Evet bende önermeyen doktorlar çok duydum sıkıntı yok diyenlerde. Meyse riske girmeye gerek yok bence de yaEvet biz öğrenince kestik daha sonra doktorumuz da herhangi bir risk olmasa bile 8 haftalık oluncaya kadar ben cinsel ilişki önermiyorum dedi
Bende adete 4 gün kala öğrenmiştim. 6+6 yım bekliyoruz vallaEvet bende önermeyen doktorlar çok duydum sıkıntı yok diyenlerde. Meyse riske girmeye gerek yok bence de ya
Merhaba, 2 gün önce 1000 ise bugün 2000 dir ortalama. Vajinal ultrason ile 1500 ve üzerinde görünüyor. Karından istorsan biraz daha beklemelisin diye biliyorumKızlar bende bugün 5+2 oldum tahmini dogum 26 nisan en son 2 gun once beta 998 çıktı sizce ne zaman doktora gitmeliyim kese icin en erken ne zaman gördünüz
Kilolu olunca karından daha gec görülüyor diyorlar o doğrumu acaba ya bir an önce görmek istiyorumMerhaba, 2 gün önce 1000 ise bugün 2000 dir ortalama. Vajinal ultrason ile 1500 ve üzerinde görünüyor. Karından istorsan biraz daha beklemelisin diye biliyorum
Canım benim 2000 beta da bile karından görünmedi kilolu da değildimKilolu olunca karından daha gec görülüyor diyorlar o doğrumu acaba ya bir an önce görmek istiyorum
Vajinal ultrason baktirmadin dimiCanım benim 2000 beta da bile karından görünmedi kilolu da değildimen az 4000 5000 de görünüyor bence
Bence yapmayın kızlar ben de çok erken öğrendim doktora gitmeden önce ilişkiye girdik o gün hafif bir kanamam oldu o günden beri progestan kullanıyorum belki de yapmasam olmayacaktı ama azıcık sabredin ilk 3 ay bir geçsinEvet bende aynı şekilde adete 3 kala öğrendim şuan 5+3 hala ilişki yaşamadık hiç doktora bende göründüm ama bende sormayı unuttumsize sorayım dedim acaba riskli olabilir mi diye sanırım yapmamak lazım
MasallahhhEki Görüntüle 3634952 kızlar ben bugün keseyi gördüm yolk sac oluşmuş dedi haftaya bebeğe bakalım dedi
Maşallah hayırlı olsunEki Görüntüle 3634952 kızlar ben bugün keseyi gördüm yolk sac oluşmuş dedi haftaya bebeğe bakalım dedi
Aşkım 1415 di en son çarşamba bir daha baktırmadım şu an kaç hiç bilmiyorumMasallahhhbeta kaçtı kuzum
Harika darısı bize insallahhAşkım 1415 di en son çarşamba bir daha baktırmadım şu an kaç hiç bilmiyorum
Bende keseyi kalp atışını görmedim ama Dr direk ilişki olmamalı tutunma dönemleri şuan demiştiEvet bende aynı şekilde adete 3 kala öğrendim şuan 5+3 hala ilişki yaşamadık hiç doktora bende göründüm ama bende sormayı unuttumsize sorayım dedim acaba riskli olabilir mi diye sanırım yapmamak lazım
İnşallah isteyen herkeseHarika darısı bize insallahh
En son cumartesi 998 çıktı canım benimde muhtemelen perşembe cuma gorunur diye tahmin ediyorumİnşallah isteyen herkesesenin beta kaç
Evet görünür aşkım bence deEn son cumartesi 998 çıktı canım benimde muhtemelen perşembe cuma gorunur diye tahmin ediyorum
Canım ben vajinal yaptırmak istemedim burda bir kaç yazı okudum riskli olabilir faln tarzında tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama riske atmayayım dedimEn son cumartesi 998 çıktı canım benimde muhtemelen perşembe cuma gorunur diye tahmin ediyorum
Bende keseyi kalp atışını görmedim ama Dr direk ilişki olmamalı tutunma dönemleri şuan demişti
Haklısınız kızlar bence de en azından kalp atışı duyulup doktordan onay almayana kadar yapmaya gerek yok bence deBence yapmayın kızlar ben de çok erken öğrendim doktora gitmeden önce ilişkiye girdik o gün hafif bir kanamam oldu o günden beri progestan kullanıyorum belki de yapmasam olmayacaktı ama azıcık sabredin ilk 3 ay bir geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?