Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 28 37,8%
  • erkek

OY: 41 55,4%
  • ikiz kız

OY: 2 2,7%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,7%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    74
Kızlar fatal sonucun geldi bebeğimde down sendromu varmış dünyam başıma yıkıldı

Bide devlet hastanesinde görün bakalım bi.. Yıkılma ya, bak sabah sabah öyle kafama taktm ki seni.. Duramadım valla.. Ya bi doğsun doğmadan belli olmaz ki noolcagı.. Hiçbi teste inanmıyorum ben.. Ama biliyorm işte insanı gıcık eder böyle şeyler

Kızlar fatal sonucun geldi bebeğimde down sendromu varmış dünyam başıma yıkıldı
Canım lütfen üzülme. Ben burada bile fetal sonucu yanlış çıkan bir kaç kişi okudum. Lütfen detaylı ultrason a kadar sıkma canını. Biliyorum hiç kolay değil ama bilmiyoruz ki biz testler de yüzde yüz doğru değil

Merhabalar nisan anneleri
Benim bir haftadır sol popo kismimda bir agri var . Et kismi mi bilmiyorum Kalca kemigi gibi sanki agriyan yer... Yatarken, yattigim yerde vs hareket edince agrimiyor. Mesela bisiklet cevirir gibi yapiyorum yattigim yerden problem yok. ama yurudugumde vuruyor agrisi acaba cok sola yatiyorum ondan mi oldu? Yere yattim duz, esim fitik olsa o sekilde yatamazdin diyor.. ne yapcam bilemedim. Bir fikri olan var mi acaba size sorayim dedim

P perdesizev kesinleşti benımkı de erkek 3.erkek oldu benim.. Bi yörede ıkı oğlu olana kostak derlermiş, şimdi x2 kostak gelin oldum

Amin cümlemizin inşallah 4.5 yaş olacak aralarında. Sizin kaçar yaş var? 3. De belli olmuş hayırlı olsun geçen birine söyledim aaa bu kız olsaydı bari dedi, dedim sipariş veremedim ya napalım erkeğe isim de bulmak zor anacım, ben oğluma doğduktan 1 hafta sonra koyabildim. Şimdi belli olduğundan beri bakınıyorum içime sinen yok

Benim de sağ kalçamda vardı. 12. haftada başlamıştı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyordum ya da yatakta dönmek çok zor oluyordu. Doktorum siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. Üç seanstır gidiyorum. İlk seansta terapist bana evde her gun yapmam için bazı egzersizleri gösterdi. Bu egzersizler tamamen ağrınızın nerede olduğuna bağlı. Temel prensip ağrının olduğu yeri gerip esnetmek. Ayrıca beni hamilelerin olduğu egzersiz grubuna aldı. 40 dakika kadar esneme hareketleri yapıyoruz. Şimdi 17. haftadayım. Kalçamda hiçbir ağrı hissetmiyorum.
Internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız egzersiz önerileri bulabilirsiniz. Ya da hamilelik egzersizleri diye de aratabilirsiniz.

İdrarında protein kaçağı çıkan var mı?
Ben dün test yaptırdım, sonucum 0.21 çıktı.
0.1’in altı normal yazıyor raporda, yani o zaman protein kaçağı olmuyor.

Doktor randevum ayın 17’sinde, biraz telaşlandım açıkçası.

Bnmkıler gibi, bizimkilerin de arasında 4yaş gibi var.. Benım büyük oğlum aşırı kıskanc, eskıye göre azaldı gibi kıskançlığı ama hala kardesıyle beş dk güzel oynuyosa 6.dk kavga gürültü inşallah öyle bi deneyım yaşamazsın, beni bu kardeş kıskançlıgı asırı yıprattı.. Hatta bu yüzden daha bebek düşünmüyordm, ama işte nasip daha dur erkek deyince neler duycan, hele ben üç erkek, bi sürü şey duycam emınım ilkten bi hafif üzülür gibi oldum ama bence Allah bu hayatta neyi istiyosam onu verıo bana, arzuladığım herşeyi ogullarımla yasıycamı düşünüyorum, hayal ediyorum
Ya evet ben ikincide güzel isim bulmuştum.. Ömer Sina.. Şimdi bunun üstüne daha güzel isim bulmam lazım, çıtayı yükselttim bi kere bende bilmiyorum valla ne koysam

Canımm kuzenimin bebeğine de down sendromu demişlerdi
Bebekte sendromsuz ve sağlıklı doğdu
Lütfen endişe etme
20. Haftada detaylı ulturasonda belli olur
Genetik test yaptırmış mıydı yoksa sadece ultrasona göre mi dediler? Bizim bebekte kalp bağırsak böbrek sorunu da göründü.yani kesinlikle down

Genetik test yaptırmış mıydı yoksa sadece ultrasona göre mi dediler? Bizim bebekte kalp bağırsak böbrek sorunu da göründü.yani kesinlikle down
Genetik test yaptırdılar
Hatta bebeğin öz halası da down sendromlu
Oyüzden çok üzülmüşlerdi
Ama bebekte bi sıkıntı yok
Şuan senin üzülmen bebeği de üzecek
çok zor ama pozitif düşünmeye çalış
Testlerin yanılma payı olduğunu düşün
Allah kolaylık versin..

Aynı durumdayım dün bi an yerimden bile kalkamadım. Karnımızın içi genişliyor ağırlığı artıyor o yüzden oluyordur diye düşünüyorum. Aynı belirtiyi bu kadar net yaşamamız çok ilginç :))

Ciddi misiniz ay bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam.günlerdir genetik teste rağmen normal doğan var mı diye araştırma yapıyordum ama sadece bir kişi çıktı.amniyosentezi bu sebeple yaptırmak istiyorum zaten bi umut oldu bana
Amniyosentez yaptıracak mısınız acaba? Ya da fetal dna’yı tekrarlıyorlar mı böyle durumda
Amniyosentez yaptıracağım.zaten fatal i iki kere yapmışlar emin olmak için.gen diziliminde 21. Kromozomun yapısı bozuk çıkmış her iki seferde de.amniyosentez %1 hata payı varsa onu da gösterecek işte.ta ayın 20 sine randevu verdiler.10 güne de sonuç çıkar dediler.beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…