Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 28 37,8%
  • erkek

OY: 41 55,4%
  • ikiz kız

OY: 2 2,7%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,7%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    74
Benimde çok yaptirasim yok ama yaptırmasam birşey olurmu endiseside içimi kemiriyor

Sonuçta bi doz aşın var, diğerini de ol istersen.. Yani ameliyatta tetanoz kapacak değiliz steril hastanede herşey.. Sadece hamılelıkte olur ya işte bi kaza durumu, çivinin gelir batcagı tutar.. Belli de olmaz.. İçin rahat olsun, içinden geçeni yap..
Herşey de bi deneyim neticede.. Yaşayıp deneyimlemek gerekiyor
Ben kötü şeyler yasadım diye herkes yaşayacak diye bi kaide yok, çok da düşünme, basit bişey nihayetinde

Sizce kız mı erkek mi 16 haftalık doktor bacağını açmıyor yüzde yüz diyemem dedi

Eklentiler

• 1001096938.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar merhaba bende 16+2 günlük hamileyim dün kontrole gittiğimde plasenta büyük ve mesane duvarına yapışmış gözüküyor dedi ve perinatoloji bölümüne sevk etti bu durumu yaşayan var mı? Korkmaya başladım.

Benimde plasentamın aşağıya yerleştiğini söyledi genelde yukarı çıkar muhtemelen çıkacak dedi ama bilmiyorum bende

Kızlar selamlar, benim de dün kontrolüm vardı 17 artı 3. Doktor her şey yolunda dedi, sadece 6-7 cmlik rahim dışına büyüyen bir miyomum var. Çok şükür şu an için sorun yok dışarda olduğundan, umarım böyle gider. Duruma göre sezaryanla alınabilir dedi bir de.
Bir sonraki randevum 20. haftada ayrıntılı ultrason olacak, inşallah hep iyi haberler alırız

Miyom bende de iki tane var. Biri daha kucuk digeri hemen hemen sizdeki kadar. Bebeğe uzak ama doğum kanalına yakın bu yüzden sezaryen gerekebilirmiş sağlıkla gelsin bebişler

selam kızlar benimde kontrol vardı bugün plasenta aşağıda dedi bana da sanki bi arkadaş da öyle yazmıştı çıkabilir yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi

selam kızlar benimde kontrol vardı bugün plasenta aşağıda dedi bana da sanki bi arkadaş da öyle yazmıştı çıkabilir yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi
Bana da eğer idrar torbasına yapıştiysa ve yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi. Rahim alınmasına kadar gidebilir dedi

Bana da eğer idrar torbasına yapıştiysa ve yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi. Rahim alınmasına kadar gidebilir dedi
Bana da bu şekilde aşağıda kalırsa normal doğum yaptıramayız dedi kanama riski varmış sanırım, ama şimdi bir şey söylemek için erken olduğunu ilerleyen haftalarda kendiliğinden yukarı doğru çıkabildiğini söyledi. yürüme dışında sporlar yapmamı yasakladı,pilateste yasak çok efor sarfetmemem gerektiğini söyledi.

Kızlar yenidoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ya birkaç markaya bakayım dedim minicik sanki en gerçekçi hangi marka yapıyor biliyor musunuz
Yenidoğan kıyafeti kaç tane almak lazım? Hemen büyüyorlar ya kaç aya kadar kullanabileceğiz

Bakayım bi benim de 2 gündür yeniden başladı , platform Ugg giyiyordum ondan mı acaba dedim ama

Evet baktım aynısı :))

Kızlar yenidoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ya birkaç markaya bakayım dedim minicik sanki en gerçekçi hangi marka yapıyor biliyor musunuz

Valla bende bebek çeyizi hazırlıcam resmen şaka gibi herşeyi geçen yaz dagıttım, yada attım.. Bi sürü masraf beni bekliyor

Valla eğer gücünüz kuvvetiniz varsa eminönü ye gidin.. Orda sanrm havuzluhan vardı bebek kıyafetleri satan.. Ben ilk oğlumda gittim herseyı ordan aldım.. Ürünleri çok iyi.. Ben gidemem oraya sanrm gene ebebege kaldık.. Ne alcamı da bilmiyorum, hangi aylar almak lazım bilmiyorum.. Ama şunu diyim ilk aylar çabucak gecıo ve çabucak büyüyorlar.. İkinci oğlum mesela iki aylık olduğunda dogum boyundan 10cm fazla atmıştı, altı aylık giydirdiğimi hatırlıyorum o yüzden ilk yenidoğan kıyafetlerini üç adet zıbın üç adet çıtçıtlı body, üç adet tulum gibi sınırlamak iyi bence.. Ben ilk oğlumda çeviriodum sürekli yıkayınca yetişio.. Eğer uğraşamam diosanız biraz daha fazla alabilirsiniz

Biraz korkutmuş sanki doktor.. Bana mı öyle geldi bilemedim bu haftalarda bunları konuşmak için çok erken.. Bence sen yine bildiğini yap, normal istiyorsan onun hayalini kurmaya devam et.. Bazı doktorlar annelerin endişesinden faydalanırlar.. Dikkat etmek lazım

Ben devlete gidiyorm hiçbir doktor plasenta nerede demiyor valla anca ben asistana yazdırırken anlıyorum eğer duyabilirsem
Tabiki daha çok erken bebeğin eşi doğum zamanına göre yer değiştirir, çok kafaya takmamak lazım.. Gezin dolaşın tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…