Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet biz öğrenince kestik daha sonra doktorumuz da herhangi bir risk olmasa bile 8 haftalık oluncaya kadar ben cinsel ilişki önermiyorum dedi
Evet bende önermeyen doktorlar çok duydum sıkıntı yok diyenlerde. Meyse riske girmeye gerek yok bence de ya

Evet bende önermeyen doktorlar çok duydum sıkıntı yok diyenlerde. Meyse riske girmeye gerek yok bence de ya
Bende adete 4 gün kala öğrenmiştim. 6+6 yım bekliyoruz valla hiçbir şey bebeğimden önemli değil daha uzun zaman bekleyebilirim

Kızlar bende bugün 5+2 oldum tahmini dogum 26 nisan en son 2 gun once beta 998 çıktı sizce ne zaman doktora gitmeliyim kese icin en erken ne zaman gördünüz

Kızlar bende bugün 5+2 oldum tahmini dogum 26 nisan en son 2 gun once beta 998 çıktı sizce ne zaman doktora gitmeliyim kese icin en erken ne zaman gördünüz
Merhaba, 2 gün önce 1000 ise bugün 2000 dir ortalama. Vajinal ultrason ile 1500 ve üzerinde görünüyor. Karından istorsan biraz daha beklemelisin diye biliyorum

Bence yapmayın kızlar ben de çok erken öğrendim doktora gitmeden önce ilişkiye girdik o gün hafif bir kanamam oldu o günden beri progestan kullanıyorum belki de yapmasam olmayacaktı ama azıcık sabredin ilk 3 ay bir geçsin

Bende keseyi kalp atışını görmedim ama Dr direk ilişki olmamalı tutunma dönemleri şuan demişti

Kızlar dün beta 1546 ydı bugün özele gittim karından da vajinaldan da kese görünmedi üstelik sağ yumurtalıkta bişey gördü dış gebelik olabilir dedi bende ne ağrı ne leke hiç bişey yok yarın tekrar kan ver iki kat artma olursa ve vajinal ultrasonda kese görünmezse kesin dış gebelik dedi

Bende keseyi kalp atışını görmedim ama Dr direk ilişki olmamalı tutunma dönemleri şuan demişti
Haklısınız kızlar bence de en azından kalp atışı duyulup doktordan onay almayana kadar yapmaya gerek yok bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…