Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    86
Canım ben müslüm sarıkaya ya aldım randevu. Tuncay beye göre biraz daha makul fiyatı

Merhabalar bende bilkente gidecegim onumuzdeki hafta ve ayrintili ultrason icin randevu almak istiyorum. Nasil yapmistiniz anlatbilir misiniz ben ilk defa gidecegim de oraya ?

Aynen aynen oylelerinin yetisridigi çocuklarda kendileri gibi,evlat gerçekten emanettir,Allah ne verdiyse baş tacıdır,kul kim ki yorum yapsın,önce ahlakını ver,dürüst,temiz, hoşgörülü,empatik,ne çocuklar doğurup saliyoralar heberlerde çevrede görüyoruz Allah iyilerle karşılaştırsın okula yollamaya korkar olduk

Kızlar ya benim az önce açık kahverengi akıntım oldu. Temizlik yapmıştım acaba o mu yordu beni? Daha dün gittim kontrole, rahim ağzı bebek her şey normaldi… Doktoruma yazacağım biraz sonra. Biraz stres yaptım

Merhabalar bende bilkente gidecegim onumuzdeki hafta ve ayrintili ultrason icin randevu almak istiyorum. Nasil yapmistiniz anlatbilir misiniz ben ilk defa gidecegim de oraya ?
Kadın doğumda muayene olurken söylerseniz onlar sıra almak için yönlendiriyorlar. Ya da haftanız yaklaştıysa doktor soruyor randevu aldın mı diye. Yalnız ben ta 7-8. haftalarda almıştım sırayı. Yoğunluk oluyor demişlerdi. İnşallah yoğunluk geçmiştir hemen sıra alırsınız

Ben ikili test için gittiğimde direkt kendisi yönlendirdi doktor kadın doğum radyolojiye .

Cok tesekkur ederim bende 12.haftamda gitmis olacak insallah. Sıra bulabilirim umarim

Son durumunuz nedir n’aptınız Allah yardımcınız olsun

Odası olması bence de iyidir ama bir sene icin (ki maksimum 1 sene, su andada ev bakıyoruz) kur kaldır yapmak istemiyorum ama kafam da karısıyor iste sıgdırabilir miyim sıgdıramaz mıyım diye
Ben de sizinle aynı durumdayım ve evim 60m2. İstesem de oda yok mecbur bir süre idare edip taşınacağız, başka çarem yok

Ben de sizinle aynı durumdayım ve evim 60m2. İstesem de oda yok mecbur bir süre idare edip taşınacağız, başka çarem yok
İlk bebekse tertemiz bir iki bir şey alır idare edersiniz,yeterki huzurunuz olsun eş ile bebek sağlıklı olsun sizi yormasin zaman su gibi geçiyor bu günlerinizin tadını valla çıkartın en güzel donemleriniz büyüdükçe çocuklar inanın kaygılar sorunlar da artıyor ,şimdi kollarinizdalar,sepeti dök önüne oynasın yedir içir uyut,yıka,kokla sev sana hayran bakan bir çift göz,sonra begenmiyorlar çatışmalar kavgalar ergenlikler ....ama canları sag olsun var olsunlar yolları açık olsun büyüyüp yuvadan ucsunlar huzurla

Hanımlar iyi geceler
17+ olup bebek hareketlerini hissedenler var mı ?
Varsa bu hareketleri her gün hissediyor musunuz?

Hanımlar iyi geceler
Ben hissediyorum ama her hareketini değil. Gün içinde bir iki kez genelde uzanırken. Bazen iki üç gün hiç hissetmiyorum. Yani henüz düzenli değil bugün 17+6 oldum.

Hanımlar iyi geceler

İyi geceler
Ben 14. haftada elimi koyunca dalga gibi hissetmeye başladım ama her koyduğumda değil tabii
17. haftada elimi koymadan birkaç kez tekme hissettim
18+3 den beri de her gün tekme hissediyorum
Günde birkaç kez oluyor, özellikle gece oluyor

Hanımlar iyi geceler
17. haftayı bitirdim ama hala bu bebeğin hareketi diyebileceğim net bir şey hissedemiyorum. Bağırsaklarım mı diye şüpheye düşüyorum. İlk gebeliklerde biraz daha geç hissedilirmiş.

Kızlar diş eti kanamanız oluyor mu bir de ayıptır demesi burunda sümkürünce kanlı pislik görüyor musunuz şu 3 gündür yaşıyorum bu hafta doktora gidicem ama sinir olmaya basladim bebisler ne alemde burada dua edin de bebisimiz cinsiyetini göstersin anası merakından çatlıcak deli gibi jelibon yiyorum bakalım hakkı mı ayse mi

Gebelikten dolayı benim çok fazla burnum akıyor. Kılcal damarlar gevşediği için oluyormuş. Jelibon çok güzel bir tercih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…