Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
SAT 22 TEMMUZ KESE 4+3 KALP ATIŞI 7+3 İLK COCUK TAHMİNİ CİNSİYET ERKEK YAS 33

Ne diyeceğimi bilmiyorum canım. Rabbım tez vakitte tekrar nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı. Bende çok üzüld

Çok üzüldüm, aynı şeyi yaşayan biri olarak başınız sağolsun demek istedim. Umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Sat 5 temmuz
Kese 5+5
Kalp atışı 6+3
Tahmini doğum tarihi 11.04.2025
Yaş 25
1. Çocuk

Arkadaşlar sizde hamilelik göbeği çıktı mı benim daha önce hafif göbek vardı, şimdi hormonlardan dolayı şişkinlik mi ya da hamilelik göbeği mi bilmiyorum
Benim ilk hamileliğimde 3 aylıkken olan göbeğim 5 aylıkken yoktu gerçekten bu erken haftalarda bi şişkinlik oluyor anlamadım bende

Çok üzüldüm, yaşadığınız süreç gerçekten çok zor. Güç ve sabır diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…