Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
kızlar birkaç gündür çok başım ağrıyor , bütün gün bilgisayara bakarak çalışıyorum bunun da etkisi olabilir ama daha önce böyle değildi , başka aynı durumu yaşayan var mı

Susuz bırakmış olabilir misin kendini? Susuzluk da baş ağrısı yapıyor, baş ağrısı başlayınca bir de bilgisayar ve üzerine telefona bakma vs eklenince daha çok ağrıyor

kızlar birkaç gündür çok başım ağrıyor , bütün gün bilgisayara bakarak çalışıyorum bunun da etkisi olabilir ama daha önce böyle değildi , başka aynı durumu yaşayan var mı
evet ben de yaşadım birkaç gün sürdü ve geçti, benim migrenim de var zaten ışık da tetikliyor maalesef.

merhaba arkadaşlar, Şükürler olsun ki bende aranıza katıldım. 10 yıldır uğraşıyorum. Artık saymayı bıraktığım bilmem kaçıncı tüp bebek denememde nihayet buraya transfer olabildim :) Rabbim sağlıkla Kucağımıza almayı da nasip etsin. Şu an 8+5 'teyim. Buraya mı aitim yoksa mayıs annelerine mi karar veremedim. Ama benim içime Nisan gibi geliyor.

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Merhaba benimde
Çocuk 3. Olacak
Bebek kalp atışı ve kese 8 . Hafta
Sat 9 temmuz
Tahmini doğum 15 Nisan

Yaaa desteğinize ihtiyacım var kizlar.gece uyandım bir baktım kahverengi leke gelmiş.bugun normalde regl günüm ondanmi yoksa dün eşimle birliktelik oldu ondanmi bilmiyorum ama korkuyorum.doktoruma yazdım kahverengi beklemiş kan endişe etme dedi ama yinede huzursuzum

Susuz bırakmış olabilir misin kendini? Susuzluk da baş ağrısı yapıyor, baş ağrısı başlayınca bir de bilgisayar ve üzerine telefona bakma vs eklenince daha çok ağrıyor
çok su içiyorum aslında normalde az içerdim gebelikten dolayı sürekli içiyorum ben de bu yüzden şaşırdım :/

Maşallah Allah bağışlasın benim daha ilk,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Bende Hatay'da yaşıyorum

Valla süpriz oldu, hiç beklemiyorduk böyle bişey oğlum 1.snfa başladı, bu sene böyle bi plan yoktu hiç ama sürpriz yumurtadan çıktı işte

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ilkler başka oluyo

İlişkiyle alakalıdır. Kanal tedavisi yapmış
Ağrın yoksa sıkıntı değil ama, ilişkiye girmeyin bir süre daha tehlikeli durumu atlatmadık

bugün kontrolüm vardı ikili testi yaptık ölçümler normal dedi doktor şükür bebiş de sağlıklı ama cinsiyeti göremedik bacaklarını hiç açmadı minnak
bulantılarım aşırı arttı son 1 haftada benim öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp yatana kadar devam ediyor en son dr da prilam yazdı bugün 1 tane aldım ama bu ne zaman etki ediyor allah aşkına hiçbir işe yaramadı henüz midem hala çok feci bulanıyor

Sevindim bebişe maşallah büyümüş müydü ben en son gittiğimde 7+6 ydı haftaya kontrole gideceğim inşallah

Malesef bir hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştu. Ertesi günde kürtaj oldum.
Veren de Allah alan da canım ne gelirki elden. Bizimde sınavımız buymuş. Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin, psikolojik olarak yorucu bi süreç Allah bu süreçte olan herkese sabır versin yardım etsin güzel Allahım. Kimisine kolay kimisine zor en güzelini o bilir. Başın sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…