Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallah

Kesinlikle çok haklısın ilkinde bende hamileliği öğrendim hemen doktora kimyasal olabilirmi dedim,sonra boş gebelikmi diye stres yaptım vs derken hep kötüyü çağırdım elimde olmadan ve kötü sonu yaşadık.elimizde değil bazı şeyler ama olabildiğince pozitif olmaya çalışacaz.hersey biz insanlar için ,üç günlük dünyayı öyle böyle geçirip gidecezişte

Evet mesaj kısmımı şimdi fark etttim..
Çok teşekkür ederim umarım siz ve bizler sağlıkla kucağımıza aliriz bebişlerimizi Sizin de gönlünüze göre olsun her şey. Dilerim emekler güzellikleri bize getirir Duanız ve mesajınız için tekrardan çok teşekkür ederim.
Benim yakınım erkek amcam eşinin durumu nasıl bilmiyorum eşim varikosel ameliyatının faydasını görünce doktoru iyi geldiği için onun numarasını da verdim umarım bebiş dileklerine kavuşur onlar da ve tabii isteyen herkes sağlıkla

Son düzenleme:
Benimde sat 24 Temmuz aynıyız nerdeyse canım nasıl gidiyor hamilelik haftaya uyumlumu ilerliyorsun kaçıncı haftada sin suan
8+6’yım aynıyız gerçekten ultrasonda önde veya geride demediler herhalde uyumludur sjdjdj tahmini doğumumuz da aynı günlerde olur inşAllah

Aynen öyle canım. Bende artık bişeylere olduktan sonra üzülmeye karar verdim iyiyken ne düşünüp durcaz

8+6’yım aynıyız gerçekten ultrasonda önde veya geride demediler herhalde uyumludur sjdjdj tahmini doğumumuz da aynı günlerde olur inşAllah
Ayyy dur seni takibe alayım ahberdar edelim birbirimizi her gelişmeden hangi sehirdesin bu arada canım birde yaş kac

Sat 19 temmuz
Yaş 34
İlk çocuk
Kese 5+2
Kalp atışı 6+4
Şu an 9+3
Tahmini doğum tarihi 25 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…