Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 37 40,7%
  • erkek

OY: 49 53,8%
  • ikiz kız

OY: 2 2,2%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,2%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,1%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    91
Kızlar bugün 22. Haftaya girdi bebeğim. Hep kıpır kıpırdı 16-17 haftalarda hissetmeye başlamıştım. Şunu soracağım: Otururken karnım daha yumuşak ayakta olunca gergin oluyor. Çocuk kafasını poposunu falan mı dayıyor sizce ? Nasıl anlarım onu

benim de çarpıntım var son günlerde acaba bende de aynı durum var mıdır ya

benim de çarpıntım var son günlerde acaba bende de aynı durum var mıdır ya
Valla bende çarpıntı yok ama niye öyle dedi anlamadım millet atlıyor zıplıyor ben normal yürüyüşler yapıyordum ev süpürüyordum geriliyor karnım. Kişiden kişiye değişiyor herhalde anlamadım canım. Randevun ne zaman

Daha çok var 5 hafta sonra gelebilrisin demişti doktorum

Tdap geçen sene Nisan'da ülkemize gelen bir aşı,yani yıllardır ülkede kullanılan aşıdan değil.iceriginde yüksek civa olduğu söyleniyor bazı kesimlerce.ve doktorumda pek bir koruyuculuğu yok,tdap olup boğmacadan ölen bebek görüldü ülkede dedi.ebem ve aile hekimi yaptırmak konusunda ısrarliydi meğer onlarda yapmadıkları her aşıdan devlet maaş kesintisi yapıyormuş bununda duyunca iyice midem bulandı.hepimizin bebeği Allah'a emanet kısacası ne doğru ne yanlış bilen yok

Arkadaşlar beşik olarak ne almak lazım sürekli hepsi hakkında bir olumsuz şey görüyorum. Ahşapa kafasını çarpar ya da kalkınca düşer dediler park düşündüm park içinde bebekler kenarlar tam gergin olmadığı için araya sıkışıyor diyorlar herkes bir şey diyor ne almak lazım acaba tecrübeli annelerim ne önerirsiniz

Bu konuda ben de muzdaribim aşağıdaki modellerden hangisi mantıklı mesela? Bi de yataş juno reflü yatağını da alacağım galiba

Eklentiler

• IMG_3650.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 23
Dediğin gibi ne doğru ne yanlış karışıyor bilemiyoruz.
Israr etmemeleri lazım bence de.
Bi de şu da var. Asi yüzde yüz korumuyor. Bu yüzden dün bi arkadaş yazmıştı yakınlara da aşı yapılıyormuş bazı yerlerde.
Chatgbt e sordum cıva meselesini eski ve yüksek dozlarda koruyucu olarak kullanilirmis. Bi sise birçok kişiye uygulanırsa o yüzden konuluyormus. Şimdi herkese tek kullanılıyor yazıyor.
İyi düşünmekten başka çare yok diyorum kendi adıma

İstersen başka bir doktora git onu beklemeden
Yani beklemek zorunda değilim zaten , kendimi kötü hissedersem randevu alıp yeniden doktoruma gidebilirim tabi de şu an bebişin hareketlerini hissediyorum , sorun yoktur sanırım tüm gün oturarak çalışıyorum hareketsizlikten de kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm ben

mideniz aile hekiminden mi bulandı yoksa doktoru aşı yapmaya zorlayan hatta ikna edemezse maaşını kesmekle cezalandıran sağlık bakanlığından mı onu anlayamadım. Yapmadıkları her aşıda maaşlarından kesilmiyor , aşı yaptırmayı kabul etmeyen kişilerden dilekçe alıp bildirmezlerse maaş kesintisi oluyor , bilginiz olsun.

ben anne yanı almıştım ilk çocuğumda , 6-7 ay sonra tehlikeli olmaya başladı ve görüntüsünü beğenmesem de park yatağa geçtik , çocuğum 5 yaşında hala park yatakta yatıyor. Ben baştan park yatak almanızı öneririm. Gayet güvenli ve kenarları da tam gergin bence modelden modele değişiyor olabilir.

En güvenli park yatak hangisidir acaba

Kızlar normalde yemek yapmayı çok seven biriyim artık yemek yapasım da yok işten 4 bucukta geliyorum dinlenmekten başka hiçbir şey istemiyorum.
İştahım da fena değil gaz sıkıntısı dışında bu ara.
Siz nasılsınız enerjinizi toplayabiliyor musunuz ?

Ben de bu ara ekstra enerjisiz hissediyorum, hastayım bir de. Artık hastalıktan mı hamilelikten mi yoksa ikisinden mi bilmiyorum ama yatmaktan başka bir şey yapasım gelmiyor. Akşam 5 gibi yorgunluk çöküyor, yemekten sonra hele gözlerimi zor açıyorum. Oğlan da tam tersi ekstra enerjik o da ayrı yoruyor. O 2. Trimester enerjisi güzelliği henüz uğramadı bana

Ben iyidim bu hafta bi yorgunluk geldi karnımız büyüyor artık maşallah ondan mı bilmiyorum.
Eşim de çok yemek bilmez artık basit falan birkaç yemek tarifi öğrensem iyi olacak

Kızlar merhaba, alacağımız bebek arabası 35.000 liradan 18.900 liraya düşmüş. Peşin fiyatına 10 taksit de var. İlginizi çekerse diye size de göndereyim dedim :)

Kanz easyGo Ödüllü Travel Sistem Bebek Arabası Gri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…