• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    95
Daha iyiyim çok şükür. İki gün önce doktorum çok umutsuz konuşmuştu ama bugün bir perinatoloji uzmanına yönlendirdi su az olduğu için bebeğin böbrekleri kontrol edildi herşey normal dedi. Suyun artmasını bekleyeceğiz antibiyotik tedavisine devam ediyorum hala hastanede yatıyorum bugün 3.gün
İnşallah artacak suyun da. Hiç kötüyü düşünme 🙏

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 inşallah her şey yokuna girip sağlıkla kucağınıza alıcaksınız bebeğinizi 🌸 bende çarşamba günü lekelenmeyle başlayan 15 dakika sonra da yoğun bir kanama yaşadım. Apar topar hastaneye gittik. Kanamanın sebebi bulunamadı. Rahim ağzı kapalı rahim uzunluğu iyi kanama alanı yok bebeğin suyuda gayet iyi denildi. 1 gece yatışım yapıldı şimdi evdeyim. Hafif lekelenmem devam ediyor. Progesteron iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin ilk kanamanız da bir sebep bulmuşlar mıydı ? Ben şuan 18+4deyim
Merhaba ilk kanamamda büyük bir kanama alanım vardı onun sebebi belliydi. Bu sefer kanama alanı yok. Perinaroloji doktoruna neden olabilir dediğimde plasenta çok damarlı ve büyüyen bir yapı. Plasentadaki bir damardan kaynaklı olabilir zaten kaname geçmişinizde var dedi. Açıkçası kanamadan çok korkmuyorlar progestan ile tedavi edilebiliyor bol istirahat edin olabildiğince uzanın size tavsiyem

İnşallah artacak suyun da. Hiç kötüyü düşünme 🙏
İnşallah 🙏 hep güzel düşünüyorum olumsuz bişey aklıma hiç getirmiyorum. Demekki bazı bünyelerde gebelik böyle zor geçiyormuş daha önce çevremde hiç şahit olmamıştım. Bol sabırla yatmaya devam doktorum çok fazla dik durmamaya çalış dedi

İnşallah 🙏 hep güzel düşünüyorum olumsuz bişey aklıma hiç getirmiyorum. Demekki bazı bünyelerde gebelik böyle zor geçiyormuş daha önce çevremde hiç şahit olmamıştım. Bol sabırla yatmaya devam doktorum çok fazla dik durmamaya çalış dedi
Belki inanmayacaksiniz benm en yakın arkadaşlarımdan birinin daha bebeğine doktor dedi ki suyun az,o da yatırıldı tedaviler filan sonra profosor ona demiski ilk insan diyeti yapacaksın,ilk insanlar ne yerdi,et süt meyve sebze ,et haşlama bu bebeğe kilo ve idrar yapması ile suyunda Artış yapacakmış,çocuk doğdu 11-12 yaşlarında ve dahi inanılmaz Zeki ,bilsem öğrencisi inşallah dizinde böyle olur ama lütfen doktorların dediğini yapıp icinizi ferah tutun

Sebepleri farklı olsa da ben de hastanede yattım Allah bir daha yaşatmasın hayırlısıyla inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Ben bir daha da davosa gelmem diyorum ama belli de olmaz yani 😂

Dolgum ya da dişim kırıldı ağrım var çok mutsuzum. İşlem yapılmaz diye biliyordum ama internette yapılır yazıyor daha çok var doğuma bu ağrıyla geçiremem:mad:
İkinci trimesterde yapılıyor canım.ben 16.haftamda kaplamam düşüp altındaki dişim kırıldı.gittim yaptılar.agrisi olan disin varsa şimdi çekilebilir son üç ayda ve ilk üç ayda müdahale etmiyoruz dediler.kadin doğum uzmanım da anestezili islem yapılabilir bu süreçte sıkıntı yok dedi.aon üç aya girmeden git hemen

canım doktorum bana kalsiyum ve d vitamini verdi kendi kullandığımızda gösterdim ona da devam edebilirsin dedi
Değerlerine bakarak mı verdi acaba , benim doktorum vitamin içmesen bile olur sana kalmış dedi 🥹 siparişim geldi bugün sadece biraz içerken zorlandım kokuyormuş 😌

Merhaba ilk kanamamda büyük bir kanama alanım vardı onun sebebi belliydi. Bu sefer kanama alanı yok. Perinaroloji doktoruna neden olabilir dediğimde plasenta çok damarlı ve büyüyen bir yapı. Plasentadaki bir damardan kaynaklı olabilir zaten kaname geçmişinizde var dedi. Açıkçası kanamadan çok korkmuyorlar progestan ile tedavi edilebiliyor bol istirahat edin olabildiğince uzanın size tavsiyem
Ben tüp bebek gebesiyim. İlk trimesterde de sebepsiz lekelenmelerim olmuştu. Hiç kanamaya dönmemişti. Bu kanamadada dediğim gibi bir sebep bulamadı 2 doktorda. Şuan evdeyim tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum. Şükür lekelenmem de bitti gibi bugün. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻🌸

Belki inanmayacaksiniz benm en yakın arkadaşlarımdan birinin daha bebeğine doktor dedi ki suyun az,o da yatırıldı tedaviler filan sonra profosor ona demiski ilk insan diyeti yapacaksın,ilk insanlar ne yerdi,et süt meyve sebze ,et haşlama bu bebeğe kilo ve idrar yapması ile suyunda Artış yapacakmış,çocuk doğdu 11-12 yaşlarında ve dahi inanılmaz Zeki ,bilsem öğrencisi inşallah dizinde böyle olur ama lütfen doktorların dediğini yapıp icinizi ferah tutun
Öyle mii. Ay inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla 🙏 Bana da beslenme şeklin et, sebze, bakliyat olacak dedi. Meyveden uzak dur çok meyve yiyip gereksiz şeker yükleme bünyene dedi

Öyle mii. Ay inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla 🙏 Bana da beslenme şeklin et, sebze, bakliyat olacak dedi. Meyveden uzak dur çok meyve yiyip gereksiz şeker yükleme bünyene dedi
Evet yemin edebilirim,bir dediler plesanta aşağıda bebeğin eşi bir dediler zayıf suyu azalmış böyle böyle geçti ,çocuk üstün zekalı bir dahi şu anda🧿

Ben tüp bebek gebesiyim. İlk trimesterde de sebepsiz lekelenmelerim olmuştu. Hiç kanamaya dönmemişti. Bu kanamadada dediğim gibi bir sebep bulamadı 2 doktorda. Şuan evdeyim tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum. Şükür lekelenmem de bitti gibi bugün. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻🌸
Amin inşallah 🙏 umarım güzel haberler alırsınız. Herşey normale dönse bile ekstra dikkatli olun. Ben tamamen düzeldim diye işe başlamıştım hergün ayakta çalış merdiven in çık derken tekrar başıma geldi belki de olacağı vardı tabi

Kızlar benim çok şiddetli kabızlığım devam ediyor 🥲 kayısı, su, prebiyotik her şeyi denedim. Bugün artık tuvalette fenalık geçireceğimi anlayınca fitil kullanıp tuvalete çıktım. Doktoruma da yazdım, fitil dışında bir lavman bir de ilaç önerdi ama daha doğal yöntemlerle çözemez miyim diye araştırıyorum. Öneriniz var mı? Zaten 3 güne 1 çıkabiliyordum, bugün maalesef tamamen kabız oldum fitilsiz asla yapamadım, yani durum ciddi, öyle basit kabızlıklardaki gibi kayısı ile çözülmüyor 🥲 eskiden ilaç yokken insanlar ne yapıyormuş anlamadım

Kızlar benim çok şiddetli kabızlığım devam ediyor 🥲 kayısı, su, prebiyotik her şeyi denedim. Bugün artık tuvalette fenalık geçireceğimi anlayınca fitil kullanıp tuvalete çıktım. Doktoruma da yazdım, fitil dışında bir lavman bir de ilaç önerdi ama daha doğal yöntemlerle çözemez miyim diye araştırıyorum. Öneriniz var mı? Zaten 3 güne 1 çıkabiliyordum, bugün maalesef tamamen kabız oldum fitilsiz asla yapamadım, yani durum ciddi, öyle basit kabızlıklardaki gibi kayısı ile çözülmüyor 🥲 eskiden ilaç yokken insanlar ne yapıyormuş anlamadım
Kefir içmeyi denedin mi? Ben ara öğünde kefir+kuru kayısı yada kefir+kuru incir yapıyorum.

Detaylı ultrason için randevu oluşturdular mı
Yok canım değerlerime bakmadan direk ultrasondan önce verdi kalsiyum ve vitamini. Dha’ yı sordum benim kullandığımın içinde yok ekstra alyım mı diye, yok dedi o zorunlu değil almasanda olur dedi. Detaylı ultrason için 20. Haftaya yani Ocak ayı dahil , şubat, mart Nisan randevularımıda şimdiden oluşturdular.

Benim tuvalet sorunumu Türk kahvesi geçiyor bi tek günden bi tane içiyorum yanınada iki üç kayısı anca öyle

Back
X