• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende kan sukandırıcıyı ne zaman bıraktınız onu merak ediyorum.Kan pıhtılaşması olmayıp tüp bebekte tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Ben son muayneye gittiğimde( 8+4) hafif lekenlenmelerim var deyince o zaman artık kan sulandırıcıyı keselim dedi doktorumuz.Sadece progestan fitile devam ediyorum.Ama bi yandan da korkmaya başladım kan sulandırıcı kullanmayı bıraktım bi sorun yaşarmıyım?benimle aynı durumda olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸🌸🌸

Geçen günde ben aynısını yazdım buraya 😁 doktora gitmek için sabah 4 te uyandım öyle korkuyla yattım.karın ağrım gitti diye dünya yıkıldı sanki
Muayne de bi sıkıntı görünmedi,Allah a şükürler olsun.Korkmayın inşallah sizinde güzel haberlerinizi okuyacağız burdan.Progestan kullanıyormusunuz o ağrıların sebebi imiş.Ben onu kullanmadığım gün rahatım
Evet icmeyince daha rahatım bende

Kızlar bende kan sukandırıcıyı ne zaman bıraktınız onu merak ediyorum.Kan pıhtılaşması olmayıp tüp bebekte tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Ben son muayneye gittiğimde( 8+4) hafif lekenlenmelerim var deyince o zaman artık kan sulandırıcıyı keselim dedi doktorumuz.Sadece progestan fitile devam ediyorum.Ama bi yandan da korkmaya başladım kan sulandırıcı kullanmayı bıraktım bi sorun yaşarmıyım?benimle aynı durumda olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸🌸🌸
Canım bende de pıhtılaşma sorunu yok hatta kendi tüp bebek doktorum vermemişti ama kadın doğumcum kullanman gerekiyor dedi ne zamana kadar dedim tüm süreçte dedi bana

Benum doktorum da 9.haftanin sonunda yarıya indir, 10.haftanin sonunda bırak dedi. Benim bugün bitti ilaç kullanımım. İnşallah bir aksilik olmazsa..
Hadi gözünüz aydın benim de 2 haftam kaldı iğneler felan için sonra düzenleme yapıcaz dedi muhtemelen demir vs bakıp ona göre takviye verecek

Bugün acayip baş ağrısı ve halsizlik var. Bulantı yok ama ağzımın tadı da yok. Hep yatıuyorum
baş ağrısı için ne yaptınız? gerçekten 3-4 gündür çok kötü baş ağrısı çekiyorum migren atağı gibi. hekimime danışarak dün bir parol içtim 4-5 saat rahatlattı sonra tekrar devam etti

baş ağrısı için ne yaptınız? gerçekten 3-4 gündür çok kötü baş ağrısı çekiyorum migren atağı gibi. hekimime danışarak dün bir parol içtim 4-5 saat rahatlattı sonra tekrar devam etti
Parol içtim ama çok ta fayda etti diyemem öyle çekiyorum:)

Benim karnimda oyle olma yolunda gidiyor. Bir çözümü yok o zaman bunun🥲bir de sertleşme hissediyorum içeriden ama . Günde 3 iğnem var maalesef ve henüz başındayız çok😶
Kaçıncı haftada bırak dedi doktorunuz?
O sert olan yerlere vurmamaya çalışın ben de elimle bastırarak kontrol ediyordum, sertlik yoksa vuruyordum. Karnının her tarafı kapkara morarmış durumda şuan ama çok şükür bitti bugün 11+0 olduk. Sizin de zaman çabuk geçecek merak etmeyin.

Kaçıncı haftada bırak dedi doktorunuz?
O sert olan yerlere vurmamaya çalışın ben de elimle bastırarak kontrol ediyordum, sertlik yoksa vuruyordum. Karnının her tarafı kapkara morarmış durumda şuan ama çok şükür bitti bugün 11+0 olduk. Sizin de zaman çabuk geçecek merak etmeyin.
Perşembe gunu kese göreceğiz inşallah o zaman soracağım canim benim muhtemelen daha epey var 🫠 anladimm peki sag sol degil sadece alt tarafa da oluyor dimi ?

magnezyum takviyesi ( vitafenix marka içeriği çok iyi avrupadan geliyor ), bol bol sadece soda ve su , sodanın sadesi makbul bir de tansiyon ölçmen lazım düşüyor mu ben ağrıyınca bakıyorum 9 a 5 anlıyorum ondan ama gebelik hormonu da yapıyormuş

magnezyum takviyesi ( vitafenix marka içeriği çok iyi avrupadan geliyor ), bol bol sadece soda ve su , sodanın sadesi makbul bir de tansiyon ölçmen lazım düşüyor mu ben ağrıyınca bakıyorum 9 a 5 anlıyorum ondan ama gebelik hormonu da yapıyormuş
benim de genelde tansiyonum düşüktür, belki ondan :( teşekkürler :KK200:

Çok saçma değil mi değişiyor olması hepsi Sağlık Bakanlığına bağlı değil mi
Örnekler il sağlık müdürlüğü laboratuvarlarına gidip orada çalışılıyor. Her bölgedeki, ildeki il sağlık laboratuvarının kapsamı, cihazları benzer olmadığından sanıyorum böyle farklar oluyor. Benim gittiğim sağlık ocağında da bu testler yapılmadı bana, ama kalan her şeyi yapmışlardı

Perşembe gunu kese göreceğiz inşallah o zaman soracağım canim benim muhtemelen daha epey var 🫠 anladimm peki sag sol degil sadece alt tarafa da oluyor dimi ?
Evet 4 parmak çevresine vurdum ben hep. Yukarı ve aşağıyada yaptım.
Siz daha çok başındasınız hayırlısı ile güzel haberler alın inşallah 🧿

Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede geçer. magnezyum ile alakalı doktorunuz bir şey dedi mi? bazı gebeler magnezyum takviyesiyle baş ağrısından kurtulmuş
Benim baş ağrım hep olmuyor. Gece uyuyamazsam oluyor. O yüzden doktora sormak hiç aklıma gelmedi açıkcası

Back
X