- Konu Sahibi denizzehra
- #3.881
Merhaba demir ve tiroid değerlerinize bakılmadıysa baktırın mutlakaselamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba demir ve tiroid değerlerinize bakılmadıysa baktırın mutlakaselamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı?![]()
çok teşekkür ederim, baktırdım. sanırım psikolojikMerhaba demir ve tiroid değerlerinize bakılmadıysa baktırın mutlaka![]()
Hamlamış gibi bir ağrıysa evet varArkadaşlar merhaba, 13.haftadayım. 2-3 gündür karnımda hafif hafif ağrılar var. Kasıkta değil de göğüs altında ve karın çevresinde. Bağırsak kaynaklı olduğunu söylediler. Halsizlikte çekiyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Yeterince su içiyor musunuzselamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı?![]()
evet çok dikkat ediyorum en az 2,5 litre içiyorum gündeYeterince su içiyor musunuz
İlacı kullanıyor musun :)Kızlar bugün tam 10. Haftadayım. Mide bulantılarım yine azdı. Hastaneye düşmemek için kendimi zorluyorum siz ne durumdasınız
Bende olıyor ama nadir çok rahatsız edecek kadar olmadığı için doktora da hiç söylemedim. Ama çok fazla nefes nefese kalıyorumselamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı?![]()
Ben de sürekli beze sarılmış buz aküsüyle yatıyorum ama migren olmasa hiçbir problemim yok diyebilirim. Çok zorluyor beniParol dışında bir şey içmedim henüz ama o da işe yaramıyor evetbaşımın üzerine beze sarılmış buz koydum birkaç defa ağrının hafiflemesini sağladı. 15-20 dk öyle yatmak gerekiyor
İlk üç ay kesinlikle yapılmaması gerektiğini biliyorum, oje bile yasak kokusu sebebiyle. Ben kuaföre saç kesimine ve maniküre gittim bir kez ama maskeyle oturdum saç boyatanlar olduğu için. 3 ay sonrası için bilgim yok. Ben böyle şeyleri gereksiz kafama takıyorum sonra, kendimi bildiğim için boyayı da bıraktım, ojeyi de bıraktımKızlar saç boyatma ile ilgili danıştınız mı doktora
Kızlar saç boyatma ile ilgili danıştınız mı doktora
Doğumdan sonraya kadar saç boyatmak yok dedi benimkiKızlar saç boyatma ile ilgili danıştınız mı doktora
Evetİlacı kullanıyor musun :)
Bende gün içerisinde 2-3 defa oluyor, tahlil sonuçlarımda demirim düşük olduğu için çarpıntım olduğunu söyledi doktorum. Belki sizinde düşüktür ferittin değerinize baktırın isterseniz. Normalse değeriniz doktorunuz sizi kardiyolojiye yönlendirir zatenselamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı?![]()
Ben yaşıyorum ne yazıkki 10.haftadayım kardiyolog 12den sonra sanoloc kullanman gerekebilir dedi. Demirime baktırmadım ama.selamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı?![]()
14. haftadayim kardiyolog onerisi ile dideral kullaniyorum ama cok endiseliyimBen yaşıyorum ne yazıkki 10.haftadayım kardiyolog 12den sonra sanoloc kullanman gerekebilir dedi. Demirime baktırmadım ama.
Evet bu bekleme süreci biraz zor geçiyor ben dua ettim hep aklıma geldikçe o da sabrıma telkin olduBir haftaya sonuçlar düşer demişti de danıştığımız kişi… Randevu alacağım ona göre ama bir türlü gelmek bilmedi
Benim de 63-148 çıktı. Hamilelik öncesi de nabzım hep yüksektir benim. Ama 100 üstü olması sıkıntı yaratabiliyor dedi kardiyolog. Başka bie kardiyologa da gitmeyi düşünüyorum. Tansiyonunuz nasıl sizin14. haftadayim kardiyolog onerisi ile dideral kullaniyorum ama cok endiseliyimnabiz en dusuk 70, en yuksek 170 cikti holterde. kalbim hep agzimda