Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    86
17. haftayı bitirdim ama hala bu bebeğin hareketi diyebileceğim net bir şey hissedemiyorum. Bağırsaklarım mı diye şüpheye düşüyorum. İlk gebeliklerde biraz daha geç hissedilirmiş.
İlk gebeliğimde ben 21.haftada hissetmeye başlamıştım. İlk gebeliklerde kesinlikle geç hissediliyor.

Kanlı pislik değil de benim haftada bir kere burnum kanıyor. Gece yatarken kanamaya uyanıyorum. Hem çok hem de uzun sürüyor. Doktora sorduğumda kan basıncını sebep göstermişti. O yüzden çok önemsemedim.

Evett ilk bebişimiz inanın eskiden olsa her şeyi dert ederdim. Ama çok zor bir evlilik geçirdim, eşim çocuk istemedi, eziyet etti; 5 yılın sonunda boşandım. 35 yaşımda kalbi çok iyi biriyle tanıştım evlendik, şimdi çocuğumuz olacak. Her şey rüya gibi geliyor, inanın ne eşyanın ne evin önemi var biz sağlıklı olalım, bebiş de sağlıklı gelsin, geri kalan her şey hallolur, çook haklısınız

Merhaba! Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz? Yurtdışındaki doktorum devam etmemi söylemişti ama buradaki doktor bırak dedi. Multivitamin olarak alıyordum omega 3 ile beraber.

Merhaba! Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz? Yurtdışındaki doktorum devam etmemi söylemişti ama buradaki doktor bırak dedi. Multivitamin olarak alıyordum omega 3 ile beraber.
Ben 2 kutu kullanrım sonra bıraktım. Fazlasının da zararlı olduğunı duymuştum

Kızlar selam.
Baş ağrısı olan arkadaşlar
Bugün sabah aç karnına fitre kahve içtim belki baş ağrısına iyi gelir diye düşünerek. Yani evet başımın ağrısı geçti. Denk mi geldi bilmiyorum.
Aç karnına içmek bebek için sıkıntı mı onu da bilmiyorum. Ama sürekli parol içmekten iyi diye düşünüyorum.
Söylemrk istedim

Merhaba
Ben kutu bitince bıraktım
Son kez 17+3 te içtim
Doz yüksek değilse devam etmenin bir zararı yok
Fazlası idrarla atılıyor

Sıkıntılı süreçlerden geçtikten sonra aslında normal olan insana nimet gibi geliyor değil mi. Çok iyi anlıyorum sizi. İnsan kötüyü yaşayınca her haline şükrediyor kötüyü görmeseydik iyinin kıymetini bu kadar anlamazdık belki de. O yüzden yaşanan herşeye şükür bende sizinle aynı fikirdeyim daha hiç bebek eşyası bile bakmadım sadece onun sağlıkla gelmesine odaklandım gerisi ufak tefek detaylar benim için

Merhaba, kahvenin bebeği ciddi uyardığı kesin. 12. Haftamda ultsrasonda doktorum cinsiyet görebiliriz diye kahve iç öyle gel tekrar bakalım demişti. Bebeğim uyuyordu çünkü. Türk kahvesi içtmiştim bebek inanılmaz hareketlenmişti. Araştırğım kadarıyla kortizol seviyemizi arttırdığı için haliyle bebeğe geçiyor. Tchibo nun kafeinsiz filtre kahvesi var. Diğer kefeinsizler asla güvenilir değil. Tavsiye ederim Ama yinede sabahları aç karnına içmek bence pek iyi değil

İnşallah temiz gelir, önceki test yapan yerin işgüzarlığına denk gelmişsinizdir.
inşallah yine de insanın içi rahat etmiyor Trizomi 2 çok nadir görülen bir şeymiş . Ataşehir genetik tamamen pişmanlık oldu benim için 3 haftada sonucum çıktı, bakanlığa filan şikayet ettim bakalım çok sinir bozucu Banu diye bir kadın var kadın bir de bana 30 haftada da çocuğu çapa da alıp sonlandırabiliyorlar dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…