- Konu Sahibi denizzehra
- #3.601
Teşekkür ederim evet nisan sonu mayıs başı gibi görünüyor ama muhtemelen nisan olacakHayırlı olsun gebeliğiniz, inşallah sağlıkla gelir. Sanki siz Nisan annesi olacaksınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim evet nisan sonu mayıs başı gibi görünüyor ama muhtemelen nisan olacakHayırlı olsun gebeliğiniz, inşallah sağlıkla gelir. Sanki siz Nisan annesi olacaksınız![]()
Bir fincan sıcak suyu 1 çay kaşığı bal yarım limon suyu ve çay kaşığı ucu ile toz zencefil katıp karıştırıp için. Bu bana çok iyi geliyor her hastalığaKızlarım grip oldum ilaç kullanmadan nasıl geçer sizce yatıyorum yorgani da çektim üstüme terliyorum ama gebelikte hasta olmak daha zormuş ya
Bugün fetal dna için kan verdim.Doktor bişey çıkmaz anormal bi durum yok dedi.Cinsiyetler iiçin aşırı heyecanlıyım:))Selam canım, bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür, tekmeliyordu bile sıpaDoktor herkesin belirtileri aynı zamanda aynı şekilde devam edecek diye bir kaide yok, seninki daha erken hafiflemiş olabilir dedi. Umarım sen de güzel haberler verirsin
![]()
10+5 veya 6'da da verebilirsin zaten neredeyse 11 haftalık oluyorsun :)Anladım canım bende 11’i doldurup vermeyi düşünüyorum doğru zaman olur herhalde :)
Maşallah maşallahAman maşallah diyelimherkesin farklı ilerliyor demek ki. Ortak noktamiz hepimiz bi şekilde kaygilanmayi başariyoruz
![]()
Hergün yarım avakado yiyin çok iyi geliyor zaten en iyi özelliği bağırsak düzenleyici olması.Hamileliğin 5.haftasından beri kabızım en büyük belirtim bu hatta ve bayağı ciddi kabızım![]()
Doktorum haftaya ver diyince bende öyle randevu aldım 11+2 de kan vermiş olacağım :)10+5 veya 6'da da verebilirsin zaten neredeyse 11 haftalık oluyorsun :)
Benim bu hafta azaldı. Geçen haftalarda inanılmaz pik yaptı şuan geçmek üzere. İnşallah artık daha rahat geçecek. Ben d 22 Ağustos da transfer olmuştum 11. Hafta sonunda bıraktım ilaçlarımı.Merhabalar:)
8 eylül 5. Gün embriyosu transfer oldum. Mayıs sonu doğum bekleniyor. Bende 1 aydıe inanılmaz mide bulantısı var. ( günde en az 7-8 kez kusuyorum) bunu yaşayan var mı? Varsa ne zaman geçecek?
Bir de iğneleri ne zaman bırakacağıZ. Ruhsal ve fiziksel olarak bitik durumdayım
Ne güzel sağlıkla gelirler inşallahBugün fetal dna için kan verdim.Doktor bişey çıkmaz anormal bi durum yok dedi.Cinsiyetler iiçin aşırı heyecanlıyım:))
Sen naptın?
İlk gebeliğimde de aynı şeyleri yaşadım. Bu gebeliğimde de yaşıyorum. Belki vücut hormonlara alışmıştır daha az olur diye bekledim ama nafile. Geçen gün acile gittim artık 3 gündür ne yemek ne su. Doktor bulantı normal ama bu kadar kusman iyi değil dedi de nasıl olacak iş bilemiyorumMerhabalar:)
8 eylül 5. Gün embriyosu transfer oldum. Mayıs sonu doğum bekleniyor. Bende 1 aydıe inanılmaz mide bulantısı var. ( günde en az 7-8 kez kusuyorum) bunu yaşayan var mı? Varsa ne zaman geçecek?
Bir de iğneleri ne zaman bırakacağıZ. Ruhsal ve fiziksel olarak bitik durumdayım