- 9 Nisan 2025
- 777
- 526
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.901
Kızlar ptesi sırf cinsiyet görmeye gideceğim 14. Hafta olacak. Doktor net görebilir mi acaba bu hafta belli olur mu? Her sorduğumda daha dur bakalım diyip geçiştirdiler. Özelde takipli oldugum doktora gideceğim
Kızlar günaydın bir şey soracağım sanki daha öncede konuşulmuştu. Normalde aydan aya rutin kontrol için doktora gidiyordum ama 3 kere kanamam olunca mecbur acile gittim en sonuncuda içim rahat etmedi 3 gün sonrasında devletten bir doktora randevu aldım gittim. En sonuncu kanamanın üstünden 6 gün geçti ama hala koyu kahve leke oluyor. Bu yüzden de çok tedirginim acaba kendi doktorumamı gitsem pimpirikli oldum iyice. Sık sık ultrason zararlımı acaba
Birinci trimester burda benimle beraber bir kaç üyeyi öyle bir salladı ki çok şanslısınızşuan azaldı bu haline şükür ediyorum artık
Ayy aldınız mıııBende kısmen böyle düşünüyorum ailem yakında olsaydı beşik dahi almayacaktım inanın ablamlarda depoda bekleyenleri alacaktımama mesafe olarak çok uzak olduğumuz için park yatak bi kaç kıyafet alacağım,birde ikiz olunca herşeyi alırım sözlerimi yuttum sanırım şuan işin pratik ve az yer kaplayan kısmındayım.sizinde söylediğiniz gibi 24-25 inci haftaları bekliyorum.Bazen gördüğüm kıyafetleri dayanamayıp parça parça alıyorum ama bakalım annemde bana hemen alma kızım bekle diye tembih ediyordu dün gitmiş nevresim takımlarını diktirmiş şaşırttı birazcık beni
İkiz olunca az gelir süt yetmez felan diye ilk bütçemi mama makinasına ayırdım. Babybrezza idi sanırım markası. Geceleri felan baş ucuma koyarım hemen tık tık mama hazırBende hemen almayacağım eşyaları,mama makinasından hiç bilgim yok şuan sizden duydum inanırmısınız
Ben bebek konusunda hiç birseyini bilmiyorum inşallah mamaya ihtiyacımız olmaz sütümüz fazla olsunMinnoşlara kıyamam
tabi canim orasi oyle gercekten hic modeli gec renk yok ya cogu siyah belki gri. Ben yesil falan begenmistim onceden maxicosidenFiyatları dışında şekilleri çok kaba ve çirkin geliyor bana.Tek bebek arabalarında çok fazla model seçenek var bizimkilerin hepsi aynı sanki
Benim de ilk gebeligim tup bebek tek embriyo tek yumurta ikiziBenim ilk gebeliğim tüp bebek. Tek embriyo transferi oldu. O da meğerse tek yumurta ikiziymiş. Anne karnında bölündüler yani. Aa ne güzel çifte şans fln dedik ama doğumdan sonra ben ben olmaktan çıktımMigren hastası oldum sonunda. Geçen yaz ilaçlar adet düzenimi bozdu zannettim. Meğerse istemeden gebe kalmışım. Allah'ın hikmeti dedik. 8 yıldır evliyiz artık çocuğumuz olmuyor diye kabul etmiştik. Allah isteyince oluyor yani biz isteyince değil
Evet rahat olur,bütün pratik olan herşeye açığız mecburenİkiz olunca az gelir süt yetmez felan diye ilk bütçemi mama makinasına ayırdım. Babybrezza idi sanırım markası. Geceleri felan baş ucuma koyarım hemen tık tık mama hazır
İçini ferah tut , kötü düşünceleri getirme aklına . Ben de bunları düşünerek söylememeyi tercih etmiştim ama 12. Hafta gibi söyledim . Bir şey olmaz Allah’ın izniyle . Benim o bebeğim de erkekti .Yaa çok geçmiş olsun. Onun cinsiyeti neydi.
Bizimde malesef bi oğlumuz vefat etti birde düşük var. Kızıma o yüzden söylemek konusunda biraz beklemiştim artık söylerim diyordum ama demekki hala kaybetme ihtimali var. Acaba ne zaman söylesem
Başka iki doktordan kız cevabını aldık ama acaba mı diye bekleyenler varEmin olun 15. Hafta asla erken değil sizin doktorunuzun ultrason cihazi yeterli değildir ,merak ediyorsanız başka bir hastaneye gidip öğrenebilirsiniz
Valla siz de belden anesteziye iyi cesaret etmişsinizHayır 3:) belden anestezi ile yaptım ikisini ve çok memnun kaldım ,istemiyordum ilkinde korkudan normal doğum,sezeryanla erken alınıyor deniyor ya,bebek gününü geçti aşağı bile inmedi ,41 de artık zorunlu aldılar,tehlikeye atamayiz dediler aksi durumda
Doğup kucağına alınca var ya öyle seviliyor ki keratalarBaşka iki doktordan kız cevabını aldık ama acaba mı diye bekleyenler vareşim erkek olsun diye bekliyor . Tabi her şeyden önce sağlıklı olsun yeter ,erkek kız fark etmez
Yok öncesinde kanama , lekelenme yaşamadım . Yiyecek ekmeği varsa doğuyor bir şekilde . Kötü düşünceleri aklınıza getirmeyin sağlıkla alırız inşallah kucağımızaÇok geçmiş olsun peki öncesinde hiç kanama ya da lekelenme oldumu acaba benimde 26 haftalık bi kaybım oldu karnımda kalbi durdu şimdi çok korkuyorum bir yandanda içimi ferah tutmaya çalışıyorum çok zor
Amin inşallahGeçmiş olsun, bebiş sağlıkla gelsin inşallah
Ahhahahah ilk için denedim şuan dan sonra dileklerimin arasında yokBenim de ikizlerim var. 3.ye gebeyim. Çok dilemeyelim de Allah dağına göre kar veriyor diyelim
Temiz kalpliymissin bir kız bir oğlan çok istedim genetik dede vardı ama nasip olmadıCiddimisin
Nasıl göze alabiliyorsun baştan sona zor geliyor banabende eşime şakacıktan söylerdim ben ikiz doğurucam diye gerçek olunca şok oldum
Kan görmüyoruz ki ama ☺Valla siz de belden anesteziye iyi cesaret etmişsinizbeni kan tutuyor , cesaret edemiyorum . Keşke belden olsa da bebeğimi orda kucağıma alabilsem
Kızdır bence ozamanKızlarrr kızlarrr geçen hafta perinatoloji doktorum ki kendisi cinsiyette nam salmış çok iyi bir doktor kız dedi bugünde özele gittim özeldede takipliyim biraz yeni bir hocam bacak arasında kocaman bi çıkıntı gösterdi erkek dedi bfndndn diğer ultrason fotolarınıda aldım tabi chatgbt dahil yine bacak arası fotosu diğer ultrason fotolarınada kız dedi eee napcaz 2 hafta sonra perinatoloji randevum ay çatlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?