- 3 Mayıs 2024
- 232
- 147
- 23
- 31
- Konu Sahibi denizzehra
- #5.861
Insallah allah herkesin gonlune gore versinAyyyyyyy annem inşallah hayırlı haberi bende alırım be bacim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah allah herkesin gonlune gore versinAyyyyyyy annem inşallah hayırlı haberi bende alırım be bacim![]()
Çok yakınlardayımHahahhaha komşu cikicazben vefa konutları 1 deyim sen nerdesin bacim
Amin sağlıkla sihatle kucağımıza alalım inşallahInsallah allah herkesin gonlune gore versin![]()
Evet maalesef imkanların kısıtlı olması çok zorluyorBeylikduzu tarafı pahalı hadımköy de doktor yok anasını satayom deli para istiyorlar o yüzden rotayı oraya çevirdim iiyi ki cevirmisim bacim![]()
Amiiiin benimde tek duam bu yöndeOlsun ikisini de tatmis olursun allah saglikli sihhatli ana babayi uzmeyen evlatlar versin yeterki![]()
Ben burayı hiç sevmiyorum doğma büyüme fatihliyim ama ne yazık ki eşim havalimaninda çalışıyor diye kabullendim artık yoksa burası benlik değil arnavutköy beylikdüzü o taraflarda takılıyorum bacim bendeEvet maalesef imkanların kısıtlı olması çok zorluyor
Mantikli bir karar bacim bana da kalsa aynen oyle de karaburuna yakın diye eşim burayı artı olarak seviyorÇok yakınlardayımama taşınmayı düşünüyoruz
Tayinden dolayı burdayız
Her yere çok uzak taşınalım yada tayine gidelim diyoruz bakalım![]()
Buraya zaten işi olmayan gelmez bilmez zatenBen burayı hiç sevmiyorum doğma büyüme fatihliyim ama ne yazık ki eşim havalimaninda çalışıyor diye kabullendim artık yoksa burası benlik değil arnavutköy beylikdüz
Neyse ya kaderden öteye köy yokmus nasip buraymisBuraya zaten işi olmayan gelmez bilmez zatenBende çok yakındım ama 6 yıldır burdayız
![]()
Kesinlikle öyleNeyse ya kaderden öteye köy yokmus nasip buraymisbir 3 5 senem var benim burda
Merhabalar bende Antalya’da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ben doktorumu değiştireceğim çok içime sinmedi hastane açıkçasıMerhababen 1 haftadir fetal test icin firmalarla gorustum ve natera panorama ile dun anlastik bugun geldiler kan verdim 10-14 gun icerisinde sonucun cikacagini soylediler bugun 12+0 oldu. Test yaptirmak icin 10-11 hafta olmaniz yeterli dediler benim arastirmam biraz uzun surdu 12. Haftanin basinda yaptirmis oldum ))) buarada Antalya da yaşıyorum.
Ne yazikki öyle neyse sen benim doktoru bir dene istersenNeyse ya kaderden öteye köy yokmus nasip buraymisbir 3 5 senem var benim burda
Sen benim doktoru bir dene istersen bakarsın duruma göreKesinlikle öyle
İnsan alışıyor zaten![]()
hangi hastaneye gidiyorsunuzMerhabalar bende Antalya’da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ben doktorumu değiştireceğim çok içime sinmedi hastane açıkçası![]()
Eşimle bi konuşayımSen benim doktoru bir dene istersen bakarsın duruma göre![]()
Eşim de sizin gibi düşünüyor. O yüzden ilk gebelikte hevesle her şeyi almaya girişmedik. Pratik düşünmeye çalıştık. Önce yeni doğan ihtiyaçlarını aldık. Çoğunlukla e bebekten alışveriş yaptık. Bim/A101/Şok sürekli bebek ürünleri oluyor zaten ordan da aldıklarımız oldu. Kimi eşyayı ikinci el aldık, kimisi hediye geldi. 4 kapaklı Dolap, şifonyer, halı, park yatak, güzel bir oda yaptık. Sağlık ve beslenme ürünlerini ihmal etmemek lazım. Göğüs pompası, göğüs kremi, ateş ölçer, sudocrem mesela ilk alınması gereken şeyler. Bezleri, ıslak mendilleri ve mamaları stok yapmayın. Tavsiyem böyle.Kizlar merhaba herkese guzel bir aksam diliyorum. Biz daha hic birsey almadik illaki alacaz ama nerden başlıcan hic bilmiyorum20-24 haftalik olayim ondan sonra ufak tefek alisveris yaparim diye dusunuyorum.. birde bu bebek sektoru oyle birsey ki cesit cesit turlu turlu cok kafa karistirici
ben hemen oda da yapmayi dusunmuyorum acikcasi bir park yatak alirim bir sure oyle idare ederim sonrasina bakarim. Arkadaslara dostlara soyledim yeni dogum yapanlarin bebegi olanlarin eskilerine talibim , bizim burda bir laf vardir: cocugun giydigi haram yediği helaldir diye ona istinaden toplayacam birseyler
siz ne dusunuyorsunuz ? Nerden baslamak lazim?
Asv yaşama gidiyorum iki kızımı medstar topçularda doğmuştum çok memnundum ama doktorum gidince bu kez yaşama gittim emin olamadımhangi hastaneye gidiyorsunuz
Bende kısmen böyle düşünüyorum ailem yakında olsaydı beşik dahi almayacaktım inanın ablamlarda depoda bekleyenleri alacaktımKizlar merhaba herkese guzel bir aksam diliyorum. Biz daha hic birsey almadik illaki alacaz ama nerden başlıcan hic bilmiyorum20-24 haftalik olayim ondan sonra ufak tefek alisveris yaparim diye dusunuyorum.. birde bu bebek sektoru oyle birsey ki cesit cesit turlu turlu cok kafa karistirici
ben hemen oda da yapmayi dusunmuyorum acikcasi bir park yatak alirim bir sure oyle idare ederim sonrasina bakarim. Arkadaslara dostlara soyledim yeni dogum yapanlarin bebegi olanlarin eskilerine talibim , bizim burda bir laf vardir: cocugun giydigi haram yediği helaldir diye ona istinaden toplayacam birseyler
siz ne dusunuyorsunuz ? Nerden baslamak lazim?
Ay ben en çok bebek arabasına takılıyorumEşim de sizin gibi düşünüyor. O yüzden ilk gebelikte hevesle her şeyi almaya girişmedik. Pratik düşünmeye çalıştık. Önce yeni doğan ihtiyaçlarını aldık. Çoğunlukla e bebekten alışveriş yaptık. Bim/A101/Şok sürekli bebek ürünleri oluyor zaten ordan da aldıklarımız oldu. Kimi eşyayı ikinci el aldık, kimisi hediye geldi. 4 kapaklı Dolap, şifonyer, halı, park yatak, güzel bir oda yaptık. Sağlık ve beslenme ürünlerini ihmal etmemek lazım. Göğüs pompası, göğüs kremi, ateş ölçer, sudocrem mesela ilk alınması gereken şeyler. Bezleri, ıslak mendilleri ve mamaları stok yapmayın. Tavsiyem böyle.
Oy oy Allah evlerden ırak etsin çokta haklı ne diyim Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEşimle bi konuşayım
Hastane doktor konusunda aşırı panik oluyor,çıkan bebek ölümlerinden sonra herşeye korkuyla bakar olduk