- 15 Aralık 2024
- 76
- 57
- 3
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.361
Bunların içinde en sevdiğim Batuhan, kardeşimin de ismiArkadaşlar bebeğe seçilen isimler paylaşılsa fikir olmaz mı ,Timur,oğuz kağan,Mete,Batuhan,Bumin,Barlas,baybars,Aybars ,cihan ,bunları konuştuk biz ama herkes paylassa fikir olur ,birazda keyifli birseylerden konuşulsunhep bulantı kusma Ağrı
Evet özellikle dolaninca birden boşalıyor ,ayakta çok kalınca ama diğer gebeliklerim de de oldu şükür sorun yok,bebek kesesi suyu ile değil rahim ile ilgili o sıvı o yüzden sorun yokKızlar beyaz yada su gibi şeffaf akıntı yaşıyormusunuz?
Kişiliği nasıl yoruyor mu anne babayı sizi ben ismin karskteri etkilediğini düşünüyorumBunların içinde en sevdiğim Batuhan, kardeşimin de ismi
Evet sürekli iç çamaşırı değiştiriyorumKızlar beyaz yada su gibi şeffaf akıntı yaşıyormusunuz?
Evet özellikle dışarı çıkıp yürüdüğüm zaman oluyor aşırı rahatsız oluyorum ped kullanmaya başladım sık sık değiştirmeye çalışıyorum dışardaKızlar beyaz yada su gibi şeffaf akıntı yaşıyormusunuz?
Oh teşekkür ederim rahatladım aşırı panik oldumEvet özellikle dolaninca birden boşalıyor ,ayakta çok kalınca ama diğer gebeliklerim de de oldu şükür sorun yok,bebek kesesi suyu ile değil rahim ile ilgili o sıvı o yüzden sorun yok
Evet buna benzer, teşekkür ederim rahatladım şimdi,paniklemiştimEvet sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Teşekkür ederim,insan korkuyor.Evet özellikle dışarı çıkıp yürüdüğüm zaman oluyor aşırı rahatsız oluyorum ped kullanmaya başladım sık sık değiştirmeye çalışıyorum dışarda
Evet bende yaşıyorum ve tedirgin olmuştum iyiki sordunuz bende rahatladım. Hiç kesilmedi bende sürekli çamaşır değiştiriyorumKızlar beyaz yada su gibi şeffaf akıntı yaşıyormusunuz?
Evet bazen çok hafif bazen de yoğun oluyorEvet bende yaşıyorum ve tedirgin olmuştum iyiki sordunuz bende rahatladım. Hiç kesilmedi bende sürekli çamaşır değiştiriyorum
Hayır hayır korkmayın ,gebeler var ya hele ki sizin ikiz kim ne derse desin,her fırsat bulduğunuzda şadece uzanın ve bol su için,bebeklere en çok yarayan kilo aldıran emin olun bu,ben bile her bulduğum fırsatta uzanıyorum ki sizin başka bebek yok çocuk yok,işi filan gerçekten bosverin sizi günü kurtaracak kadar yapin ve uzanınOh teşekkür ederim rahatladım aşırı panik oldum
Birde iki gündür çok afedersiniz vajinadan yukarıya doğru,iç kısımda elektrik gibi titreşim gibi hafif birsey oluyor
Anlam veremiyorum inşallah sorun yoktur
Evet İş konusunda idare ediyoruz,Eşim işten fırsat buldukça süpürüp siliyor.Tek yaptığım akşam yemeği,bazen o dahi zorluyor,yemek kokusu halsizlik sanki bi anda kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyorHayır hayır korkmayın ,gebeler var ya hele ki sizin ikiz kim ne derse desin,her fırsat bulduğunuzda şadece uzanın ve bol su için,bebeklere en çok yarayan kilo aldıran emin olun bu,ben bile her bulduğum fırsatta uzanıyorum ki sizin başka bebek yok çocuk yok,işi filan gerçekten bosverin sizi günü kurtaracak kadar yapin ve uzanın
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım sadece bu aralar mide yanması ve akıntı yaşıyorumTeşekkür ederim,insan korkuyor.
Bir sorun yaşamayalım da akıntı olsun
Peki sizde titreşim gibi elektrik gibi anlatamadığım birseyHissediyormusunuz? Karnımda degil vajinadan yukarıya doğru,iç kısımlarda kasıklarıma yakın yerlere.
Sanki böyle mini hafif bi titreşim,mini bir elektrik
Evet ya bende paranoyak oldum iyice.sulu şeffaf beyaza yakın akıntı oluyor.birde hem kilodan hem fazla ayakta kalınca Kasık ağrısı bel ağrısı oluyor kafamda kurup duruyorum.boyle olanlar varmı başka 18 haftadayizBenim kanamam en son 12.haftada oldu. Aklınızda bulunsun eğer bir daha yaşarsanız doktora gitmeden evde progesteron iğne varsa yapın yoksa ağızdan olarak progesteron alın. Ayaklarınızı yükseğe kaldırıp dinlenin, kendinizi iyi hissedince doktora gidin.
Şu olayda eğer amniyon sıvısı ise çok ciddi bir durum. İsterseniz eczanelerde satılan ped var onu alıp emin olun. Belki akıntı olmuştur. Bende de ara ara sıvı akıntı oluyor.
Çok geçmiş olsun. Korkmayın inşallah birşey olmaz sadece tedbirli olun.
Eveeeettt psikolojim bozuldu anksiyete hastası oldum kafada kurmaktan.ustune birde kasık bel bacak ağrılarım oluyor bazen.17.haftada kontrol gayet iyi geçti daha üç hafta var bir sonraki kontrole kafayı yiycemKızlar beyaz yada su gibi şeffaf akıntı yaşıyormusunuz?
Acaba bir şey oldu mu hissiyle nasıl başa çıkıyorsunuz hiç kötü bir belirtim yok ama içim rahat değilEveeeettt psikolojim bozuldu anksiyete hastası oldum kafada kurmaktan.ustune birde kasık bel bacak ağrılarım oluyor bazen.17.haftada kontrol gayet iyi geçti daha üç hafta var bir sonraki kontrole kafayı yiycem
Hayırla sağlıkla büyütün gözünüz aydın sağlıklı olmasinaKızlar merhaba bizimde fetal sonucumuz geldi şükür bir sorun yok
cinsiyeti kızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?