Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım doktor önermişti folik asit özellikle folat olarak kullanılması çok önemliymiş seninkide iyi galiba canım (ilk doktorumda artık onla görüşmüyorum morfolic önermişti) onu da almıştım gebelik öncesi dönüşümlü kullandım bitti simdi sadece bu ikisini kullanıyorun canım d vitamini bende aldım damla olanı ama kullanamadım çok bulantı yaptı sen nasıl tüketiyorsun

Doktorun iyiymiş sanki
Bana doktor önermedi. Sempozyumdan duydum aldım. Doktora danıştım adını bile duymamıs sakınca yok kullanabilirsin dedi.
9 damla, yaglı bi gıda ile tüketmek zorundasın emilimi olması için. Dün sütün içine damlattım. Bugun avakodonun üzerine... önemli olan yağlı bi gıda olması. İstersen yoğurdun içine koyabilirsin. Yağda çözünen vitamin bu yağ kısmı önemli.

Yok canım değildi hiç bu vitaminleri öneren başka doktorum o baya işinde iyi ama aynı sehirde değilim onunla pazartesi aynı sehirde olduğum bi doktoru denicem bakalım bundan mı canım seninki bana eczaneden önerdiler bu d vitamini öyle aldım ilk sade denedim çok kötüydğ sonra suya attım o daha da kötü oldu yoğurt olayını dinliyim ama her 10 kiloya 1 damla demişti bana eczacı

Eklentiler

• IMG_2813.webp
    151,8 KB · Görüntüleme: 6
Benimki devit3. Sağlık bakanlığı bu markada gebelerde 9 damla öneriyor. Üzerinde ml ve ıu yazıyor ya ordaki sayıların oranları önemli. 1 damla belki sende daha konsantredir. Eczacı nasıl önerdiyse öyle kullan. Doktorada mutlaka danış. 3.000 günlük dozun aşılması önerilmiyor. Vitaminlerin doz aşımıda zararlı.

Eklentiler

• 5821BB8A-A8B6-478D-864C-2F7CB0209628.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 4
Aa anladım canım iyi oldu söylediğin yoğurtla denedim simdi iyi oldu valla ya böyle ama doz olayını bi sorcam doktoruma da bakalım o nerde öyle yapıyım en iyisi sağol canım

Bunları öneren doktorun hangi şehirde ismi nedir doktorun?

Ben bulunduğum şehirde çok fazla kadın doğumcuya gittim özelde, devlette tek tük gittim. Ama hiçbirinden bunları duymadım. Tüp bebek doktorları çok dikkat ediyorlar. Tüp bebek doktoru muydu senin ki?

Aa anladım canım iyi oldu söylediğin yoğurtla denedim simdi iyi oldu valla ya böyle ama doz olayını bi sorcam doktoruma da bakalım o nerde öyle yapıyım en iyisi sağol canım
Ay çok sevindim. Bir lokma ekmeğe damlatıp dil atında bekletip sonra ekmeği çiğneyebilirsin. Geçen yıl öyle yapıyordum. Yağda çözünme olayını kimse söylememişti. Bunu öğrenince artık bu şekildr daha iyi oldu sanki.

Günde 3 öğün yoğurt süt kefir tüketmemi önerdi diyetisyen. Bebek için. Hatta dedi tam senin alt sınırda sen 4 tüket. Kalsiyum seviyesi normal olan gebelere 3 öğün diyoruz dedi. Bende günlük 1 kase yogurt yiyip tüketiyorum ben diyordum ama yeterli değilmiş. Aklıma gelmişkennbu ek bilgiyide söyleyeyim dedim

İstanbul’da canım Ataşehir’de tüp bebek doktoru da aynı zamanda çok iyi bilgili yaklaşımı harikaydı soru sormadan anlatan doktorlardan ben de öneriyle gitmiştim Gazi Yıldırım

Mune hanım beni burdan görebilirseniz bana yardım edebilir misiniz

Buradan ismini etiketlemeden görmez muhtemelen canım hatta etiketleyince de görmeyebiliyor
Sayfanın sağ üst köşesinde zarf var oraya basıp özel mesaj gönderebilirsin
Recipient kısmına Mune yazıp aşağıya mesajını yazman gerekiyor
Bu konunun ilk sayfasına moderatör tablo eklemiş
Bir tek sen doldurabiliyorsun diye biliyorum
Müsait olduğunda Mune Hanım’a mesaj atarsan anlatacaktır
Bizim de tablomuz dolu olsun

İstanbul’da canım Ataşehir’de tüp bebek doktoru da aynı zamanda çok iyi bilgili yaklaşımı harikaydı soru sormadan anlatan doktorlardan ben de öneriyle gitmiştim Gazi Yıldırım
Bende kocaelideyim. Burda iyi doktora henüz denk gelemedim. Eray hoca var. Onu ebem ve arkadaşım ve çevremden bikaç kişi önerdi. Biraz ilerlesin gebelik ona da görüneyim. Tüp bebek uzmanı diye ona hic gitmemiştim. Ama genelde kendini geliştiten kadın doğumcuların öoğu tüp bebekçi oluyor galiba.

Valla olabilir canım ben de bi kaç doktora gittim ama memnun kalmadım dediğin doğru olabilir

Arkadaşlar merhaba kaçıncı haftalardasınız ben 6+2 deyim ve su bile acı geliyo zorla içiyorum sizde durumlar nasıl günde ne kadar su içiyosunuz

Dış gebelik kese olması gereken yerden farklı bir yerde oluşunca olmuyor mu? Doktorum ulstrasonda bakar bakmaz dış gebelik değil bu dedi. Kesenin için yolk kesesini de goruce boşta değil dedi.

Dış gebelik kese olması gereken yerden farklı bir yerde oluşunca olmuyor mu? Doktorum ulstrasonda bakar bakmaz dış gebelik değil bu dedi. Kesenin için yolk kesesini de goruce boşta değil dedi.
Evet boş gebelik yazacağıma dış gebelik yazmışım. Zaten açıklama olarak kesenin içinin boş olması demişim. Dış gebelikte genelde tüplerin oraya yerleşiyor.

Ama benim haziranda kese normal yerde görünmesine rahmen acildeki doktorlar böyle birşey demişti o kısmı nedendir bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba kaçıncı haftalardasınız ben 6+2 deyim ve su bile acı geliyo zorla içiyorum sizde durumlar nasıl günde ne kadar su içiyosunuz

Merhaba
Ben 6+4 teyim
Günde 2,5 - 3 litre su tüketilmesi gerekiyor
Yetersiz su tüketiminde Allah korusun bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısı azabilir
Suyun tadı kötü geliyorsa içine limon, salatalık gibi besinler atıp suyun tadını değiştirebilirsin canım

Kızlar şimdi ilk doktor muayenesinden çıktım. Kese ve yolk u gördü. Kalp atışı için 10 gün olmadan tekrar gel dedi. Pazartesi aç karnına kan tahlili vereceğim.
Betam çok yüksekti (geçen salı 5bin üzerğnde çıkmıştı) kalp atışı duyulur mu acaba dedim ama olmadı
Bakalım pazartesi betam kaç çıkacak

Özelde yardım rica ettim inşallah yapabiliriz çok fazla anlamıyorum bu işleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…