• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    50
Merhaba 🌝 ben 1 haftadir fetal test icin firmalarla gorustum ve natera panorama ile dun anlastik bugun geldiler kan verdim 10-14 gun icerisinde sonucun cikacagini soylediler bugun 12+0 oldu. Test yaptirmak icin 10-11 hafta olmaniz yeterli dediler benim arastirmam biraz uzun surdu 12. Haftanin basinda yaptirmis oldum ))) buarada Antalya da yaşıyorum.
Merhabalar bende Antalya’da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ben doktorumu değiştireceğim çok içime sinmedi hastane açıkçası 🙏

Kizlar merhaba herkese guzel bir aksam diliyorum. Biz daha hic birsey almadik illaki alacaz ama nerden başlıcan hic bilmiyorum🙈 20-24 haftalik olayim ondan sonra ufak tefek alisveris yaparim diye dusunuyorum.. birde bu bebek sektoru oyle birsey ki cesit cesit turlu turlu cok kafa karistirici 🤷🏻‍♀️ ben hemen oda da yapmayi dusunmuyorum acikcasi bir park yatak alirim bir sure oyle idare ederim sonrasina bakarim. Arkadaslara dostlara soyledim yeni dogum yapanlarin bebegi olanlarin eskilerine talibim , bizim burda bir laf vardir: cocugun giydigi haram yediği helaldir diye ona istinaden toplayacam birseyler ☺️ siz ne dusunuyorsunuz ? Nerden baslamak lazim?
Eşim de sizin gibi düşünüyor. O yüzden ilk gebelikte hevesle her şeyi almaya girişmedik. Pratik düşünmeye çalıştık. Önce yeni doğan ihtiyaçlarını aldık. Çoğunlukla e bebekten alışveriş yaptık. Bim/A101/Şok sürekli bebek ürünleri oluyor zaten ordan da aldıklarımız oldu. Kimi eşyayı ikinci el aldık, kimisi hediye geldi. 4 kapaklı Dolap, şifonyer, halı, park yatak, güzel bir oda yaptık. Sağlık ve beslenme ürünlerini ihmal etmemek lazım. Göğüs pompası, göğüs kremi, ateş ölçer, sudocrem mesela ilk alınması gereken şeyler. Bezleri, ıslak mendilleri ve mamaları stok yapmayın. Tavsiyem böyle.

Kizlar merhaba herkese guzel bir aksam diliyorum. Biz daha hic birsey almadik illaki alacaz ama nerden başlıcan hic bilmiyorum🙈 20-24 haftalik olayim ondan sonra ufak tefek alisveris yaparim diye dusunuyorum.. birde bu bebek sektoru oyle birsey ki cesit cesit turlu turlu cok kafa karistirici 🤷🏻‍♀️ ben hemen oda da yapmayi dusunmuyorum acikcasi bir park yatak alirim bir sure oyle idare ederim sonrasina bakarim. Arkadaslara dostlara soyledim yeni dogum yapanlarin bebegi olanlarin eskilerine talibim , bizim burda bir laf vardir: cocugun giydigi haram yediği helaldir diye ona istinaden toplayacam birseyler ☺️ siz ne dusunuyorsunuz ? Nerden baslamak lazim?
Bende kısmen böyle düşünüyorum ailem yakında olsaydı beşik dahi almayacaktım inanın ablamlarda depoda bekleyenleri alacaktım 🫣 ama mesafe olarak çok uzak olduğumuz için park yatak bi kaç kıyafet alacağım,birde ikiz olunca herşeyi alırım sözlerimi yuttum sanırım 😄 şuan işin pratik ve az yer kaplayan kısmındayım.sizinde söylediğiniz gibi 24-25 inci haftaları bekliyorum.Bazen gördüğüm kıyafetleri dayanamayıp parça parça alıyorum ama bakalım 🫢 annemde bana hemen alma kızım bekle diye tembih ediyordu dün gitmiş nevresim takımlarını diktirmiş 😀 şaşırttı birazcık beni

Eşim de sizin gibi düşünüyor. O yüzden ilk gebelikte hevesle her şeyi almaya girişmedik. Pratik düşünmeye çalıştık. Önce yeni doğan ihtiyaçlarını aldık. Çoğunlukla e bebekten alışveriş yaptık. Bim/A101/Şok sürekli bebek ürünleri oluyor zaten ordan da aldıklarımız oldu. Kimi eşyayı ikinci el aldık, kimisi hediye geldi. 4 kapaklı Dolap, şifonyer, halı, park yatak, güzel bir oda yaptık. Sağlık ve beslenme ürünlerini ihmal etmemek lazım. Göğüs pompası, göğüs kremi, ateş ölçer, sudocrem mesela ilk alınması gereken şeyler. Bezleri, ıslak mendilleri ve mamaları stok yapmayın. Tavsiyem böyle.
Ay ben en çok bebek arabasına takılıyorum
İkiz bebek arabaları çok çirkin 🥲 hiç ısınamıyorum.Aklımda fikrimde olmayan durumların içine düştüm bakıp bakıp şaşırıyorum 🥲

Back
X