- 10 Kasım 2024
- 4.117
- 23.239
- 228
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.961
Evet son cümle çok doğruYok bende bizde de kıskançlık yok,kıskançlık karekter meselesi ki kıskanç insan kıskanır hele kardeşi kıskanan herkesi kıskanır,kıskançlık yok da biz anlasamiyoruz fikirlerimiz tarzlarimiz farklı,kuzenimin çocuklar araları 15 ay kedi köpek gibiler aşırı kiskanclar birbirlerine ama benimkilere de öyleler ,mümkün değil bir legolarini vermezler ne birbirlerine ne benimkilere asla yetişme yetiştirme değil kimse bu şekil legonu verme demez evlat şans karakter şans anne baba şans aile şans nasip kısmet der başka şey demem
Sizinde ağzınızın tadı bozuk gibi oluyor mu hatta bisey yedikten sonra kalan tat ben şuan soğan sarımsak turu şeyler yiyemiyorum yemeğin içinde de yiyemiyorum ağzımın içinde bir tat kalıyor diyeBenim 13.hafta bitecek hala ara sıra fena şekilde geliyor bulantıbazen çok iyiyim 2-3 gün iyiysem 2-3 gün fena bulantı çıkarma
Çok zor oluyor ve tad bırakmıyor
Bilmiyorum ya benimde ablamla ve erkek kardeşimle aramda 3 yaş var ama dediğin gibi degil birbirimizi yerizBanada tam tersi geliyor benim kız kardeşimle 3.5 yaş var aramızda annemler dahi bize şaşırır
Bunların arasından su sızmıyor diyeyaşlar aynı yada 1 yaş olunca sorun oluyor kıskançlık,çekişme fazla oluyor
Çünkü ilk bebek sevgiye doymadan ikinci geliyor ve birincide ilgi bölünüyor kıskançlık bebeklikten başlıyor sanki
İnanılmaz derecede canım taze soğan istiyorSizinde ağzınızın tadı bozuk gibi oluyor mu hatta bisey yedikten sonra kalan tat ben şuan soğan sarımsak turu şeyler yiyemiyorum yemeğin içinde de yiyemiyorum ağzımın içinde bir tat kalıyor diye
Yeşil soğan pardonİnanılmaz derecede canım taze soğan istiyornormalde aklıma gelmez.
Ama bir parça dahi yesem hem mide bulantımı artırıyor hemde tam söylediğiniz gibi ağzımda kötü bi tad oluşuyor bi kaç beni perişan ediyor
Özellikle sarımsak ikisinide hiç görmesem dahi iyi
Zaten baştan beri salçalı yemeklerden ve tavuktan çok tiksindim.Şimdi biraz hafif salçalı yiyebiliyorum ama soğan sarımsak ve tavuk hala aynı tavuğu zaten ağzıma alamıyorum
Senin de bulantıların geçmedi değil mi aynı şeyleri yaşıyoruz biz yaBen de öyleyim ve artık bu bulantıların psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Dışarda maşallahım var eve gelince kusmuk üzerine kusmuk. Acaba kendimi çok mu dinliyorum kendi kendime midemi mi bulandırıyorum diyorum. Tabi apartmanın iğrenç kokularını saymazsak
Ay bizede 11 de kız gibi dedi bizde şuan 13 olduk acaba bizimde böyle değişirmiKızlar benim cinsiyet belli oldu. 11. Haftada kız gibi demişti. 12. Haftada çıkıntı gördü erkek gibi dedi. 1 ay sonra gel netleştirelim dedi. Bugün gittim. 16 hafta olmuştuk. %100 erkek dedi. Kız hissediyodum rüyamda da 2 kere kız görmüştüm.denizzehra benim cinsiyeti ekleyebilirsin. Erkek adı da Çınar olacak
Bazen geçti gibi oluyor bazen günde 3 kez kusuyorum değişik bir süreç. Umarım geçer.Senin de bulantıların geçmedi değil mi aynı şeyleri yaşıyoruz biz yakendi evimden tiksindim resmen bu süreçte
Bence hiç psikolojik değil. Kaç yıllık evim kokuyor ya. Narkotik köpeği gibi her yerden ayrı kötü koku alıyorum. Ben bu evde nasıl yaşıyorum diyorum. Sürekli pencere açıyorumBen de öyleyim ve artık bu bulantıların psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Dışarda maşallahım var eve gelince kusmuk üzerine kusmuk. Acaba kendimi çok mu dinliyorum kendi kendime midemi mi bulandırıyorum diyorum. Tabi apartmanın iğrenç kokularını saymazsak
DeğişebilirAy bizede 11 de kız gibi dedi bizde şuan 13 olduk acaba bizimde böyle değişirmibenimde hep gönlümden erkek geçiyor iki kızım var
Siz ne durumdasınız pekiBence hiç psikolojik değil. Kaç yıllık evim kokuyor ya. Narkotik köpeği gibi her yerden ayrı kötü koku alıyorum. Ben bu evde nasıl yaşıyorum diyorum. Sürekli pencere açıyorum
Ben tam 13.haftaya girince detaylı ultrasona girdim değişir mi sizceDeğişebilirzaten 11 de tam belli olmuyor diyorlar. Allah gönlünüze göre versin
Çocukların bezini değiştirmek çok zor geliyorSiz ne durumdasınız peki
Ayy hiç bilmiyorum değişir mi? Benim 16. Haftada detaylı baktı. 12. Haftada renkli ultrasonla pipiydi gördük ama emin olamadık. 11. Hafta kız demişti ama o da çok erken zaten.Ben tam 13.haftaya girince detaylı ultrasona girdim değişir mi sizce
Bebekler küçük oldugu için yanılma olabilir mi
Bende Antalyalıyım canım 5 tane doktor gezdimMerhabalar bende Antalya’da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ben doktorumu değiştireceğim çok içime sinmedi hastane açıkçası
Detaylı ultrason sonucundan sonra,doktorum 1 ay sonraya randevu oluşturalım artık herşey güzel dediAyy hiç bilmiyorum değişir mi? Benim 16. Haftada detaylı baktı. 12. Haftada renkli ultrasonla pipiydi gördük ama emin olamadık. 11. Hafta kız demişti ama o da çok erken zaten.
ÇAy bizede 11 de kız gibi dedi bizde şuan 13 olduk acaba bizimde böyle değişirmibenimde hep gönlümden erkek geçiyor iki kızım var
ay çok sagolun inşallahDeğişebilirzaten 11 de tam belli olmuyor diyorlar. Allah gönlünüze göre versin
İki kızımı medstrtopcularda doğurdum çok güzel hastane ebeler çok memnun kaldım ordaki doktorum Ünal yirmibes medicale geçmiş doğum yüz binmiş çok yüksek geldi o yüzden başka doktorda bilmiyordum kime sorsam vitalede doğum yapmışlar orasıda iyi diyorlar Murat beyi duymuştum benim üçüncü sezerysnım olacak o yüzden çok kararsızımBende Antalyalıyım canım 5 tane doktor gezdimMedstar topçular Murat doruk benim ki. Tüm arkadaşlarım ona doğum yaptı bende tercihimi ondan yana kullandım çok memnunum kızımı da Olimpos hastanesinde doğurmuştum ama doktorum özel klinik açtı ve aşırı pahalı olduğu için ona gitmedim.
İnanılmaz derecede canım taze soğan istiyornormalde aklıma gelmez.
Ama bir parça dahi yesem hem mide bulantımı artırıyor hemde tam söylediğiniz gibi ağzımda kötü bi tad oluşuyor bi kaç beni perişan ediyor
Zaten baştan beri salçalı yemeklerden ve tavuktan çok tiksindim.Şimdi biraz hafif salçalı yiyebiliyorum ama soğan sarımsak ve tavuk hala aynı tavuğu zaten ağzıma alamıyorum
Ne diyim Allah'm bu günleri aşmayı kolaylasmasini nasip etsin ben çok acıkıyorum yaaaaaBenim 13.hafta bitecek hala ara sıra fena şekilde geliyor bulantıbazen çok iyiyim 2-3 gün iyiysem 2-3 gün fena bulantı çıkarma
Çok zor oluyor ve tad bırakmıyor
Kıymalı etli hiç bisry yiyemiyorum aklıma geldikçe midem bulanıyor bacimİnanılmaz derecede canım taze soğan istiyornormalde aklıma gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?