Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    52
Yalan söylediler 12.haftadan sonra geççek dediler affetmiyorum korkumdan iki gündür demir iilaci içemiyorum kabızlık yapıyor diye doktoruma degistirtcem
Benim 13.hafta bitecek hala ara sıra fena şekilde geliyor bulantı bazen çok iyiyim 2-3 gün iyiysem 2-3 gün fena bulantı çıkarma
Çok zor oluyor ve tad bırakmıyor

Yalan söylediler 12.haftadan sonra geççek dediler affetmiyorum korkumdan iki gündür demir iilaci içemiyorum kabızlık yapıyor diye doktoruma degistirtcem
Banada tam tersi geliyor benim kız kardeşimle 3.5 yaş var aramızda annemler dahi bize şaşırır
Bunların arasından su sızmıyor diye yaşlar aynı yada 1 yaş olunca sorun oluyor kıskançlık,çekişme fazla oluyor
Çünkü ilk bebek sevgiye doymadan ikinci geliyor ve birincide ilgi bölünüyor kıskançlık bebeklikten başlıyor sanki

Yaaaa , peki hissetmiyor musunuz oralarda bir şeyler yaptıklarını ? Düşünmek bile beni tuhaf yapıyor
Biraz doktorla alakalı sanırım. Eda hoca sohbet ederek yapmıştı ne biliyim hiç kötü hissetmedim. Tabiki bi çekiştirme vs hissediyorsun ama ne biliyim güzel ya.
Kızımo genel, oğlumu spinal anestezi ile doğurdum. Bence spinal daha güzel. Allah nasip ederse yine öyle istiyorum :) bide uyandığında ağrıyla uyanmaktansa 4 5 saat sonra hafif ağrın olması daha güzel

Benim de kız kardeşimle aramda 3 yaş var ama soğuk ve mesafeliyiz asla arkadaş gibi değiliz olmadık bundan sonra da olamayız,biraz fazla konuşsak kedi köpek gibi kavga ediyoruz artık evliyiz kocaların yanında his olmuyor ,seneler sonra fark ettim ki huylarimiz ,hayata bakışımız ,tamamen farklı ,yani demem o ki kimse demesin kız kardeş olsun Cook iyi olur anlaşırlar ,gorumcemle daha iyiyiz öyle soyleyim size ailenize bize daha ilgili

İnşallah gönlünüze göre bir oğlunuz olsun sanırım kızınız vardı ve oglunuzu kaybetmistiniz hayırlısı ile oğlunuz olur inşallah
Yok ben oğlum olsun diye istemiyorum. Allahım hayırlısını versin. Evet boncuğumı 1.5 yaşında kaybettim. 1 sene sonra hamileydim onda o kadar istedim ki erkek olsun aynı oğluma benzesin diye. Rüyamda bana kız bebek veriyorlardı istemiyordum bu benim değil diye erkek bebek istiyordum. Sonra kucağıma erkek bebeği alınca onun kafasından bi çukur açılıp kan gibi akıyordu çok etkilenmiştim sonra da 7.haftada kalbi durdu o bebeğşn.

O yüzden bu sefer hiç demiyorum erkek olsun ona benzesin falan diye. Hayırlısı hangisiyss kızıma can bağı kan bağı olacak ni kardeş olsun, kardeşinin acısını unuttursun istiyorum

Bence yaş farkı karakterler alakalı. Benim çocuklarımın arası 21 aydı. Kızım kardeşini hiç kıskanmadı diyebilirim.
Benimde abimle aram 21 ay yüz yüze gelmesek ne arar ne sorarız birbirimizi

Benim görümcem de tek kız inanılmaz soğuk hiç bir kuzenine yaklaşmaz biraz biraz bana yaklaşımları sıcak gibi,kız kardeşi olmadığı için kendinden başka kızları biraz kıskanıyor sürekli evin tek kızı nazlı kızı diye nazlansın istiyor.
Ama söylediğiniz doğru olabilir tek yada çift olmaktan degilde karakter söz konusu olabilir haklısınız

Hiç sevmediğim durumlardan biri de bu,evin tek kızı ,tek oğlu muhabbeti,hiç ama hiç sevmiyorum,her insan tekdir ve özeldir,benim kızıma da başladılar tek kız tek kız bir evin bir kızı muhabbetine ,dedim öyle yetiştirmeye eğim,ayakları yere basan mantıklı bir kız olsun prenses filan da sevmiyorum,prenses değil olmasın da ,ilgi alaka beklemesin kimseden güçlü olsun ilimle bilimle ilgilensin

Bence yaş farkı karakterler alakalı. Benim çocuklarımın arası 21 aydı. Kızım kardeşini hiç kıskanmadı diyebilirim.
Benimde abimle aram 21 ay yüz yüze gelmesek ne arar ne sorarız birbirimizi
Yok bende bizde de kıskançlık yok,kıskançlık karekter meselesi ki kıskanç insan kıskanır hele kardeşi kıskanan herkesi kıskanır,kıskançlık yok da biz anlasamiyoruz fikirlerimiz tarzlarimiz farklı,kuzenimin çocuklar araları 15 ay kedi köpek gibiler aşırı kiskanclar birbirlerine ama benimkilere de öyleler ,mümkün değil bir legolarini vermezler ne birbirlerine ne benimkilere asla yetişme yetiştirme değil kimse bu şekil legonu verme demez evlat şans karakter şans anne baba şans aile şans nasip kısmet der başka şey demem

En güzelini söylüyorsunuz aynen de öyle hayırlısı mutlu edecek olanı gelsin gönlünüze göre olsun inşallah

Yani anne babası da nazlayarak büyütmemiş tek kız vs abartmamış ama kendi kendine o tribe girmiş
Ben ilk gelinim biz evlendikten 2 yıl sonra bu dahada arttı
Bir bardak çay ver deseler dahi bu evin tek kızı benim beni nazlamıyorlar yoruyorlar diye ağıt tutturuyor 24 yaşında
Neyse ben çok kınamayım kızım halaya benzemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…