Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Parol dışında bir şey içmedim henüz ama o da işe yaramıyor evet 😄 başımın üzerine beze sarılmış buz koydum birkaç defa ağrının hafiflemesini sağladı. 15-20 dk öyle yatmak gerekiyor
Ben de sürekli beze sarılmış buz aküsüyle yatıyorum ama migren olmasa hiçbir problemim yok diyebilirim. Çok zorluyor beni :(

Kızlar saç boyatma ile ilgili danıştınız mı doktora
İlk üç ay kesinlikle yapılmaması gerektiğini biliyorum, oje bile yasak kokusu sebebiyle. Ben kuaföre saç kesimine ve maniküre gittim bir kez ama maskeyle oturdum saç boyatanlar olduğu için. 3 ay sonrası için bilgim yok. Ben böyle şeyleri gereksiz kafama takıyorum sonra, kendimi bildiğim için boyayı da bıraktım, ojeyi de bıraktım 🙈 artık doğumdan sonra. Beyazlarımla takılıyorum şu anda mecbur.

selamlar tekrardan, çarpıntı sorunu yaşayan var mı? :(
Bende gün içerisinde 2-3 defa oluyor, tahlil sonuçlarımda demirim düşük olduğu için çarpıntım olduğunu söyledi doktorum. Belki sizinde düşüktür ferittin değerinize baktırın isterseniz. Normalse değeriniz doktorunuz sizi kardiyolojiye yönlendirir zaten ☺️

14. haftadayim kardiyolog onerisi ile dideral kullaniyorum ama cok endiseliyim :( nabiz en dusuk 70, en yuksek 170 cikti holterde. kalbim hep agzimda
Benim de 63-148 çıktı. Hamilelik öncesi de nabzım hep yüksektir benim. Ama 100 üstü olması sıkıntı yaratabiliyor dedi kardiyolog. Başka bie kardiyologa da gitmeyi düşünüyorum. Tansiyonunuz nasıl sizin

Meraba sevgili anneler bugun 8+5 im ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi ne yapicam daha simdiden

Back
X