- Konu Sahibi denizzehra
-
- #1.941
Dünya yıkılsa folik asit aksatmamalısınız.kızlar selam, birkaç gündür aşırı mide bulantısı ve halsizlikten yerimden kalkamıyordum. eşim sağolsun yardımcı oldu yemek temizlik vs. ama 2 gün önce akşam su getirmişti ama çok büyük bardakta getirmiş o kadar içemem ki dedim birden tersledi her şeye vır vır vır yeter ya falan diye söylenmeye başladı. o günden beri konuşmuyorum. ve mide bulantım 2 gündür olmamasına rağmen hiçbir şey yemiyorum. canım bir sürü şey çekiyor ama eşime söylemiyorum kendim de gidip almıyorum. aileme vs daha söylemedim zaten. canım çok sıkkın bebeğe de yazık bir şey yemediğim için folik asiti de aksattım. eşimi çok ihmalkar buluyor güya bu hafta tatile çıkacaktık artık eylül bitti yani hiçbir şeyi düşündüğü yok. bebeksiz son tatil olacaktı ben hiçbir şey demememe rağmen kendisi 50 kere gitmek istediğini söyleyip benim aklıma soktu ve şuan tık yok. 2 gündür hiçbir şey yemememe rağmen de umrunda değil bence. ne bebeği daha anladı. ne hamileliği. doktrol kontrolleri yapılması gerekenler hep ben takip ediyorum. sinirlerim bozuk bebeğe üzülüyorum
En güzeli gurur sinir yapmadan duygularınızı ifade edin eşinize hassas dönemim gereği duygusalım deyin sakin sakin konuşmaya çalışın başka türlü çözüm olmaz kafanızda büyür bu durum sonuçta gebe birinin tabiki bir desteğe ihtiyacı varkızlar selam, birkaç gündür aşırı mide bulantısı ve halsizlikten yerimden kalkamıyordum. eşim sağolsun yardımcı oldu yemek temizlik vs. ama 2 gün önce akşam su getirmişti ama çok büyük bardakta getirmiş o kadar içemem ki dedim birden tersledi her şeye vır vır vır yeter ya falan diye söylenmeye başladı. o günden beri konuşmuyorum. ve mide bulantım 2 gündür olmamasına rağmen hiçbir şey yemiyorum. canım bir sürü şey çekiyor ama eşime söylemiyorum kendim de gidip almıyorum. aileme vs daha söylemedim zaten. canım çok sıkkın bebeğe de yazık bir şey yemediğim için folik asiti de aksattım. eşimi çok ihmalkar buluyor güya bu hafta tatile çıkacaktık artık eylül bitti yani hiçbir şeyi düşündüğü yok. bebeksiz son tatil olacaktı ben hiçbir şey demememe rağmen kendisi 50 kere gitmek istediğini söyleyip benim aklıma soktu ve şuan tık yok. 2 gündür hiçbir şey yemememe rağmen de umrunda değil bence. ne bebeği daha anladı. ne hamileliği. doktrol kontrolleri yapılması gerekenler hep ben takip ediyorum. sinirlerim bozuk bebeğe üzülüyorum
Bu aylarda bizde daha hassas oluyoruz kendinizi üzmeyin farkına varır aranız düzelir insallah azda olsa yemeye çalışın bebek içinkızlar selam, birkaç gündür aşırı mide bulantısı ve halsizlikten yerimden kalkamıyordum. eşim sağolsun yardımcı oldu yemek temizlik vs. ama 2 gün önce akşam su getirmişti ama çok büyük bardakta getirmiş o kadar içemem ki dedim birden tersledi her şeye vır vır vır yeter ya falan diye söylenmeye başladı. o günden beri konuşmuyorum. ve mide bulantım 2 gündür olmamasına rağmen hiçbir şey yemiyorum. canım bir sürü şey çekiyor ama eşime söylemiyorum kendim de gidip almıyorum. aileme vs daha söylemedim zaten. canım çok sıkkın bebeğe de yazık bir şey yemediğim için folik asiti de aksattım. eşimi çok ihmalkar buluyor güya bu hafta tatile çıkacaktık artık eylül bitti yani hiçbir şeyi düşündüğü yok. bebeksiz son tatil olacaktı ben hiçbir şey demememe rağmen kendisi 50 kere gitmek istediğini söyleyip benim aklıma soktu ve şuan tık yok. 2 gündür hiçbir şey yemememe rağmen de umrunda değil bence. ne bebeği daha anladı. ne hamileliği. doktrol kontrolleri yapılması gerekenler hep ben takip ediyorum. sinirlerim bozuk bebeğe üzülüyorum
Bu gün tekrar kontrole gittik kanama devam ettiği için rahim içinde kan pıhtısı varmış parça şeklinde eğer zarar vermeden düşerse sıkıntı olmaz dedi doktor yatış verdi progestan hem fitil hem iğne kullanıyorum Allah tüm hamilelere kolay hamilelik süresi nasip etsin , ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.Geçen pazar gecesi benimde çok fazla kanamam oldu çok şükür kalp atışı var progestan başladılar 1 haftadır yatırıyorum yatican dedi doktor 2 hafta sonra kontrole kadar iyi düşün inşallah bizimlelerdir . Hamilelik belirtilerini takip et ben midem o kadar bulanıyor ki ama uzulemiyorum . Çünkü yaşadığının kanıtı bana . İnşallah sonunda kucağımıza almak nasip olur .
Kızlar geçen hafta kesenin çok az büyüdüğünü söylemişti doktor bugün aradan 5 gün geçti gelişme durmuş hiç büyümemiş dedi hastaneye yönlendirdi ilaçla daha çabuk düşürürmüşüm.. uzun zaman sonra tam oldu derken
Çok üzüldüm canım inşallah tüm bu üzütülerinin karşılığında çok mutlu olacağın hayırlı merhametli bir evlat nasip etsin tez zamanda Rabbim sanaKızlar geçen hafta kesenin çok az büyüdüğünü söylemişti doktor bugün aradan 5 gün geçti gelişme durmuş hiç büyümemiş dedi hastaneye yönlendirdi ilaçla daha çabuk düşürürmüşüm.. uzun zaman sonra tam oldu derken
Büyük ihtimalle keseye bakar canım inşallah mutlu haberlerle gelirsinBenim beta 23 ünde 122 25 inde 276 çıktı doktor yarın muayeneye çağırdı sizce keseye mi bakicak
İnşallah canım teşekkür ederimBüyük ihtimalle keseye bakar canım inşallah mutlu haberlerle gelirsin
Hiç bir bitki çayını mı içmemek gerekiyr acabaKızlar bende grip oldum. Aşırı kötüyüm. Sabahtan beri 3 kere kustum. Zaten mide bulantım 2 haftadır vardı. Griple birleşince böyle oldu sanırım. Doktor ilaç kullanma bitki çayı da içme dedi. Uzun sürecek dedi. rapor verdi çalışma dinlen dedi. Dikkat edin hasta olmayın.
Bende bugun dr a sordum. Haftalardır merak ediyordum. Bende yaptırmak istiyorum. Eşimin çalıştığı işyeri acık ofis 25-30 kişi calısıyorlar acık ofiste. hemen hastalık getiriyor ordan eve. Tatilden geldikten sonra 1 ayda 2 kere hasta oldu. Şimdide hamileyim diye asırı dikkat ediyor. Ama ben kendimi korumak icin hayatımda ilk defa grip aşısı olacagım. Eşiminede dedim sende ol grip acısıGrip aşısı için belli bi ayı geçmek mi gerekiyor yaptırmayı düşünen var mı gebelikte hastalıklar zor geçiyor ben düşünüyorum açıkcası doktoruma sorucam bi bakalım
Ben oldum maalesef çocuk anaokuluna başladı olmamam imkansızKızlar bende grip oldum. Aşırı kötüyüm. Sabahtan beri 3 kere kustum. Zaten mide bulantım 2 haftadır vardı. Griple birleşince böyle oldu sanırım. Doktor ilaç kullanma bitki çayı da içme dedi. Uzun sürecek dedi. rapor verdi çalışma dinlen dedi. Dikkat edin hasta olmayın.
Zencefil, ıhlamur, kuşburnu içebilirsiniz. Ölçülü miktarda.Hiç bir bitki çayını mı içmemek gerekiyr acaba
Kızlar geçen hafta kesenin çok az büyüdüğünü söylemişti doktor bugün aradan 5 gün geçti gelişme durmuş hiç büyümemiş dedi hastaneye yönlendirdi ilaçla daha çabuk düşürürmüşüm.. uzun zaman sonr
Kızlar geçen hafta kesenin çok az büyüdüğünü söylemişti doktor bugün aradan 5 gün geçti gelişme durmuş hiç büyümemiş dedi hastaneye yönlendirdi ilaçla daha çabuk düşürürmüşüm.. uzun zaman sonra tam oldu derken
Ben de hiç olmadım ama gebelikte cidden zor geçiyor ondan korumak lazım ben de bi sorayım bakayım doktoruma ne dicek 12 dediyse benim için bekleme süresi çok olurBende bugun dr a sordum. Haftalardır merak ediyordum. Bende yaptırmak istiyorum. Eşimin çalıştığı işyeri acık ofis 25-30 kişi calısıyorlar acık ofiste. hemen hastalık getiriyor ordan eve. Tatilden geldikten sonra 1 ayda 2 kere hasta oldu. Şimdide hamileyim diye asırı dikkat ediyor. Ama ben kendimi korumak icin hayatımda ilk defa grip aşısı olacagım. Eşiminede dedim sende ol grip acısı
Hatta bugun maskeli gittim hastaneye. Dr gebelerde daha salgın yok ama dedi. Dedim bagısıklıgım gebe iken cok düşüyor kendimi korumaya calısıyorum. Cok iyi yapıyorsun dedi. Konu acılmışkende hemen grip aşısını sordum. Ben öneririm yaptır zaten önerilen birşey grip aşısı dedi. Ne zaman olabilirim dedim. Sen yinede 12. Haftandan sonra yaptır hemen. Şimdilik 12 yi bekle dedi. Hafta sınırlaması yokmuş normalde.
Benim doktorum hiçbirini önermedi, çünkü dışardan aldıklarınızın da içinde tam ne var bilemiyoruz, mümkünse içmeyin. Çok istiyorsanız belki bir fincan ıhlamur ama onun da gerçekten ıhlamur olduğundan emin olmanız lazım dediHiç bir bitki çayını mı içmemek gerekiyr acaba
Zencefil, ıhlamur, kuşburnu içebilirsiniz. Ölçülü miktarda.
Benim doktorum hiçbirini önermedi, çünkü dışardan aldıklarınızın da içinde tam ne var bilemiyoruz, mümkünse içmeyin. Çok istiyorsanız belki bir fincan ıhlamur ama onun da gerçekten ıhlamur olduğundan emin olmanız lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?