilk hamileliğimde yurtdışındaydım Amerika’da , uppababy marka kullanmıştım sonra dönerken satıp döndüm çocuk büyüdü diye 2. Planım hiç yoktuFiyatları dışında şekilleri çok kaba ve çirkin geliyor bana.Tek bebek arabalarında çok fazla model seçenek var bizimkilerin hepsi aynı sanki
Evet evet yegenimde masal ama şu da var seslenirken insanlarda da bir nezaket oluyor değil mi ,sert ,anlaması zor ağır isimler de gelmiyor çocuklara kisilikleri de zor oluyor gibi geliyor banaBenim kızımın adı Masal ve tam da yazdığın gibi çok hayalci ve duygusal.
Tuvalette bir saat falan kalıyor bazen, ellerini ayaklarını konuşturuyorarada kontrol ediyorum bir şey mi oldu diye
Evet evet yegenimde masal ama şu da var seslenirken insanlarda da bir nezaket oluyor değil mi ,sert ,anlaması zor ağır isimler de gelmiyor çocuklara kisilikleri de zor oluyor gibi geliyor bana
Burcu ne acaba kizinizinEvet evet yegenimde masal ama şu da var seslenirken insanlarda da bir nezaket oluyor değil mi ,sert ,anlaması zor ağır isimler de gelmiyor çocuklara kisilikleri de zor oluyor gibi geliyor bana
Burcu ne kizinizinBenim kızımın adı Masal ve tam da yazdığın gibi çok hayalci ve duygusal.
Tuvalette bir saat falan kalıyor bazen, ellerini ayaklarını konuşturuyorarada kontrol ediyorum bir şey mi oldu diye
Geçmiş olsun, bebiş sağlıkla gelsin inşallah
Ya benim de gittiğim doktorum daha önceden kız diyip erkek çıkan olmuş kizlarimda var çevresindekiler belki erkektir diye umutla bir dahaki kontrolü bekliyorlar renkli ultrasyonda daha belli oluyor bende bazen acaba olabilir mi diyorum o kadarki bu tarz durumları duyunca rabbim sağlıklı hayırlısını gonlumuzdekini nasip etsin hepimizeKızlarrr kızlarrr geçen hafta perinatoloji doktorum ki kendisi cinsiyette nam salmış çok iyi bir doktor kız dedi bugünde özele gittim özeldede takipliyim biraz yeni bir hocam bacak arasında kocaman bi çıkıntı gösterdi erkek dedi bfndndn diğer ultrason fotolarınıda aldım tabi chatgbt dahil yine bacak arası fotosu diğer ultrason fotolarınada kız dedi eee napcaz 2 hafta sonra perinatoloji randevum ay çatlayacam
Bence bizim haftalarımız cinsiyet için erken ya insanlar aylarca öğrenemiyor ya da bi doktorun dediği diğerini tutmuyor valla sağlıklı olsunda tabi gönlümüzdeki iyi olurdu yinede sağlıklı hayırlı evlat olsunlarYa benim de gittiğim doktorum daha önceden kız diyip erkek çıkan olmuş kizlarimda var çevresindekiler belki erkektir diye umutla bir dahaki kontrolü bekliyorlar renkli ultrasyonda daha belli oluyor bende bazen acaba olabilir mi diyorum o kadarki bu tarz durumları duyunca rabbim sağlıklı hayırlısını gonlumuzdekini nasip etsin hepimize
Benimde eşimin kardeşleri var ikizTemiz kalpliymissin bir kız bir oğlan çok istedim genetik dede vardı ama nasip olmadıbu saatten sonra da dilemicem
İkiZ bebek arabasımıydıKızlar ben ilk bebeğimde yurt dışındaydım Amerika’da ,
kızlar ben ilk hamileliğimde yurtdışındaydım Amerika’da , uppababy marka kullanmıştım sonra dönerken satıp döndüm çocuk büyüdü diye 2. Planım hiç yoktugerçekten diğer markaların yanında çok çok çok kolaydı kullanımı sürüşü dönüşleri vs imkanı olana tavsiye ederim ben ne alırım bilemiyorum tabi
Maalesef canım keşke ikiz olsaydı , ama ikiz modelleri de var önlü arkalı olanları gördüm kullanışlı görünüyorİkiZ bebek arabasımıydı
İkiz geni anneden geliyorBenimde eşimin kardeşleri var ikiz
Bir erkek bir kız onlarda
Annem rüyada görülen cinsiyetin tam tersi olur derKızlar benim cinsiyet belli oldu. 11. Haftada kız gibi demişti. 12. Haftada çıkıntı gördü erkek gibi dedi. 1 ay sonra gel netleştirelim dedi. Bugün gittim. 16 hafta olmuştuk. %100 erkek dedi. Kız hissediyodum rüyamda da 2 kere kız görmüştüm.denizzehra benim cinsiyeti ekleyebilirsin. Erkek adı da Çınar olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?