Gerçekten beklemek çok zor. İnşallah hatalı sonuçtur dualarım sizinleCiddi misiniz ay bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam.günlerdir genetik teste rağmen normal doğan var mı diye araştırma yapıyordum ama sadece bir kişi çıktı.amniyosentezi bu sebeple yaptırmak istiyorum zaten bi umut oldu bana
Amniyosentez yaptıracağım.zaten fatal i iki kere yapmışlar emin olmak için.gen diziliminde 21. Kromozomun yapısı bozuk çıkmış her iki seferde de.amniyosentez %1 hata payı varsa onu da gösterecek işte.ta ayın 20 sine randevu verdiler.10 güne de sonuç çıkar dediler.beklemek çok zor
İnşallah sağlıklı çıkar bebeğinizCiddi misiniz ay bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam.günlerdir genetik teste rağmen normal doğan var mı diye araştırma yapıyordum ama sadece bir kişi çıktı.amniyosentezi bu sebeple yaptırmak istiyorum zaten bi umut oldu bana
Amniyosentez yaptıracağım.zaten fatal i iki kere yapmışlar emin olmak için.gen diziliminde 21. Kromozomun yapısı bozuk çıkmış her iki seferde de.amniyosentez %1 hata payı varsa onu da gösterecek işte.ta ayın 20 sine randevu verdiler.10 güne de sonuç çıkar dediler.beklemek çok zor
Bende de birkaç gün oldu parol içtim geçtiMerhabalar nisan anneleri
Benim bir haftadır sol popo kismimda bir agri var . Et kismi mi bilmiyorum Kalca kemigi gibi sanki agriyan yer... Yatarken, yattigim yerde vs hareket edince agrimiyor. Mesela bisiklet cevirir gibi yapiyorum yattigim yerden problem yok. ama yurudugumde vuruyor agrisiacaba cok sola yatiyorum ondan mi oldu? Yere yattim duz, esim fitik olsa o sekilde yatamazdin diyor.. ne yapcam bilemedim. Bir fikri olan var mi acaba size sorayim dedim
yakın zamanda aşılı olduğunuz için size doğuma yakın tek doz yapılması daha uygun olabilir. güncel yaklaşım bu şekilde diye biliyorumKızlar size bir şey soracağım hamilelikte yapılan iki doz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız.ebem kesinlikle yaptır diyor ama doktorum önermiyorum dedi kafam çok karışık bir de 2 yıl önce elim kesilmişti acilde bir doz tetanoz aşım var hiç yaptırmasam ya da bir doz hatırlatma aşısı yaptırayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.sizlerin fikri ne
Boğmacali olan 19-23 hafta arasında yapılıyormuş sadece canımyakın zamanda aşılı olduğunuz için size doğuma yakın tek doz yapılması daha uygun olabilir. güncel yaklaşım bu şekilde diye biliyorum
olur bence kombine aşı tek seferde kurtulursunuz:))Boğmacali olan 19-23 hafta arasında yapılıyormuş sadece canım
23den sonra sadece tetanoz difteri yapılıyormuş.23de boğmacalı olandan yaptırayım diyorum ama kararsız kaldim
Siz yaptiracakmisinizolur bence kombine aşı tek seferde kurtulursunuz:))
İnşallahGerçekten beklemek çok zor. İnşallah hatalı sonuçtur dualarım sizinle
Bizim ayrıntılıda da göründü sıkıntılarİnşallah sağlıklı çıkar bebeğiniz
Yakın bi arkadaşıma dowvn sendromu dediler
Oda detaylı ulturasonda normal oldığunu öğrendi
Allah sabırlar versin.. bu dönemde bol bol dua edin enerjinizi yüksek tutmaya çalışın
evet ama haftasından emin değilim bi sonraki kontrolde doktora sorarımSiz yaptiracakmisiniz
Ciddi misiniz ay bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam.günlerdir genetik teste rağmen normal doğan var mı diye araştırma yapıyordum ama sadece bir kişi çıktı.amniyosentezi bu sebeple yaptırmak istiyorum zaten bi umut oldu bana
Kızlar size bir şey soracağım hamilelikte yapılan iki doz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız.ebem kesinlikle yaptır diyor ama doktorum önermiyorum dedi kafam çok karışık bir de 2 yıl önce elim kesilmişti acilde bir doz tetanoz aşım var hiç yaptırmasam ya da bir doz hatırlatma aşısı yaptırayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.sizlerin fikri ne
İlkiyle ikincisi arasında kaç yıl vardı acaba.birde normal doğum muydu ikiside.Ben ilkinde yaptırdım.. İkincide yaptırmadım, koruyuculuğu vardı.. Şimdi koruyuculuğu geçti mi bilmiyorum.. Ama yine yaptırmayı düşünmüyorum
İlkiyle ikincisi arasında kaç yıl vardı acaba.birde normal doğum muydu ikiside.
Benimde çok yaptirasim yok ama yaptırmasam birşey olurmu endiseside içimi kemiriyorİlkiyle ikinci arasında 3.5 yıl vardı hamıle kaldgmda.. Ama ben üçüncü dozunu ilk doğumdan sonra olmuştum, sağlık ocagı yaptır diye ısrar edemedi ikinci gebelıgımde.. İlk doğumum erken doğum oldu, zorunlu sezeryan, 33.haftada.. İkinci gebeliğimde mecburi sezeryan, ama 38 haftalıkken zamanında doğum oldu.
Endişelerini anlıyorum, ama içine siniyorsa yaptır yoksa yaptırma..
Ben yaptırmıcam ama benim düşüncelerim başka boyuttadoktorun ne diyorsa onu yap bence
Kızlar size bir şey soracağım hamilelikte yapılan iki doz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız.ebem kesinlikle yaptır diyor ama doktorum önermiyorum dedi kafam çok karışık bir de 2 yıl önce elim kesilmişti acilde bir doz tetanoz aşım var hiç yaptırmasam ya da bir doz hatırlatma aşısı yaptırayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.sizlerin fikri ne
Ay cok tesekkur ederim ne guzel anlatmissiniz. Benim de haftaya kontrolum var doktorumla konusup ona gore baska bir doktora/fizik tedaviye gidebilirim o zamanBenim de sağ kalçamda vardı. 12. haftada başlamıştı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyordum ya da yatakta dönmek çok zor oluyordu. Doktorum siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. Üç seanstır gidiyorum. İlk seansta terapist bana evde her gun yapmam için bazı egzersizleri gösterdi. Bu egzersizler tamamen ağrınızın nerede olduğuna bağlı. Temel prensip ağrının olduğu yeri gerip esnetmek. Ayrıca beni hamilelerin olduğu egzersiz grubuna aldı. 40 dakika kadar esneme hareketleri yapıyoruz. Şimdi 17. haftadayım. Kalçamda hiçbir ağrı hissetmiyorum.
Internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız egzersiz önerileri bulabilirsiniz. Ya da hamilelik egzersizleri diye de aratabilirsiniz.
size de gecmis olsunnAynı durumdayım dün bi an yerimden bile kalkamadım. Karnımızın içi genişliyor ağırlığı artıyor o yüzden oluyordur diye düşünüyorum. Aynı belirtiyi bu kadar net yaşamamız çok ilginç :))
Agri kesici aklima gelmedi hic cunku surekli olmayan bir agri. Yurumeyince sikinti yok mesela. gelen cevaplardan hamilelikte siyatik agrisi oldugunu gordum. Googleda gorsellerde kalcada gosterilen yer direkt bende de agriyan yer. Sizde de o sekilde mi acaba? İnsallah kendiliginden gecer benim deBende de birkaç gün oldu parol içtim geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?