Benim 2 yaşında çocuğum var 13 kilo. Bütün gün kucağımda. En az yüz kez kucağıma alıyorumdur gün içinde, öyle söyleyeyim. Uyuturken ayağımda sallıyorum sürekli karnımı da tekmeliyor. Şimdilik dikkat etmiyorum, oğlumdan kucağımı esirgeyemem, nasipte ne varsa o olur diye karar almıştım hamile kaldığımı öğrenince. Ama ileride riskli bir durum oluşur, doktor dikkat et derse tabi ki işler değişirSelam kızlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik
Burada doktor muayenelerine gidenleri gördükçe heyecanlanıp acaba ben de gitsem mi diye düşünüp durdum, ama zor da olsa sabrettim. Nihayet yarın randevum var, inşallah hayırlısıyla ben de kalp atışlarını duyabilirim ve her şey yolundadır. Yarın 7+1 olacağım.
Benim 4 yaşına girecek bir oğlum var. Çok uzun süreli olmazsa da kucağıma alıyorum. Bir ara görümcem ileride hamile kalırsan böyle kucağına alma az da olsa demişti. O aklıma takıldı. Diğer görümcem hamile onun doktoru 15 kilodan fazla bir şey taşıma diye demiş o gittiğimizde falan hiç almadı kucağına. İnternette de yarı yarıya kimi alın kimi almayın diyor. Yarın soracağım doktora ama sizinkiler bu konuyla ilgili bir şey dediler mi, siz neler yapıyorsunuz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Bi arkadaşım ağır kaldırdığı için sorun yaşamıştı oyüzden ben dikkat ediyorum
5litrelşk su bidonunu bile kaldırmıyorum.
Annemde çok uyarır. Uzanma ağır kaldırma diye..
Temkinlik olmakta zarar yok bence..
ayyyy sizi çok seviyorummmmmmm inşallah bana da nasip olur bunları yaşamak teşekkür ederimmmm kızlarrrrBenimde ilk betam 441 çıkmıştı ikinci betam aynı yerde aynı saatte 770 çıktı. Ama hiç bir problem yok bebişimin kalp atışını bile duydum. Hiç sıkıntı etmeyin yüzde 60 artış yeterli kabul ediliyor
Benim 2 yaşında çocuğum var 13 kilo. Bütün gün kucağımda. En az yüz kez kucağıma alıyorumdur gün içinde, öyle söyleyeyim. Uyuturken ayağımda sallıyorum sürekli karnımı da tekmeliyor. Şimdilik dikkat etmiyorum, oğlumdan kucağımı esirgeyemem, nasipte ne varsa o olur diye karar almıştım hamile kaldığımı öğrenince. Ama ileride riskli bir durum oluşur, doktor dikkat et derse tabi ki işler değişirdoktoruma sormadım, siz yarın sorunca bilgilendirebilir misiniz beni de
Merhaba kalp atışlarını görürsün saglkkla yarınSelam kızlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik
Burada doktor muayenelerine gidenleri gördükçe heyecanlanıp acaba ben de gitsem mi diye düşünüp durdum, ama zor da olsa sabrettim. Nihayet yarın randevum var, inşallah hayırlısıyla ben de kalp atışlarını duyabilirim ve her şey yolundadır. Yarın 7+1 olacağım.
Benim 4 yaşına girecek bir oğlum var. Çok uzun süreli olmazsa da kucağıma alıyorum. Bir ara görümcem ileride hamile kalırsan böyle kucağına alma az da olsa demişti. O aklıma takıldı. Diğer görümcem hamile onun doktoru 15 kilodan fazla bir şey taşıma diye demiş o gittiğimizde falan hiç almadı kucağına. İnternette de yarı yarıya kimi alın kimi almayın diyor. Yarın soracağım doktora ama sizinkiler bu konuyla ilgili bir şey dediler mi, siz neler yapıyorsunuz
Yaa hissetmiş olabilir evetÖyle tabi, sizinki küçükmüş benimkinden, o zamanlar zaten kucağa almadan hiç olmuyor. Benim büyüdüğü için zaten çok fazla kucak durumu olmuyor ama aksi gibi hissetti mi ne yaptı hamile kaldığımdan beri iyice bana düştü normalde istemezdi bu ara özellikle istiyor. Anne kucağına al, sen kucakla götür. Sürekli bir güreş üstüme çıkma durumu vardı onu bıraktırdım ona engel oluyorum ama kucaklama konusunu bırakmadım. Aklımda heyecandan unutmazsam ilk soracağım şey o olacak
korkma cnm doktoruna git muhakkak bide sürekli dinlen hiç bir iş yapma benim tavsiyem progestanı da ihmal etmeKızlar selam 7+4 teyim bugün kahverengi çok az bir akıntım oldu progestan fitil olarak kullanıyorum bir de peçeteyle sildiğimde çok küçük bir parça gibi bir şey geldi herhangi bir ağrım yok bu sabahki progestanı da kullandıktan sonra akıntı gelmedi hiç sadece tuvalette sildikçe görüyorum korkmalı mıyım
Canım hiç korkma bak Kağan kocatepe'nin videosu var 7+0 7+6 arası anlatıyor. 7 haftadan 8 haftaya geçerken plesanta görevi devralırmış ve plasenta bazen progesteron hormonunu yeterli üretemezmiş tam anlamıyla işlevini nasıl yapacağını bilmezmiş Bu yüzden kanamalar olabilirmiş asla korkulacak bir şey değilmiş bu dönemde Progestan takviyesi alımını öneriyor videoyu YouTube'dan aç bul için rahatlasın kesinlikle bu yüzdendir plasenta devri alıyor diye Ben de geçen acilde idrar yolu enfeksiyonu batmalarıyla gittim bana Progestan yazdı Ben de onu kullanıyorum ki bu haftaya denk gelmesine aşırı sevindim . Ben de 7+2yimKızlar selam 7+4 teyim bugün kahverengi çok az bir akıntım oldu progestan fitil olarak kullanıyorum bir de peçeteyle sildiğimde çok küçük bir parça gibi bir şey geldi herhangi bir ağrım yok bu sabahki progestanı da kullandıktan sonra akıntı gelmedi hiç sadece tuvalette sildikçe görüyorum korkmalı mıyım
Canım selam. Ben de 8+0’dayım haftalardır her gün göbekten iğne yapıyorum bir sağ taraftan bir sol taraftan. İlk başta çok korkmuştum ama göbekten gerçekten hiç acımıyor. Yavaş yavaş sokuyorum iğneyi başta batırır gibi zaten deri onu içine alıyor sonra da ilacı yavaş yavaş basıyorum ilaç yakıyor ama mecburuzMerhaba kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdirbugün doktorumla ilk randevumuz vardı çok şükür kalp atışıda güzeldi haftaya tekrar çağırdı. Oksapar ve euthyrox başlattı ilk iğnemi eşim koldan yaptı göbekten yapmak istiyorum ama hiiç gelemiyorum öyle şeylere keşke kendim yapabilsem kullananlardan taktik alırım
Merhaba, çok teşekkür ederim ilgin içinCanım selam. Ben de 8+0’dayım haftalardır her gün göbekten iğne yapıyorum bir sağ taraftan bir sol taraftan. İlk başta çok korkmuştum ama göbekten gerçekten hiç acımıyor. Yavaş yavaş sokuyorum iğneyi başta batırır gibi zaten deri onu içine alıyor sonra da ilacı yavaş yavaş basıyorum ilaç yakıyor ama mecburuz
cnm bende 8+0 dayım bugün tahmini doğum tarihin 31 mart mı görünüyor benim bazı sitede 2 nisan bazılarında 5 nisan diyorCanım selam. Ben de 8+0’dayım haftalardır her gün göbekten iğne yapıyorum bir sağ taraftan bir sol taraftan. İlk başta çok korkmuştum ama göbekten gerçekten hiç acımıyor. Yavaş yavaş sokuyorum iğneyi başta batırır gibi zaten deri onu içine alıyor sonra da ilacı yavaş yavaş basıyorum ilaç yakıyor ama mecburuz
Merhaba adete 5 gün kala öğrendik ve kestik doktor kontrolünde doktora sormayı unuttum o da bana söylemedi maalesef hala daha yakınlaşamıyoruz açıkça.Kızlar iyi akşamlar size bir şey soracağım. Siz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kese ve kalp atışını duyana kadar eşiniz ile cinsel ilişkiyi kestiniz mi acaba ?yani ben erkenden düşük değer ile öğrendim artış takibi yapıyorum henüz kese görünmedi. Cinsellik yaşamıyoruz açıkçası korkuyoruz bir sıkıntı olur diye ama bilemedim bende ya herkes cinselliği kesiyor mu öğrendiği zaman acaba ?
Evet biz öğrenince kestik daha sonra doktorumuz da herhangi bir risk olmasa bile 8 haftalık oluncaya kadar ben cinsel ilişki önermiyorum dediKızlar iyi akşamlar size bir şey soracağım. Siz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kese ve kalp atışını duyana kadar eşiniz ile cinsel ilişkiyi kestiniz mi acaba ?yani ben erkenden düşük değer ile öğrendim artış takibi yapıyorum henüz kese görünmedi. Cinsellik yaşamıyoruz açıkçası korkuyoruz bir sıkıntı olur diye ama bilemedim bende ya herkes cinselliği kesiyor mu öğrendiği zaman acaba ?
Aslında riskli bir durum yoksa da enfeksiyon oluşmaması için ilişkiyi kesmek gerekiyor çünkü enfeksiyon olması bebeğin tutunmasını engelliyorKızlar iyi akşamlar size bir şey soracağım. Siz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kese ve kalp atışını duyana kadar eşiniz ile cinsel ilişkiyi kestiniz mi acaba ?yani ben erkenden düşük değer ile öğrendim artış takibi yapıyorum henüz kese görünmedi. Cinsellik yaşamıyoruz açıkçası korkuyoruz bir sıkıntı olur diye ama bilemedim bende ya herkes cinselliği kesiyor mu öğrendiği zaman acaba ?
Ayyy canım benim sen benim içimi rahatlattın Allah da senin gönlüne ferahlık versin inşallahCanım hiç korkma bak Kağan kocatepe'nin videosu var 7+0 7+6 arası anlatıyor. 7 haftadan 8 haftaya geçerken plesanta görevi devralırmış ve plasenta bazen progesteron hormonunu yeterli üretemezmiş tam anlamıyla işlevini nasıl yapacağını bilmezmiş Bu yüzden kanamalar olabilirmiş asla korkulacak bir şey değilmiş bu dönemde Progestan takviyesi alımını öneriyor videoyu YouTube'dan aç bul için rahatlasın kesinlikle bu yüzdendir plasenta devri alıyor diye Ben de geçen acilde idrar yolu enfeksiyonu batmalarıyla gittim bana Progestan yazdı Ben de onu kullanıyorum ki bu haftaya denk gelmesine aşırı sevindim . Ben de 7+2yim
Evet bende aynı şekilde adete 3 kala öğrendim şuan 5+3 hala ilişki yaşamadık hiç doktora bende göründüm ama bende sormayı unuttumMerhaba adete 5 gün kala öğrendik ve kestik doktor kontrolünde doktora sormayı unuttum o da bana söylemedi maalesef hala daha yakınlaşamıyoruz açıkça.Perşembe günü gidince doktor söylemese de ben soracağım diyorum eşime adam yaşlı bir de nasıl sorarım bilmiyorum utanıyorum ama yani o kadar her şeyi yapıp gitmişiz hamile kalmışız ondan mı utanacağız mantıkıken kızıma hamileyken sormuştuk ve yasak yoktu. Doğuma kadar nerdeyse devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?