- 2 Mayıs 2025
- 269
- 239
- 18
- 35
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallahYani geç yumurtlama yaşadım ben adet gecikmemden 13 gün sonra 19 ağustosta kanda pozitif çıktı az bi değerle. 29 ağustosta da kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gittin yoktu bi hafta daha bekledim yoktu bu hafta yine yok. Kesem 37 mm doktor 2 aylık kesen var bebek yok diyor. Artık sağlıksız olduğunu kesinleştirdik kürtaj günümü bekliyorum yani son adet tarihime göre 11 keseye göre 9 haftalık
Kesinlikle çok haklısın ilkinde bende hamileliği öğrendim hemen doktora kimyasal olabilirmi dedim,sonra boş gebelikmi diye stres yaptım vs derken hep kötüyü çağırdım elimde olmadan ve kötü sonu yaşadık.elimizde değil bazı şeyler ama olabildiğince pozitif olmaya çalışacaz.hersey biz insanlar için ,üç günlük dünyayı öyle böyle geçirip gidecezişteTeşekkürler kuzum sana da geçmiş olsun. Sakın kötü şeyler düşünme bol bol dua et benim 2. Oldu bu kayıp gerçekten olacak bi şekilde oluyor. Bende hep tedirgin kötü düşünmeyle kendime bu sonu hazırladım gibi hissediyorum bazen. Her zaman güzel düşün güzel olsun
Evet mesaj kısmımı şimdi fark etttim..Sana özelden yazmak istedim ama kapalıymış.
ben Kıbrıs ta yumurta donansyonu ile tüp bebek yaptırdım. Yaş aldı malum artık bekleyecek durumum kalmadı. Yumurtam kalitesizleşti. Benim şansım neredeyse kalmamıştı umarım tanıdığın benden şanslıdır. Herşey gönlüne göre olsun Rabbim onunda kollarına bebeğini versin amin
8+6’yım aynıyız gerçektenBenimde sat 24 Temmuz aynıyız nerdeyse canımnasıl gidiyor hamilelik haftaya uyumlumu ilerliyorsun kaçıncı haftada sin suan
Aynen öyle canım. Bende artık bişeylere olduktan sonra üzülmeye karar verdim iyiyken ne düşünüp durcazKesinlikle çok haklısın ilkinde bende hamileliği öğrendim hemen doktora kimyasal olabilirmi dedim,sonra boş gebelikmi diye stres yaptım vs derken hep kötüyü çağırdım elimde olmadan ve kötü sonu yaşadık.elimizde değil bazı şeyler ama olabildiğince pozitif olmaya çalışacaz.hersey biz insanlar için ,üç günlük dünyayı öyle böyle geçirip gidecezişte
Maşallah. Rabbim analı babalı büyütsünEn taze en körpeniz benimyaş 46
Allah izin verirse 47 de anneyim
Ayyy dur seni takibe alayım ahberdar edelim birbirimizi her gelişmeden8+6’yım aynıyız gerçektenultrasonda önde veya geride demediler herhalde uyumludur sjdjdj tahmini doğumumuz da aynı günlerde olur inşAllah
Çok teşekkür ederimmYok onu konuşmadık. Panaroma bana neyi önerdiyse tamam dedim. Doktorum ismimi ver o yönlendirecek diyince. Cuma gelsinler net öğrenirim.
Ne yaptınız durumlar nasıl inşallah güzel haberler bekliyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. çok çok sevindim sizin adınızaEvet canım uzun uğraşlar sonucu ikiz olacak tüp bebekle
Aşşırı kafa yapıyor bende.redmen sarhoş oluyorum ne yaptığımı ne dediğimi hatırlamıyorum.aacma sapan msjlar atıyorum millete.en son eşime dedim ilacı içtikten bir iki saat sonra telefonu elimden al şuurumu yitiriyorum dedimmerhabalarrrr, aranızda progestan (ağızdan) kullanan var mı? varsa bir yan etki gördünüz müü? sanki bana çok gaz yapıyor gibi...
Kizlar çoğunuz hafta olarak benden ondesiniz ben 8+5 im. 30 yaş üzerindeki arkadaşların kontrolleri nasıl geçti tarama testleri falan.fetal DNA yaptırdınız mi mesela yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdı.benimde yaş 35 merak ediyorum süreci
yaa gerçekten mi?Aşşırı kafa yapıyor bende.redmen sarhoş oluyorum ne yaptığımı ne dediğimi hatırlamıyorum.aacma sapan msjlar atıyorum millete.en son eşime dedim ilacı içtikten bir iki saat sonra telefonu elimden al şuurumu yitiriyorum dedim
MerhaSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Merhaba, çok teşekkürlerSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?