- 10 Kasım 2024
- 4.268
- 24.030
- 228
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.801
Canım ben müslüm sarıkaya ya aldım randevu. Tuncay beye göre biraz daha makul fiyatıBen ikili test için gitmiştim . Orda yaşamıyorum ama ayrıntılı ultrason randevusu da verdiler onu da orda yaptıracağım sanırım . Kayseri’de yaşıyorum buranın şehir hastahanesine kıyasla temiz ve çalışanlar buraya göre gayet kibar ya da öyle denk geldi bana .
Merhabalar bende bilkente gidecegim onumuzdeki hafta ve ayrintili ultrason icin randevu almak istiyorum. Nasil yapmistiniz anlatbilir misiniz ben ilk defa gidecegim de oraya ?Ben ikili test için gitmiştim . Orda yaşamıyorum ama ayrıntılı ultrason randevusu da verdiler onu da orda yaptıracağım sanırım . Kayseri’de yaşıyorum buranın şehir hastahanesine kıyasla temiz ve çalışanlar buraya göre gayet kibar ya da öyle denk geldi bana .
Aynen aynen oylelerinin yetisridigi çocuklarda kendileri gibi,evlat gerçekten emanettir,Allah ne verdiyse baş tacıdır,kul kim ki yorum yapsın,önce ahlakını ver,dürüst,temiz, hoşgörülü,empatik,ne çocuklar doğurup saliyoralar heberlerde çevrede görüyoruz Allah iyilerle karşılaştırsın okula yollamaya korkar oldukYa ne kötü düşüncedeler o insanlar. Kızlarınızın hepsi de hayırlı, iyi evlatları olsunlar. Öyle konuşanların evlatlarını görüyoruz valla ne nasipleri ne hayırları var.
Kızımı on tane erkeğe değişmem, öyle de güzel bir eğitim veriyorum ki bir çok erkek eline su dökemez.
Kadın doğumda muayene olurken söylerseniz onlar sıra almak için yönlendiriyorlar. Ya da haftanız yaklaştıysa doktor soruyor randevu aldın mı diye. Yalnız ben ta 7-8. haftalarda almıştım sırayı. Yoğunluk oluyor demişlerdi. İnşallah yoğunluk geçmiştir hemen sıra alırsınızMerhabalar bende bilkente gidecegim onumuzdeki hafta ve ayrintili ultrason icin randevu almak istiyorum. Nasil yapmistiniz anlatbilir misiniz ben ilk defa gidecegim de oraya ?
O hangi hastahanede ya da ayrı klinikte mi ?Canım ben müslüm sarıkaya ya aldım randevu. Tuncay beye göre biraz daha makul fiyatı
Ben ikili test için gittiğimde direkt kendisi yönlendirdi doktor kadın doğum radyolojiye .Merhabalar bende bilkente gidecegim onumuzdeki hafta ve ayrintili ultrason icin randevu almak istiyorum. Nasil yapmistiniz anlatbilir misiniz ben ilk defa gidecegim de oraya ?
Cok tesekkur ederim bende 12.haftamda gitmis olacak insallah. Sıra bulabilirim umarimKadın doğumda muayene olurken söylerseniz onlar sıra almak için yönlendiriyorlar. Ya da haftanız yaklaştıysa doktor soruyor randevu aldın mı diye. Yalnız ben ta 7-8. haftalarda almıştım sırayı. Yoğunluk oluyor demişlerdi. İnşallah yoğunluk geçmiştir hemen sıra alırsınız
Son durumunuz nedir n’aptınız Allah yardımcınız olsunNormalde özele gidiyordum,ikiliyi liv de yaptırdım,fatal i italyaya gönderdiler dışarıdan yaptırdım,amniyosentezi devlette şehir hastanesinde yaptırdım perinatolog da ultrasonla baktı hepsi aynı sonucu söyledi canım.yani hata olma ihtimali yok artık.o da kalp ile alakalıymış zaten ve kalpte de çok ciddi anomali var dediler.yani doğuma kadar yaşasa da doğumdan sonra birden fazla açık kalp ameliyatı ve bağırsak ameliyatı gerekecekmiş.küçücük bedenine bu dünyada cehennemi yaşatmış olacağım
Ben de sizinle aynı durumdayım ve evim 60m2. İstesem de oda yokOdası olması bence de iyidir ama bir sene icin (ki maksimum 1 sene, su andada ev bakıyoruz) kur kaldır yapmak istemiyorum ama kafam da karısıyor iste sıgdırabilir miyim sıgdıramaz mıyım diye
Hayırlı olsunErkekAllah gönlünüze göre versin inşallah ama bazen olmayınca olmuyor vardır rabbimin bir bildiği
Allah gönlünüze göre bir yuva nasip etsin insallahBen de sizinle aynı durumdayım ve evim 60m2. İstesem de oda yokmecbur bir süre idare edip taşınacağız, başka çarem yok
İlk bebekse tertemiz bir iki bir şey alır idare edersiniz,yeterki huzurunuz olsun eş ile bebek sağlıklı olsun sizi yormasin zaman su gibi geçiyor bu günlerinizin tadını valla çıkartın en güzel donemleriniz büyüdükçe çocuklar inanın kaygılar sorunlar da artıyor ,şimdi kollarinizdalar,sepeti dök önüne oynasın yedir içir uyut,yıka,kokla sev sana hayran bakan bir çift göz,sonra begenmiyorlar çatışmalar kavgalar ergenlikler ....ama canları sag olsun var olsunlarBen de sizinle aynı durumdayım ve evim 60m2. İstesem de oda yokmecbur bir süre idare edip taşınacağız, başka çarem yok
Ben hissediyorum ama her hareketini değil. Gün içinde bir iki kez genelde uzanırken. Bazen iki üç gün hiç hissetmiyorum. Yani henüz düzenli değil bugün 17+6 oldum.Hanımlar iyi geceler
17+ olup bebek hareketlerini hissedenler var mı ?
Varsa bu hareketleri her gün hissediyor musunuz?
Hanımlar iyi geceler
17. haftayı bitirdim ama hala bu bebeğin hareketi diyebileceğim net bir şey hissedemiyorum. Bağırsaklarım mı diye şüpheye düşüyorum. İlk gebeliklerde biraz daha geç hissedilirmiş.Hanımlar iyi geceler
Hala kesin sonuç bekliyorumSon durumunuz nedir n’aptınız Allah yardımcınız olsun
Gebelikten dolayı benim çok fazla burnum akıyor. Kılcal damarlar gevşediği için oluyormuş. Jelibon çok güzel bir tercihKızlar diş eti kanamanız oluyor mu bir de ayıptır demesi burunda sümkürünce kanlı pislik görüyor musunuz şu 3 gündür yaşıyorum bu hafta doktora gidicem ama sinir olmaya basladim bebisler ne alemde buradadua edin de bebisimiz cinsiyetini göstersin anası merakından çatlıcak deli gibi jelibon yiyorum bakalım hakkı mı ayse mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?